שמתם לב ש... בפרק היום, הראו את גיא בפורום "מובטלי היי-טק" בתפוז חח.. איזה מצחיק..
S Suga®Gi®l New member 6/8/04 #1 שמתם לב ש... בפרק היום, הראו את גיא בפורום "מובטלי היי-טק" בתפוז חח.. איזה מצחיק..
ק קרן54321 New member 6/8/04 #4 לא ראיתי שבפורום, אבל תמיד הם עובדים על העט שלהם ב"תפוז אנשים" חחח- עבודה קשה...
ס סוזנוששש New member 6/8/04 #5 חחח קרןן באמתת "עבודה קשה"..חח אבלל בבקשההה אנשנושיםםם תשרשרוו..תבינווו זה סתםם עושההה לנוווו בלאגןןןןן!!! ת=ש=ר=ש=ר=ו!!!!!!!!!
חחח קרןן באמתת "עבודה קשה"..חח אבלל בבקשההה אנשנושיםםם תשרשרוו..תבינווו זה סתםם עושההה לנוווו בלאגןןןןן!!! ת=ש=ר=ש=ר=ו!!!!!!!!!
S Suga®Gi®l New member 6/8/04 #7 אף אחד לא שם לב../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif טוב שיהיה.. אממ תגידו אנשים, שאלה.. האם מישהו יודע למה שיר הנושא נקרא "לעוף" לעזאזל הרי בשיר עצמו לא אומרים "לעוף" אפילו פעם אחת ~ ~ ח..
אף אחד לא שם לב../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif טוב שיהיה.. אממ תגידו אנשים, שאלה.. האם מישהו יודע למה שיר הנושא נקרא "לעוף" לעזאזל הרי בשיר עצמו לא אומרים "לעוף" אפילו פעם אחת ~ ~ ח..
צ צ י פ ו פ ו על עקבים New member 6/8/04 #9 תשובה (אנ'לא בטוחה אבל........) אני חושבת שזה בגלל שאפרת אומרת לרוץ, ונתן ונירו אומרים לעוף. אבל את אפרת שומעים יותר חזק אז זה נשמע "לרופץ" (לרוץ ולעוף)... נראה לי אני לא בטוחה...
תשובה (אנ'לא בטוחה אבל........) אני חושבת שזה בגלל שאפרת אומרת לרוץ, ונתן ונירו אומרים לעוף. אבל את אפרת שומעים יותר חזק אז זה נשמע "לרופץ" (לרוץ ולעוף)... נראה לי אני לא בטוחה...
S Suga®Gi®l New member 6/8/04 #11 נכון..! ולגבי אפרת.. נכון שאז, כשהיא התארחה פה, בתפוז אז כשהיא שרה את השיר היא אמרה "לעוף" נראה לי..ח אבל בשיר עצמו כולם שרים "לרוץ"..
נכון..! ולגבי אפרת.. נכון שאז, כשהיא התארחה פה, בתפוז אז כשהיא שרה את השיר היא אמרה "לעוף" נראה לי..ח אבל בשיר עצמו כולם שרים "לרוץ"..
י ירדנדן New member 6/8/04 #12 היה פרק קרוע!!!!!!!!!!!! גם פורום מובטלי היי טק גם איך שצוף נראה וגם נקרעתי כשגיא אמר-אתה זה אתה או כפיל של עצמך?
היה פרק קרוע!!!!!!!!!!!! גם פורום מובטלי היי טק גם איך שצוף נראה וגם נקרעתי כשגיא אמר-אתה זה אתה או כפיל של עצמך?