שמתם לב?

תאנה

New member
שמתם לב?

בתקופה האחרונה לכל-כך הרבה אנשים יש איכס בלב? משהוא קורה באויר

שבור

New member
אני כזה

סליחה לא התכוונתי , זה יוצא לי אני מריר , גם בלי להתכוון

ה-שונית

New member
ת`פדל...

אחלה מקום לשפוך את קיטונות המרירות.. אני בעד מילא הייתי הטיפוס האסטרולוגי, זה שמאמין שהכל משמיים, אבל אני ארצית למדי, מאמינה שאנחנו הם אלה שעושים לעצמנו, ששום דבר לא יקרה, אם לא ניזום אותו. לא משאירה את הגורל בידי אלוהים או הכוכבים. אבל מה? את מי נאשים בדברים להם אין הסבר? אה? אז שיהיה מרקורי בנסיגה, יופיטר בנסיקה, אנא עארף... שונית

לא מוכן להזכר בחוויות האלה

הייתי צריך טיפולים אחרי התקלויות איתה, הציניות אצלה זה בדרגות של אומנות. מה שנקרא חבל לך על הזמן. אגב השם שונית מטעה, הייתי הולך על סלע או משהו דומה. אבל אם תכיר אותה טוב תגלה שהיא בסה``כ צדפה חמודה. אבל עד אז...תסבול ציניות לשמה. שלך, ענבר

ה-שונית

New member
אאוץ` מס` 2....

אולי מטעה, אולי צדפה, אבל בוודאי ובוודאי שלא חמודה. PLEASE שונית

רוצה לדבר על זה 2 ???

לכי ללמוד כבר , את חמודה וזהו ! גם את זה תקבעי ??? (הפולניות האלה מכה שלא כתובה בגמרא;-) ) איך ידעתי שאני אסתבך איתך היום, הא ? שלך, ענבר

ה-שונית

New member
לצערי....

אני עובדת עד ממש מאוחר היום, כך שלא אספיק גם ללמוד.... (איזה בזבוז של יום מבחינתי) אבל אתה יודע מה? המנחם הוא שממחר הם לא יראו אותי יותר... למה? כי אני אחרבן להם על העיניים (סתם בדיחה שפעם הצחיקה אותי) שונית

ה-שונית

New member
:cool:

נו... התחלתי את היום בלי יכולת לחייך ואפילו לא חיוך מזויף... והנה הצלחת לגרום לי לצחוק בקולי קולות במשרד... ענבר, הזהר והשמר... אני עוד עלולה לחבב אותך... שונית

שבור

New member
זהירווווותתתת!!!

תיזהרי ממנו תראי מה הוא עשה לי הבוגד התחמן רשע שכמוהו אבל לא יכול שלא לפרגן לו אני מת עליו

תאנה חביבה

תקופה אחרונה זה טוב...אצלי למשל, התקופה נמשכת ונמשכת, פה עלייה קטנה אפילו לא הקסטל, והנה היא שוב המציאות..איחס אמיתי. אולי כי החיים הם משהו שצריך להתמודד איתו כל היום ואני חשבתי שהחיים הם מגרש משחקים או ...בכל אופן משהו מתוק חביב וקל יותר, הטעו אותנו....בגדול. ובנימה קצת יותר אופטימית, אולי לא לבנות מערכת ציפיות...לתת לדברים בקצב שלהם להיות. שיהיה איחס...לא מתים מזה. מחר הוא ייעלם, בעצם אולי עוד שעה?

למעלה