שמתם לב....

tsveeka

New member
שמתם לב....

שבעונה הראשונה (אם אני זוכר את המספרים נכון) מארק גרין בא לקרטר שהיה בתחילת דרכו כמתלמד, והוא דיבר איתו ועודד אותו? אותה סצנה קרתה אתמול שקרטר דיבר עם גלאנט, מעין היפוך תפקידים וקרטר עומד לקחת את מקומו של גרין. כ"כ חבל שטוני אדוארט (השחקן) החליט לעשות "ויברח". הוא הגרעין של הסידרה. קודם היה זה דאג רוס עכשיו גרין? טוב נמאס לבחור אז נמאס. זה מה יש. מה דעתכם? גרין עשה נכון שעזב?

~*~gaL

New member
כן,

זה אותו נאום.. אני שמה לכם תמונה מהגלריות של הפורום, של מארק וקרטר (שאם אני זוכרת נכון, הייתה מאותה הסצינה).. תראו את הדמיון. גם רואים את קרטר יוצא מהבי"ח ומשתקף על הרצפה כמו מארק.. ואנתוני צריך לעשות את מה שנכון בשבילו. עדיף שהוא יעזוב מרצון מאשר ישאר באי-רצון, לא? אבל זה בהחלט חבל.. זה מארק, אחרי הכל.

נכון.... זה מאוד מזכיר...

אה, וגל...... מה עם השרשור תמונות שהתכוונת לעשות אחרי הפרק הזה....?

~*~gaL

New member
נתחיל מזה,

שגל מפחדת שהכל ימחק כמו בפעם הקודמת, אבל זה לא יעצור אותי :)) אני אעשה את זה יותר מאוחר.. חייבת ללכת עכשיו :)

:))

נכון העיצוב החדש (האדום והירוק) מזוויע, או מה?? מילא העיצוב שרק מלהסתכל עליו עושה לי כאב ראש... (בערך..) זה כל הזמן יורד אחרי שמורידים ת´דף וכאלה דברים מעצבנים...... עדיף את הפרסומות הקופצות......

tsveeka

New member
מאיפה התמונות?

מאיפה את משיגה את התמונות? סחתין על ההשקעה.

~*~gaL

New member
מקורות:

(אבל אני שמה גם פה כדי שיהיה לכם נוח) מ- Triage ו- Weavered יש בהם ספויילרים - מי שלא קורא, שלא יכנס לשם! (באתר הראשון יש ספויילר ישר כשנכנסים..) ותודה :))

למעלה