שמתם-לב??

• פותח הנושא jolp
  • פורסם בתאריך

jolp

New member
שמתם-לב??

כל מי שראה את הפרק שהיה אתמול, צפה בג´סטין שירד לבריאן במכונית. אבל החלק המעניין הוא שהאקט צולם מהצד, ולכן ניתן היה לצפות שנראה חלקים מאיבר מינו של בריאן. לא! לא ראינו! אם תחשבו על זה בהגיון לרגע, איך יכול להיות שאקט כזה יהיה מצולם מהצד ובכל זאת לא נראה כלום?? זה כאילו שג´סטין בעצם הכניס את כל איבר המין לתוך הפה שלו ולכן הוא לא נראה. הדבר בלתי-אפשרי אלא באם לבריאן אין איבר כל-כך גדול..

maayan15

New member
אבל אם נתחשב בעובדה...

שכשהם מוצצים אחד לשני בסידרה האקט עצמו לא נעשה במציאות...זה הגיוני...וזה לא קשור לגודל איבר מינו של גייל הארולד (בריאן..).

רינת4

New member
ואם כבר,באותו עניין,

מישהו מוכן להסביר לי את הפרצוף של בריאן באותו קטע, כאשר הזקן הזהבמכונית הסתכל עליהם? הייתכן ובריאן קיני מתבייש לעשות סקס בציבור???

רינת4

New member
דווקא לדעתי

זה ממש לא היה חיוך! היה לו לא נעים. זה לא המבט הרגיל של בריאן. לא היה חיוך ממזרי שאומר- "תחיה עם זה" אלא מבט שמבטא אי נעימות. זה לא נראה ככה?

Angel Girl1

New member
לא... זה היה חיוך של "תחיה עם זה"

את יודעת מה? בשביל להיות בטוחה, אני אח"כ אלך לראות את הפרק.

רינת4

New member
טוב,אז

תסתכלי ותודיעי לי. אני מקווה שאת צודקת(לא שזה ממש משנה מה אנחנו חושבות...). ד"א: אהבתי את החתימה שלך!

Angel Girl1

New member
שלי?

אממ... אני טוב תראי... זה מה שעושים שמתחתנים! משנים חתימה!=)

רינת4

New member
כן-החתימה שלך.

מה,באמת? התחתנת? אז אם את לא צוחקת עלי...שיהיה לך רק מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Angel Girl1

New member
חח../images/Emo6.gif

באנטרנט כן=) אממ בעצם אני אתחתן ביום שבת... בצ´אט של אוף טופיק=) והחבר שלי במציאות... הוא בעצם הבן שלי=) והסיבה לנישואים! (הוא נולד מחוץ לנישואים בחוצפן הקטן!) חח... טלנובלה! חח

סילביא

New member
בעיניין המציצונת

אז ככה החוק האמריקאי קובע שכל פעם שרואים איבר מין זה נחשב פורנוגרפיה ולכן אם תשימו לב טוב טוב אף פעם לא רואים בתכנית איבר ממש( תמיד יש פרגוד או רואים רק שיער או כאלה) ולכן לא היה מצב בכלל שיראו את ה"חבילה" של בראיין...אגב , יכול להיות שהוא לא ממש ירד לו...או לכו תדעו איזה פתרונות יצירתיים (ברור שבאמת באמת רנדי לא יד לגייל...דההה!!) אז זהו. בקיצור גייל לי היה נראה דיי מרוצה מכל הסיפור...הפרצוץ הקצת עצבני בהתחלה היה לדעתי כי ג´סטין לא הסכים לקבל את ההצעה שלו אבל ממש לא מתוך מבוכה מול ההוא ברכב לידו

זה ברור שלא יראו לו.....

כמו שיעל אמרה זה יעבור על החוק וזה יחשב פורנוגרפי... ובקשר למבט-נראה לי שהוא בהתחלה היה לו פרצוף נבוך אבל אח"כ היה לו מין מבט כזה של "לצחיה עם זה" כמו שאמרתן....

Angel Girl1

New member
אממ

אבל אם אני זוכרת נכון (ואני זוכרת!) היה איזה פרק שהראו את של אמט... בפרק הזה שהוא היה עם האישה... שהוא ניסה להיות "סטרייט" ואז שהוא הסתובב ראו לו... ולהרבה זמן!

Lolly pop2

New member
גם ראו לו מתי שמלאני..

נכנסה אל המלתחות של הבנים לספר להם על גיום (הצרפתי)...

netaK

New member
זהו אמט ראו פעמיים...

לטד פעם אחת ולבריאן ראו חלקים לו מוסברים בפרק הראשון...

סילביא

New member
not true

if ull look very good ull see u can never see the "thing" at teds u saw the reflection behinde a screen , the same everythime they find a way to hide the "rea; thing""

למעלה