שמתם לב ש.....

hilasapir

New member
שמתם לב ש.....

כדאי להראות כמה כול דמות טובה במשהו עושים שכול שאר הדמויות ממש מטומטמות באותו נושא? לדוגמא אבי תמיד מחפש בגוגל זה לא עד כדאי כך קשה למה אף אחד אחר לא עושה את זה? ולמשל שיש חידות במטמטיקה שאפילו ילדים בכיתה ב' פותרים רק רוני יכולה לפתור.....

KiShKooSh

New member
אשכרה,אבל זיכרו מי הוא קהל היעד...

אם כל הכבוד לנו, הסידרה מיועדת לילדים בני 10-12 שהיא יצאה מתוככמת מאוד(כי זה של חמיצר) זה לא אומר עדיין

edeneden1234

New member
ממש לא-

בסדרה יש קצת נעורים, שחקנים בוגרים מבחינה גופנית והגיל.. למרות שלדעתי הם גרועים ולא מבוגרים.. ויש שמה גם מבוגרים מנוסים שיודעים לשחק. בכל זאת גם לירון לב הוא מבוגר.. רק העובדה שהסדרה אינה ריאליסטית משנה את קהל היעד תסכימו איתי, יום טוב ושבוע טוב לכולם, עדן.

Cindy Campbell

New member
כן, נכון

ונכון שכל אחד מהם טוב במששהו אבל זה טיפשי, כי למשל אני טובה במתמטיקה, זה אומר שכל שאר התלמידים בהקבצה שלי גרועים בזה?

orush15y

New member
אבל בעיקרון

המומחיות של אדם זה לפרוץ למחשבים וכאלה..... אבל הם לא יתנו לו לעשות משו לא חוקי כמו לפרוץ למישהו למחשב... הם נותנים לו דברים בקטנה.. כמו לחפש וכאלה..

כן..אבל..../images/Emo185.gif

הוא היה צריך למצוא אתרים היסטוריים,הוא הריץ י.ב.מ לא כולם היו יודעים למה להכנס..הרי גוגל י.ב.מ ויאללה,כל התוצאות..הוא צריך אחד אחד לעבור ולא להכנס לכל תוצאה ותוצאה.

Titush Black

New member
יש בזה משהו אבל-

תחשוב על זה, בזמן הוירוס, לכל אחד יש את הכישרון שלו, בזמן שאבי מחפש בגוגל או במקומות אחרים , השאר עושים משהו אחר. אם מישהו אחר היה עושה א זה, אבי לא יכל לתרום. הוא לא מוכשר בשפות או בדברים אחרים, זה לא אומר שהוא לא טוב, אני בטוחה שהוא יודע אנגלית כי אחרת הוא לא יכל להשתמש הרבה במחשב אבל עדין, הוא המומחה, שיחפש ושאחרים יעשו דברים אחרים. אבל כן, שמתי לב שבאמת הקצינו את העיניין עם המומחיות של כל אחד.

hilasapir

New member
עוד משהו....

בחידה עם הקרניים רק אבי יכל לעשות זום איין.....מה הבעיה?

למעלה