שמתם לב?

viko222

New member
שמתם לב?

אני הרבה זמן רוצה לכתוב על זה,ועכשיו יוצא לי נכון הקול של מירי נהיה יותר בוגר? יותר חזק ועוצמתי? תשמעו את השיר לשם תשמעו שלמירי יש קול של נערה,או אישה בת 20 ,ועכשיו תשמעו שיר אחד נגיד "ברכת המלך" ותראו איך הקול שלה נהיה יותר גבוהה ויותר בוגר... איך זה? היא עובדת על הקול שלה? בטח המטרה שלה זה להגיע לעוצמת הקול של סלין דיון

pRimaVeriTaVIV

New member
לא יודע, לא חשבתי על זה אף פעם../images/Emo121.gif

ובקשר ל"ברכת המלך", השיר הזה מאוד חזק ועוצמתי-השינוי לא בהכרח במירי, ואני גם לא חושב שצריך שינוי

viko222

New member
אני לא בא להגיד שהיא צריכה שינוי!!!

להפך,הקול שלה נהיה יותר עוצמתי וחזק,יותר בוגר...

Rachel47

New member
מה?../images/Emo12.gif../images/Emo15.gif

ובקשר לסלין דיון..אפילו אם יש בנאדם שהמטרה שלו היא להגיע אליה (
) מישו צריך להסביר לו שאצל כל בנאדם זה עובד אחרת והכל..לא נראלי שאפשר לשים מטרה לעצמך "להגיע ל..של מישו אחר" מה שכן למירי יש עוצמות ואיכויות שבלי ספק יכולות להביא אותה להיכלל ברשימה יחד עם זמרות כמו סלין דיון ומריה קארי ויש מעט מאוד זמרות שאפשר להגיד את זה עליהן..

viko222

New member
לא הבנתם../images/Emo122.gif

שמירי הקליטה את השירים שלה היה לה קול צעיר יותר ועכשיו הקול שלא נהיה יותר חזק ובוגר,אולי היא עובדת עליו בפיתוח קול?

perrinat

New member
היא כל הזמן עובדת עליו בפיתוח קול

השירים של הסרט הוקלטו לפני שנה, אנחנו כבר שמענו אותו בהופעות אחרי זה

perrinat

New member
כי אותם היא הקליטה

שנה לפני...
חוץ מזה, בברכת המלך היא מביאה משהו אחר לשיר, יש את הסלסולים והערבית.

viko222

New member
אה הא..

אבל שניה את מסכימה איתי שיש לה קול יותר בוגר?! או שאת חושבת שיש לה אותו קול?

viko222

New member
וואלה?תנסי להקשיב רק לקול שלה

ואת תשימי לב,בטוח איתך [:

EVGIRL

New member
נמנ...אני לא חושבת שהקול שלה ישתנה

אני פשוט חושבת שזה נשמע שונה בגלל שהטונים של השיר"ברכת המלך"שונים מ"לשם"או כל שיר אחר של מירי. וברור שהיא עובדת על הקול שלה..היא חייבת פיתוח קול כל הזמן..אני חושבת

Pomodoro

New member
אני חושב שהקול שלה יכול בהחלט

להשתנות אם תסתכלו על ריטה, בדיסק הראשון יש לה קול די צפצפני וצעיר (לא במובן הרע של המילה) אבל כיום יש לה קול הרבה יותר מלא, עוצמתי ועמוק אז ברגע שמפתחים את הקול יכולים להגיע לרמות טובות יותר של שירה

perrinat

New member
זה ברור שקול משתנה

גם לטובה וגם לרעה. למשל מרסדס סוסה- הקול שלה השתבח עם השנים, אבל עכשיו כבר כמעט אין לה קול

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifלא יודעת אם יותר בוגר..

אבל מה שבטוח- ב"ברכת המלך" הקול שלה מדהים בכמה רמות יותר [לדעתי]!

למעלה