שמתם לב ש.....

Queen Dana

New member
שמתם לב ש.....

הילארי שלנו הולכת ונעלמת לה.!?!? היא התחילה עם דיאטה נחמדה והכל ונראתה מעולה.. עכשיו היא נראית יותר מידי רזה כמו שיפוד והפנים שלה נראות עייפות ועצובות.... מה שגורם לשיניים שלה להראות ענקיות מאוד!!!! נ.ב. מישהו יודע מה עבר על השיניים של הילארי?!? יש שמועות שהיא שברה אותם ממיקרופון (קראתי באתר אחד)

Sim§ MaN

New member
אז ככה

1.השמועות לא נכונות. היא לא עשתה דבר בשיניים! רק הלבנה והשלמה ואין לזה קשר. השיניים שלה נראות יותר גדולות כי הילארי רזתה וזה הוריד לה בשומן בפנים לכן הפה נראה גדול. תסתכלו על השיניים של אנג'לינה ג'ולי וג'וליה רוברטס ואז תדברו על הילארי. 2.נכון היא רזתה, אבל אל תגזימי! היא נראת טוב מאוד והיא לא שיפוד! היא במצב טוב. בסך הכל ירדה קצת במשקל,מותר לה. היא גם התבגרה וגבהה וזה משפיע על החיצונית.

Queen Dana

New member
לא...

אני לא מדברת על ההלבנה... השיניים שלה מקודם היו כאלה עקומות על הצד.. ועכשיו הן ישרות... והרזון שלה לא הולם אותה..... אני לא רוצה שהיא תגמור כמו לינדזי לוהן....... תסתכלו על הפוטושוטים האחרונים שלה... היא נראית ממש אומללה וכמעט כל החיוכים שלה מזויפים.....

verobabe

New member
מה לינדזי קשורה לפה עכשיו?!?!?

זה ממש מעצבן שלכל דבר משווים אותן אחת אל השניה כל אחת והחיים שלה אם יש לך בעיה עם איך שהילארי נראת אני לא יודעת מה להגיד לך לדעתי היא נראת טוב מאוד וגם אם לא זה אך ורק העניין שלה ודי לדבר על זה כל הזמן על השיניים שלה ועל הרזון זה כבר ממש יצא מכל החורים ועוד משהו אחרון תפסיקו להשוות אותה ללינדזי לוהאן אומנם שניהן רזו אבל פה נגמר הדמיון בניהן זהו נקודה.

candy chick

New member
בידיוק!

צודקת... קודם כל הילארי יפה כמו שהיא... נכון שהיא רזתה אבל היא נראית טוב... היא השתנתה בפנים אבל זה לא משנה... ואולי תרדו לה מהשיניים??? זה לא חשוב!!! וכמו שלמעלה אמרו מה עם ג'וליה רוברטס??? (כבר קראתי באיזשהו מקום ששאלו את ג'ואל בראיון אם הוא אוהב את השיניים של חברה שלו... דיי!!!!!!) ואין מה להשוות בין שתיהן- כי הילארי ממש אבל ממש לא כמו לינדזי!!!

Queen Dana

New member
אוייש....

מהרגע שהצתרפתי לפורום אתם נגדיייי.. אני לא משווה אותה ללינדזי1!!!!! מאיפה הבאתם את זה... שתפתי אותכם בדעתי.... אסור??? מה.. תהרגו אותי על זה..... זכותו של בנאדם גם לדעת קצת

candy chick

New member
באמת זכותך לחשוב ככה..

זה לא שאנחנו נגדך.. אבל יש כמה שחושבים אחרת... פשוט אנחנו טוחנים את זה יותר מידי...

verobabe

New member
טוב היה משהו על השיניים שלה

בחדשות E... והיא סיפרה שם שהיא באמת שברה שן עם המיקרופון בהופעה אז היא שמה את השיניים האלה שאפשר להוציא.. אמרו שמחר יהיה על זה יותר פירוט...

Sim§ MaN

New member
זה לא נכון../images/Emo70.gif

אני גם קראתי הכתבה. זה רק שמועה! והיא לא אמרה את זה. זה כזה לא נכון.

