שמתם לב...

שמתם לב...../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

קודם כל כמה הערות על העונה החדשה..אני חולה על הסדרה הזאת אין אין עליה אבל קצת חסרים טל ואלונה- בואו נגיד שאם לא הם לא הייתי רואה את הסידרה בכלל אבל עכשיו כבר התמכרתי... בכל מקרה, שמתם לב שעשו את שירלי פה כמו ילדה קטנה כאילו היא ממש מתנהגת ככה ועונה קודמת היא הייתה בוגרת והכל אז זה קצת סותר..יונת ממש מעצבנת למרות שגולן ממש לא בסדר - והלו! הפרש הגילאים פה הוא די גדול לא הגזמנו?...וגם זה דיי טיפשי שיונת מדברת עם טל בטלפון...הם סתם זורים לי מלח על הפצעים :( חחח אניוואי מה שאני יכולה להגיד זה שעדן העונה הזאת נראת הרבה יותר טוב מאשר עונה קודמת-חיוורת כזאת ועצובה. טוב אני יודעת שרשמתי הרבה הפעם טוב נו תתרגלו מעכשיו אני מתחילה לכתוב פה חח ביי בינתיים מוואאה

../images/Emo39.gifצודקת בחלק מהדברים../images/Emo26.gif

אני הדע זה קודם כל שהפפרש \גילאים בין יונת לגולן הוא אדיר ויותר עדיף את גולן עם אליאן
ו... עדן ניראת לי סדר...שינו לה את כל התפקיד...
שירלי גם השתנתה אבל היא תתבגר שהיא תצא עם האייל הזה...
טל ואלונהה באמת חסריייייייייייייייים

SimsY

New member
אם אפשר שוב ...

כשמדברים על דברים שעדיין לא קרו בסדרה - להגיד את זה קודם אומנם כמו תמיד הסדרות האלה צפויות לחלוטין - אבל אני לא רוצה שיזכירו לי את זה כל הזמן !

SimsY

New member
תסתכלי בהודעה למעלה

"היא תתבגר כשהיא תצא עם אייל" אני מבקש כבר פעם שלישית - שימו ספויילרים אם אתם הולכים לספר לאחרים זה מקלקל ! (לי) זה הורס.

אהה

אבל לא נראה לי שאמרו את זה מתוך ידע נראה לי סתם ניחשו...גם אני חושבת שזה יקרה זה נראה ברור לא? לאו דווקא קראו את זה איפושהו...גם אני שונאת ספויילרים...רילקס

למעלה