שמתם לב ? הפמיניסטיות ברחו..
פ פנומן 72 New member 8/2/10 #4 מה זה חשוב לך אתה יכול להמשיך לכתוב בפורום השני של ההומואים והמאוננות בתקווה שמישהי שם תשים עליך. אחחח, אין כמו התקווה ...
מה זה חשוב לך אתה יכול להמשיך לכתוב בפורום השני של ההומואים והמאוננות בתקווה שמישהי שם תשים עליך. אחחח, אין כמו התקווה ...
L Love Today New member 8/2/10 #5 הלו יש לנו חיים!!../images/Emo3.gif תגידו מזל טוב , התקבלתי ללימודים בשנת הלימודים הבאה!! אבל איזה כיף שאני חסרה לך
הלו יש לנו חיים!!../images/Emo3.gif תגידו מזל טוב , התקבלתי ללימודים בשנת הלימודים הבאה!! אבל איזה כיף שאני חסרה לך
L Love Today New member 9/2/10 #7 ../images/Emo9.gif בהחלט, גם אני אבל מה לעשות, צריך לעבוד..מזל שאני עובדת הרבה לילות ככה יש לי זמן להיות במחשב בדרך
../images/Emo9.gif בהחלט, גם אני אבל מה לעשות, צריך לעבוד..מזל שאני עובדת הרבה לילות ככה יש לי זמן להיות במחשב בדרך
L Love Today New member 9/2/10 #14 מהנדסת?! OMG מה היא כונפה לסבית שמנה ומכוערת?! אוייוווייייי... בטכניון, הולכים לקרוע לה את התחת ברמות. אבל שיהיה בהצלחהD: אני אצטרך לסוע קצת רחוק יותר... אולי אני אעבור בחניון של סוקרטס לעשות שטיפה לאוטו
מהנדסת?! OMG מה היא כונפה לסבית שמנה ומכוערת?! אוייוווייייי... בטכניון, הולכים לקרוע לה את התחת ברמות. אבל שיהיה בהצלחהD: אני אצטרך לסוע קצת רחוק יותר... אולי אני אעבור בחניון של סוקרטס לעשות שטיפה לאוטו
פ פנומן 72 New member 9/2/10 #16 כן, לא ברור מה עבר עליה ובקשר לסוקרטס, תבואי עם אטמים באוזניים כי אני משוכנע שהאוטו זה לא הדבר היחיד שהוא ירצה לשטוף ...
כן, לא ברור מה עבר עליה ובקשר לסוקרטס, תבואי עם אטמים באוזניים כי אני משוכנע שהאוטו זה לא הדבר היחיד שהוא ירצה לשטוף ...
L LEATHER REBEL New member 10/2/10 #17 ברחו לפורום מלחמת המינים? נו, הן בטח חושבות ששם לא חוטפים קילע.