שמתם לב

dbzb

New member
שמתם לב ../images/Emo55.gif

1 ) שיש עוד עתיד לחגורת הWCW? יש עדיין שלושה אנשים שכל אחד מהם יכול (טוב נו, בקשר לשניים מהם הסיכוי קטן מאד) לבוא לWWF ולהכריז שהוא הוא אלוף הWCW האמיתי ושהוא מעולם לא הפסיד את התואר. יאללה נהפוך את זה לחידה. למי אני מתכוון? 2) שלמרות כל הדיבורים על "תקרת הזכוכית" הצמרת של הWWF השתנתה השנה? אם נחלק אותה לרמות הבאות: רמה ראשונה - רוק ואוסטין. הם שולטים בכיפה כבר שנים ואף אחד לא מצליח לגעת בהם. הכל סובב סביבם. רמה שנייה - HHH וקורט אנגל. ברמה הזו המתאבקים מקבלים באופן קבוע סיפורים "מעניינים" או לפחות מרכזיים, הם נשלחים באופן תדיר להופעות בתקשורת, מקבלים אתרים משלהם, מגזינים, ספרים... רמה שלישית - ה"דוהרים לצמרת". מדובר בג´ריקו, בנואה, RVD ובוקר טי. הם מוצגים באופן קבוע בתור ה"דבר הבא", הם מהווים איום מתמיד לצמרת והם מתסיסים את הסיפורים. רמה רביעית - שומרי השער. קיין, ביג שואו וריקישי. הם כבר מזמן לא נראים כמו איום אמיתי על הצמרת אבל כל מי שכן רוצה להתפס ככזה צריך לעבור דרכם. כדי לשמור על המעמד שלהם הם מקבלים מדי פעם סדרה של קרבות squash שלא נשכח שהם עדיין גדולים וחזקים, למרות שהם מפסידים כל הזמן למתאבקי הצמרת. אז שימו לב שאנגל התקבע ברמה השנייה השנה, RVD ובוקר ברמה השלישית, ונראה בהחלט שג´ריקו ובנואה יעלו גם הם לרמה השנייה בשנה הבאה. זאת אומרת שבהחלט יש כאן דינמיות. *שימו לב שלא הזכרתי כאן את האנדרטייקר. הוא השמעון פרס של הWWF. יש לו מעמד מיוחד. ירצה, ישתזף עם אוסטין ורוק באור הזרקורים. ירצה, ירד אל העם וימחץ למוות את ההארדים, ואת ליטה גם.
 

TRIPLEfnH

New member
hhh לא ברמה של אסטין ורוק ?

