שמתם לב ש...

שמתם לב ש...

כשג'רי מספר לאיליין את ה-BIG NEWS (ג'ורג' מתחתן) איליין, כרגיל, דוחפת אותו בקטע של get out הידוע לשמצה שלה, ויש רעש כאילו ג'רי נופל (לא רואים אותו נופל, כי הקיר של המדרון בבית שלו מסתיר), אבל ... אלו היה באמת נופל, איליין לא הייתה נשארת עם העיניים קדימה, אלא נועצת מבטה קדימה (לעבר איפה שג'רי באמת נמצא). תחשבו רגע, אם הייתם דוחפים מישהו והוא היה נופל אחורה מול העיניים שלכם, האם הייתם ממשיכים לנעוץ מבט קדימה לעבר שום דבר, או שהייתם מביטים עליו כלפי מטה ? אי אפשר לבוא אליה בטענות, כי הבמאי לא הפסיק אותה וערך את הקטע מחדש. אף אחד לא חשב על זה, לא איליין, לא ג'רי ולא הבמאי. איליין הסתכלה על ג'רי, כי לשם המוח הורה לה להסתכל. אך טבעי שתסתכל על ג'רי ולא כלפי הרצפה, כי אף אחד לא באמת נפל על הרצפה !

תיקון טעות נוספת

"אלו היה באמת נופל, איליין לא הייתה נשארת עם העיניים קדימה, אלא נועצת מבטה קדימה (לעבר איפה שג'רי באמת נמצא)." תיקון: אילו היה באמת נופל, איליין לא הייתה נשארת עם העיניים קדימה (לעבר איפה שג'רי באמת נמצא), אלא נועצת מבטה כלפי מטה (כי ג'רי כביכול נפל)

FuryUri

New member
טוב שאתה לא נדבק לשטויות...

בס"ד. אתה יודע, זה סיטקום, לא סדרת בילוש משטרתית. לפני הרבה זמן מישהו העיר לי שחובבי סיינפלד הופכים להיות אובססיביים יתר על המידה וניפנתי אותו בטענה שהוא לא מבין מהחיים שלו... כנראה בגלל שלא הכרתי אותך אז

לא נסחפתם קצת ? סה"כ שאלתי אם שמתם לב לכך

העובדה שאני שמתי לב לכך לא הופכת אותי לבלש או חסר חיים (מה שנכון, אגב). פשוט בכל פעם שאני רואה את הפרק, זה בולט לי מדי לעין, זה הכל. רציתי לדעת אם עוד אנשים שמו לב לזה, או שאני הפסיכי היחיד, that's all

j crew

New member
תחיי הקטנוניות אני איתך

מה לעשות סיינפלד נגמר לפני 9 שנים ומאז שום דבר לא מתקרב או יכול להתקרב בכלל לזה אז אנחנו כמו בחורה שננטשה על ידי הבחור המושלם שלא משנה מה הוא בשבילה תמיד יהיה האחד ואף אחד אחר לא יכול להכנס במקומו משחזרים באובססיביות כל פרק ופרט ומחפשים בכוח פירושים חדשים אגב שמתי לב (יותר נכון החברה שלי לשעבר הסבה את תשומת ליבי) ואמרתי לה שיכול להיות שהוא רק הפיל משהו

SaintJohn

New member
קחו את זה בקלות, אנשים.

יש פה לא מעט שטחנו את הסדרה כל כך הרבה פעמים, שהסדרה עצמה נהיית טריוויאלית עבורנו ואז מעניין אותנו להתמקד בפרטים הקטנים והפחות חשובים, והרבה פעמים יש פה התקטננויות על כל השטויות הקטנות, כי אנחנו אוהבים לשים לב לדברים השוליים, דברים שלרוב אנחנו שמים אליהם לב שלא במודע או ששוכחים אחרי כמה שניות. אני מגיב להודעה הראשית כי היא מיועדת לכל מי שהגיב ולא לתגובה ספציפית.

למעלה