שמתם לב

roadkiller

New member
שמתם לב

שבסוף הפרק שלומית הזמינה אמבולנס, אז היא לא אמרה לאן והיא לא הזמינה נתן

N i c k i

New member
כן... שמתי לב! שמתי לב גם ש...

היא חייגה את המספר הלא נכון- היא חיגה 102 במקום 101! היא הזמינה אמבולנס דרך מכבי אש פחחח

לידיעתכם, בימינו...

יש כל מיני שירותי אמבולנסים פרטיים עם שיחה מזוהה או מכשיר טלפון מיוחד למקרי חירום (בדר"כ לאנשים מבוגרים יותר) החוסכים את הזמן בו צריך לפרט מכיוון שזהו זמן יקר ולא כל האנשים מדברים מהר (אבנר, למשל, יצטרך שירות כזה). אני מניח שלבעלי היקב יש אפשרות לשירות כזה, שלא כמו בבית של משפחת מאירי בו מאיה צריכה לפרט את המקום + להגיד כל הזמן "כן, אני בטוחה".

amirbilu

New member
יהושפט צודק!לסבתא שלי יש כזה

היא מתקשרת והם מזההים אותה לבד!

שלו א

New member
זה לא חברה פרטית, כי עובדה שהיא...

אמרה "מגן דוד" תזמינו אמבולנס וניתקה

shirakl

New member
זה היה ממש דבילי

היא כנראה מזמינה אמבולנס כל יומיים וכבר מזהים שם את הקול שלה... היא מתקשרת, אומרת שהיא צריכה אמבולנס ומנתקת... מה עם להזדהות? מה עם להגיד כתובת? כבר הפעמים שגלית וסמדר התקשרו למשטרה נראו יותר נורמליות...

נועה84

New member
פחחחחחח ../images/Emo6.gif כל הסדרה הזאת

תלושה מהמציאות!!!! אבל מה אכפת לנו..

pompii

New member
במגן דוד הם יודעים מאיפה את

מתקשרת, יש להם את הטכנלוגיה שלהם תסמכו עליהם וחוץ מזה מי מסתכל על איך היא מתקרת ומה היא אומרת??? אלכס מת!!! סתם לא מת אבל בכל זאת. איזו מסכנה ככה צועקת עליו והוא ממש התעצבן עליה וקיבל התקפת לב, הוא לא יודע שזה לא בריא להתעצבן לאנשים בגילו בני 100??? זה הכל בגלל הנבואה של מיכאל בתחילת הפרק שהוא אמר לו שאנשים כמוהו מתים מאולקוס או מהתקפת לב....הכל בגלל "החזון של מיכאל"

למעלה