שמתם לב?

the magic

New member
שמתם לב?

כל מי שרואה פה אי.אר אוהב את הסדרה חברים! יש פה איזה קשר בין הסדרות? משהו מזה מוזר...

mprb

New member
גם אני שמתי ../images/Emo23.gif

אני חושבת שזה בגלל שהסדרות משודרות אחת אחרי השנייה. וחוצמזה ששתיהן סדורת מ-ע-ו-ל-ו-ת

~*~gaL

New member
כן, יש קשר ביניהן :)

אבל לעומת זאת, לא כל מי שרואה חברים רואה אי. אר. לפחות לא בארץ. אגב - עוד מישהו שם לב, שב"לוקדאון", כשאבי אומרת "לא יודעת, כי יש לו תחת חמוד?" (על פראט) אז פראט מסתכל לה על התחת? חחח.. מעניין. אה, ונחשו מה! שכחתי שגם מחר יש לי בוחן. שוט מי, נאו.

the magic

New member
אצלי בכל מקרה...

אלו 2 הסדרות האהובות.. והאמת אני דווקא מכיר כאלה שאוהבים את השתיים בארץ....

~*~gaL

New member
אני אוהבת במיוחד את השש וחצי עונות

הראשונות.. הן היו נהדרות. תראה, הגיוני שאתה מכיר כאלו בארץ שאוהבים את שתיהן, גם אני מכירה, הרבה אנשים בארץ אוהבים את שתי התוכניות, אבל יש גם כאלו שלא.. חבל, הם רק מפספסים ;)

jakecarter

New member
לי היה מבחן

אני שונא אזרחות!! בכל מקרה, אני ראיתי אי אר לפני חברים.. אבל גם את זה אני רואה אבל לא את השידורים החוזרים, כמה אפשר?!? וסיינפלד גם אהבתי, וסמולוויל .. והרבה סדרות בערוץ 3 ואם אני כבר כאן, גל, מה קורה עם העצומה? מתקדמת? אני אישית הבאתי איזה 4 לחתום.. אהה, ולפני כמה זמן אמרתי לכם שגרמתי למישהו לראות אי אר.. עכשיו הוא הפך לאחד מהצופים, רק חבל שאין שידורים חוזרים יותר! טוב, אז מה ככה?

~*~gaL

New member
מתקדמת, מתקדמת..

בימים האחרונים יש פחות חותמים, אבל אני מקווה שיגיעו עוד חותמים בקרוב.. כל הכבוד על ה-4 אנשים!
אחד מהצופים? באמת? :)) אז תביא אותו לכאן.. ;) מה ככה? חזרתי כרגע משיעור, אני עייפה, ויש לי מחר בוחן. מקווה שאצלך ואצל כולם יותר טוב

למעלה