Sim§ MaN

New member
אם הוא ראה אז משהו אחר.

יכול להיות שיש לה איזה שן תותבת. שזה לא ביגדיל. אבל כל השיניים? זה ממש לא הגיוני! היא רק בת 18 היא לא בת 78
ראיתם אי פעם את השיניים של אנג'לינה ג'ולי? ג'וליה רוברטס? היל בסדר.

verobabe

New member
יאווו מה אתה לא קולט?

היא אמרהההה בפרוש שהיא שברה את השן עם מיקרופון והיא שמה מן שיניים כאלה לא יעזור לך להכחיש! היא שמה את השיניים האלה באירועים ובצילומים ו... ומה גורם לך לחשוב שאני בן?!?! אני בת!

זה פשוט הטרנד החדש בהוליווד!!!!!

קוראים לו "בוא נראה עד כמה מפורסמים יהיו מסוגלים לרדת בשביל להיחשב ככוסיות???" זה התחיל במרי קייט ואשלי המשיך הלינדזי לוהן וניקול ריצ'י ועכשיו גם הילארי?!?!?!? אני מצטערת אני החזקתי מהילארי שהיא לא נותנת לדברים כאלה להשפיע עליה נכון היא תמיד הייתה רזה אבל היה לה מבנה יפה כזה... לא דקיק והנה עכשיו גם היא נכנסת לטרנד! זה פשוט עצוב!!!!!!!!!!!!!!!!!! נכון היא נראית טוב אבל בהתחלה על כולן אמרו שהן נראות טוב והן המשיכו והמשיכו היא נראתה טוב עד עכשיו למב לרדת עוד ועוד ועוד?!?!!??! זה פשוט מחלה מה שהולך שם!!!

olsen cool

New member
את מתכוונת שזה התחיל במרי קייט

כי אשלי לא חולה בכלל!חוץ מזה הן לא התחילו את כל העניין,זה דבר ידוע שלוחצים על מפורסמים להרזות בלי שום קשר עד כמה שהם רזים. בקשר להילארי-גם אני לא חשבתי שהיא כזאת אבל מתברר שכולם שם נמצאים תחת השגעון הזה של ההרזייה החולנית זה כל כך לא מתאים לה.

Sim§ MaN

New member
מסכים עם אפי אבל

הגזמתם! היא לא כזאת רזה. זה סתם נראה לכם כי היא הייתה שמנמונת. שימו לב טוב! היא גם גבהה. היא פשוט מתבגרת. והיא לא כזאת רזה! לדעתי היא נראת מעולה.

candy chick

New member
גמאני חושבת שהיא נראית טוב...

אז יש קטע בהוליווד של הרזיה מטורפת אבל אצל היל זה לא ככה... היא הייתה שמנמנה והיא רוצה להיות בריאה יותר... היא מתבגרת- והיא עדיין נריאת מושלם!

היא ממש לא הייתה שמנמנה! היא הייתה

רזה בסרט בקול גדול הראו אותה עם חצאית וחולצה ויש לה בטן שטוחהההההה פשוט יש לה מבנה אגן וידיים רחב אבל זה מבנה... והיא הייתה נראית סבבה אבל כולם מרזים אז גם היא אומרת טוב אולי נרזה קצת עכשיו זה סבבה אבל ראינו לאן ה"נרזה קצת" הוביל עם שאר הכוכבים!

gal1919

New member
יש משהו בזה...

היא באמת רזתה למרות שהגוף שלה יותר יפה עכשיו הפנים שלה נהיו פחות יפות ואני מקווה שהיא לא תלך בעקבות מרי קייט ואשלי ועוד כמה!

Queen Dana

New member
סוף סוף

הגיע הזמן שיתחילו עם ההיגיון... באמת כל הגל של הרזון נהפך לצונאמי שם בהוליווד... וכולנו העדפנו את היל הישנה.... עד היל שהייתה בקול גדול (ככמו שאמרו...) אבל תסתכלו עליה עכשיו.... היא נראית עצובה כל הזמן.......... יכול להיות שזה בגלל שיש עליה הרבה לחץ..... אבל חבל עליה......

למעלה