אתה בוואדי מתכון לסטינג, ברט הארט וכריס בנואה שלושה אלופי WCW בשנים האחרונות, שלושתם לא הפסידו את תארם בזירה, חבל שברט סיים ת´קריירה וסטינג פרש, לגביי בנואה שאמור חזור תוך 3 חודשים, אולי... לגביי הדירוג שלך, אז תרשה לי לחלוק עלייך בעצבנות... HHH ברמה פחות מאסטין ורוק ? בוא נבחן את הדברים על גביי השנתיים האחרונות, טוב ? טריפל מנצח את ביג שאו וזוכה באליפות בראו הראשון של המילניום החדש בזמן שרוק היה עסוק בפיוד ביחד עם פולי נגד הניו אייג´ אאוטלוס. טריפל מנצח את מיק פולי פעמיים בקרבות מדהימים "נקי" ו"מפריש" אותו מרסלניג. טריפל מנצח את רוק וביג שאו בקרב משולש לתואר העולמי כשלושה שבעות לפני רסלמניה 16, וברלסמניה הופך לאגדה חייה ועושה היסטורה כ"היל" הראשון בהיסטוריה שניצח את ה-מיין איבנט ברסלמניה (אלא אם כן אתה מחשיב את יוקו שניצח את ברט הארט ברסלמניה 9 רק בכדי להפסיד להוגאן את התואר דקה וחצי אחר כך...) טריפל ממשיך בפיוד עם רוק, בו הוא יפסיד בבאקלאש אך ינצח בגאדג´מנט דיי (בעוד אחד מהקרבות הטובים של כל הזמנים) במלך הזירה טריפל ישמוט סופית את התואר העלומי לרוק, אך ימשיך לשלוט בזירה עם נצחונות על ג´ריקו, בנואה ואנגל (אם כי גם הפסד לאנגל בראו) ok אז אסטין חוזר ומתחיל פיוד עצבני עם טריפל, הקרב הגרוע בסרבייבר מסתיים בצורה עוד יותר גרועה, ללא הכרעה עם תעלול טפשי, אבל את הקרב המצוין שלהם בנו וואי אאוט ינצח וטריפל "נקי", כן הוא ניצח את אסטין "נקי" אחד על אחד, הישג שהאחרון שעשה אותו היה ברט הארט בסרבייבר סיריס 96, כשאסטין היה בקושי מיד קארדר. נכון, רוק ואסטין יהיה במיין איבנט (המצוין) של רסלמניה 17 בעוד שטריפל יעשה "ג´וב" לטייקר היתייר, אבל להגיד שטריפל לא ברמה של אסטין ורוק ??? הפעם הגזמת דרך אגב, ג´ריקו בטח לא נופל מאנגל, ואם לשפוט ע"פ ויינג´יינס גם לא מרוק ואסטין.
 

dead man inc

New member
אני מבקש......

אני מבקש לא ללכלך על אנדרטייקר . ברסלמניה הוא לא הפסיד אף פעם ובטוח שלא היה מפסיד ברסלמניה 17 נגד HHH כמה קרבות כבר היו בין טייקר ל HHH וטייקר תמיד ניצח אותו כך ש...... לא ללכלך
 
רק אל תשכח

אל תשכח שטריפל אייץ היה פצוע די הרבה זמן במשך השנה שחלפה לה ככה שהוא לא יכול להיות בדרג הראשון כמו רוק ואוסטין ד"א אוסטין החזיק בתואר די הרבה זמן בערך חודשיים עד שקורט אנגל לקח לו את התואר באנפורגיבן ואחרי זה אוסטין שוב החזיר לעצמו את התואר בעזרתו של ריגל. אני לא בדיוק אוהב את אוסטין אבל זה עובדה הוא איש השנה (2001) של האבקות.
 

TRIPLEfnH

New member
ללכלך ללכלך

אתה מתכוון 6 חודשים, לא חודשיים, הזמן שאסטין החזיק בתואר העולמי (מרסלמניה עד אנפורגיבן), שזה דיי מזכיר לי את ה reign של הוגאן עם ה nWo כשהוא עשה טובה אם הוא הגן על התואר בפיי פר ויו, שלא לדבר על t.v. לגבי טייקר, הוא אולי היה מס´ אחת בתקופה שרסלינג היה קרקס של אנשים גדולים חסרי כישרון שהכי קשוח היה מי ש"מכר" הכי פחות. אם זה סוג הרסלינג שאתה אוהב, לראות קרב של הוגאן מול "מישהו רע", שהוגאן חוטף, אבל לא משנה מה, "מתאושש" בעזרת כוחות הפלא שלו,ומנצח (דגם שבו השתמשו גם לטייקר מאוחר יותר), אז שיבושם לך. בעולם הרסלינג של היום אין מקום למישהו חסר כל כישורים אתלטיים, זקן, לא בכושר שחי בצל אגדה של רסלינג של פעם. תזכיר לי קרב טוב אחד של טייקר, שבו היריב שלו לא "מכר" כמו משוגע בשבילו (טייקר מול מנקיינד -"נקמתו של טייקר- בביתך", טיקר מול מנקיינד מלך הזירה 98, טייקר מול מייקלס "באד בלוד - בביתך"). למה ללכת כל כך רחוק בעצם, ראית ויינג´יינס ? הקרב בין ואן דאם לטטיקר היה קרב טוב בגלל התרגילים המדהימים של ואן דאם, או בגלל... מארק קאלוואי ?
 
