שמתם לב ש ....

$ מעיין $

New member
שמתם לב ש ....

לכל המורות יש כאלה שמות נאחסיייייים!! אשכרה לכל מורה יש שם כזה מעפן ... קלטו למשל את השמות של המורות שלי: ציפי , אודט , חמוטל , סגולה (זה כבר השייייא!!) , יוטא , שולי , יוכי (כן כן גם אני עדיין בהלם!), ולא זוכרת עוד כרגע ... זה ממש התעללות!! השמות הנורמלים=יפים שנשארו אצלנו למורות זה רק: מיכל , איילת , ויעל :)
מעיין

אני חושש שאצלינו זה בסדר....

עליזה בלו... פחחחח יעל בן בנחם פחחחח 2 משה כהן פחחחח - השם הכי נפוץ בישראל ובעולם!!!

$ מעיין $

New member
עליזה בלו?!?!?!?!

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח !!! קורע ביותר!!!
מעיין

נועוש 17

New member
השמות של המורות שלי................

המחנכת לילך, המורה לשל"ח עופר המורה לאנגלית רג´יןהמורה לביולוגיה מיכל המורה לגרפיקה לודמילה, המורה למחשבים שרה המורה לסוציולוגיה חנית המורה לפיסול ברונסילוה

נו... בטח!

עם שמות כאלה, מהרגע שהם נולדים קובעים להם את העתיד! ברור שמי שקוראים לה חמוטל, או סגולה או יוטא (יוטא?!?! הבד הירוק הזה מהמאהל במחנה??) תהיה מורה, ולא איזה עורכת דין נכון?!

פירחוש

New member
אצלי זה יותר נורא

המחנכות שלנו זה: חגית ושלומית ספרות: רות המורה לספרות אזרחות: ענת קצלניק או בקיצור קצי ספורט: כרמל ורימונד אנגלית: ליאורה מדעים: כוכי מתמטיקה: סיגל, אבל שנה שעברה קראו לה אנטונלה... ערבית: עליזה אבל זה כלום.. פעם הייתה בבצפר מורה שקראו לה צפרע המורה שלי לאנגלית שנה שעברה פירחיה יש כל כך הרבה שמות מצחיקים.... וחוץ מזה יש לנו 7 מורות שקוראים להם ענת בבצפר!!

מורים או מורים....

פיזיקה -ישראל שקיבל ממני ניק ניים ציוחד סרוליק עדנה-והיא באמת פרה ספורט-בילי (תאמינו או לא היא נראית כמו נמלה) מתמטיקה-ציונה לשון-ציפי דווקא כשחושבים על זה אין לי מורות עם שמות מוזרים חוץ מסרוליק

prinsess

New member
טוב אז אצלי השמות:

המחנכת-רחל(שהיא גם המורה לאנגלית בהקבצה א´ ומורה לתרבות ישראל) גאוגרפיה-רויטל ספורט-שרונה מתמטיקה וגאומטריה-ריבקה אלבז או איך שאנחנו קוריאם לה-בוטן(כי היא באמת דומה לבוטן!) היסטוריה-אריאלה אומנות-תירצה טכנולוגיה-אילנה אנגלית הקבצה ב´-שושי איגרה הקבצה ג´-שרה מדעים-מגלי (מוגלי) ערבית-יעל מקרא-מירי לשון-יפה וזה כל מה שאני זוכרת! נ.ב אין לנו מורות עם שמות מוזרים חוץ מתירצה ומגלי!
דבי

ואצלי:

מתטיקה- הילה תקשורת- מירי מחנכת- מיכל (שם יפה, אני חייבת להגיד..) ספרות- ליאת? לשון- תמי סוציולוגיה- שירלי היסטוריה- מרים אנגלית- רנה (מוזרה, המורה הזאת..) ערבית- כוכבה ספורט- יוליאנה (בעע) של"ח- אין לי מושג..אה, בעצם, טלי, אני חושבת.. פסיכולוגיה- לינדה דווקא רוב השמות הם נורמליים איכשהו.. -מיכלו´ש-

BiGuy

New member
שלי:

מחנכת-עדנה (הפרה) מתימטיקה- לירון ערבית- חנין חקלאות (אין לנו, אבל היה לפני 3 שנים)- ווהאבי משפט- שגית או חגית (אף אחד לא הצליח לברר בדיוק) אנגלית- שוש מנהלת (ומורה לתקשורת)- עירית אומנות- שרה דרמה- אסנת ספריה (וחינוך מיני...)- צפי מדעים- לילי ו... זהו.

לנו יש שמות די בסדר:

מחנכת ומורה לגיאוגרפיה- ורד מתמטיקה- שולה דפקו לה ולא שילמו לה אנגלית- הדס דוברי אנגלית- ברינדה ערבית- נאוה הזונה צרפתית- לוצ´יה מדעים- בלה המעשנת ספרות- סמדר חולת הסרטן היסטוריה- הגר העכברה והגמדה תנ"ך- מירה הכלבה ספורט- עירית הבסדר של"ח- יובל המפגר(הוא חרש ויש לו מכשיר שמיעה) אומנות- חיים ההומו ונראה לי שזהו- זה נראה לכם שמות מוזרים??

exit_from_here

New member
מה בושה?תיזהרי ממני!ומיכל....

מיכל מתוקה מתיי את מתחברת לאייסיקיו אה?? יש לנו הרבה מה לדון עליו...

למעלה