לא

אנדרטייקר ממש לא נסחב באינ יור האוס 18- בד בלאד.. הוא עשה כמעט הכל בקרב ונתן קרב מצויין, ממש מצויין!
 

dbzb

New member
הקרב באמת היה מצויין ../images/Emo55.gif

אבל את רוב הקרדיט הייתי נותן למייקלס. אל תשכח שזה הרבה יותר קל להעיף מישהו ממרומי הכלוב מאשר להיות זה שנופל. בגלל זה אני מאד מעריך את כריסטיאן ורייבן שתמיד יודעים ליפול בצורה נפלאה. אבל צריך לתת קרדיט לאנדרטייקר על הפסיכולוגיה הנהדרת שהוא מפעיל בקרבות שלו, יכולת המשחק שלו, והפרומואים המוצלחים שלו. נכון שהוא היה צריך לחסל את הגימיק של חוסר המכירה כשהוא חזר בתור האמריקן בד האס (ואולי הרבה לפני כן למעשה) אבל עדיין הוא לא גרוע בעניין הזה כמו למשל Road Warrior Hawk . אני זוכר כשהוא היה בניו ג´פאן, הוא חבר עם איזה יפני אחד והם נקראו The hell raisers . בקרב שלהם נגד הסטיינרים סקוט עשה עליו רצף של מהלכים שאיפיינו אותו באותה תקופה. המהלך השלישי היה פייל דרייבר. סקוט הסתובב לשנייה אחת אל הקהל כדי לעשות פוזות. זה הספיק להוק כדי לקום ולעשות לו קלודס-ליין. אני זוכר שחשבתי לעצמי "משהו כאן ממש לא בסדר" אבל אני מארק ענק של הRoad Warriors אז אני סולח להם על הכל. דרך אגב, אם זה אמור להיות שנים אחרי הניסיון של הנינג והשותף שלו לחנך אותם, אז איך לעזאזל הם התנהגו לפני כן?
 
הרי זה די ברור

שאם אנדרטייקר היה כמו פעם הוא היה הרבה יותר מלך וגם די ברור שהייתי אוהב אותו שבעצם עכשיו שאני רואה קרב שלו אני לא בעדו הוא ממש דפוק בגימיק הזה ואם כבר עושים גימיק כזה שידפקו מישהו אחר הוגאן אני יודע מי אבל דווקא אותו כדי שזה בכוונה לא יהיה הגיוני. הקרבות שלו מול מנקיינד ושון מייקלס היו נהדרים אני לא מבין מה אתה רוצה ממנו הוא היה מעולה בהם. בקשר לויינג´יינס הוא היה חלש וגרוע כי הוא באמת זקן מאוד וקשה להלחם ככה תסתכל על הוגאן בימיו האחרונים בwcw הוא בקושי זז הוא היה עושה פוזות קלוזליין באדי סלאם ואת הלג דרופ. זה גם מה שקורה לאנדרטייקר הוא עייף וחבל שהוא הורס את הדמות שלו ככה.
 

dead man

New member
בקשר לאנדיירטאקר

הwwf שמנסה להפוך את אנדרטאקר להיל והם לא מצליחים כי הקהל עדיין אוהב אותו ולא יכול לשרוק בוז כלפיו, אז לדעתי אם הwwf רוצים באמת שזה יצליח להפוך אותו להיל הם צריכים לשים אותו בפיוד נגד דה רוק, למה? כי את רוק הקהל מת עליו בחיים לא יתנגד אליו וכו´ וישימו את אנדרטאקר מולו בטוח הקהל כאילו "ישנא" את אנדרטאקר והפיוד הזה יתן גם עניין ויופי.
 
למעלה