שמתם לב ש...

White Magic

New member
שמתם לב ש...

אין פשוט אם מי להתחבר בבית שמש...יש פה 2 מאפיות...המאפייה הרוסית (וואנה בי פריקים) והמאפיה הערסית....סתם ערסים ופרחות.....אין אנשים נורמלים.........מה אתם עושים לעזאעזל?!

אז אתה לא מסתכל..

אתה אומר את מה שכולם רואים... תצא קצת מהחור שאתה כנראה נמצא בו..... חוץ מזה שיש עוד מאפייה...... של פורום בית שמש והסביבה!!

White Magic

New member
אני דווקא כן

מסתכלת.....>________> ומה שאני רואה לא הכי טוב...ואף פעם לא פגשתי אף אחד מכם...

MS6

New member
כ"כ לא נכון..

יש הרבה אנשים אחלה בבית שמש.. לדעתי את באמת מסתכלת על האנשים הלא נכונים.

Gumy Gum

New member
המאפייה הרוסית????

מה קשור וואנה בי פריקים? טוב...

*superstar*

New member
זה לא רק בבית שמש ככה..

זה בכל מקום קטן שהאנשים בו לא מתחלפים, ואתם רואים את אותם אנשים כל יום כל היום.

White Magic

New member
אמ....

אני דווקא בפנימייה.....כך שאני לא רואה מלא פעמים את האנשים בבית שמש....ודווקא את האנשים בפנימייה אני אוהבת....

*superstar*

New member
ממ אוקיי..

לא יודעת אז. כי אני יודעת שהאנשים שאני "מכירה" גם מתחלקים לכמה קבוצות ואני אף פעם לא יודעת עם מי להיות

spake

New member
צודקת....

אני גם חושב כמוך!........וכן שיר אני גר כאן!

spake

New member
רק הבהרה.....

לכן כל החברים הכי טובים שלי עכשיו הם מירושלים......

MS6

New member
שמע..

אני חשבתי כמוך בדיוק איש.. הקטע שצריך למצוא את האנשים הטובים האלה ולשמחתי הרבה מצאתי. אומנם אני לא מצאתי אותם דרך הכיתה או דרך הבית ספר (אני מצאתי דרך התנועה) אבל איכשהו כשמצאתי אותם הבנתי שמה שאמרתי (ואני אמרתי מה שבדיוק אתה אומר...) היה שטויות. ואני לא יכול לבוא ולעשות כאלה הכללות.

shiroosh999

New member
תראו!

אתם נמצאים עכשיו בפורום בית שמש והסביבה, ואני פשוט לא יכולה להבין למה אפאחד לא מתנגד לזה!!! לא כולם פה מחולקים לקבוצות, עובדה שמצאתי לי חברים והם לא קשורים למאפייה הרוסית והם לא ערסים או קוקסינלים...

fucking shanti

New member
כן היא באמת

די צודקת האמת.... אבל מכלילה קצת יותר מדי. צריך פשוט לדעת איפה לחפש :)

spake

New member
שניה....

לא הכללתי כלום....................קודם כל! וחוץ מזה מובן שמצאת אנשים כי לא טענו שכל בית שמש מחולקת לשתי קבוצות/שלוש........יש עוד פשוט הם הרוב הדומם!

fucking shanti

New member
היי היי אני הצדקתי אותך!

דיברתי על ההיא שהכלילה לא עלייך.... אני אישית חושבת כמוך.

MS6

New member
מיכל את אומרת דברים ממש לא נכונים..

מה עם החבר'ה מבית"ר למשל? אני? דהן? ערן? לבקו? אנחנו קבוצה של ערסים? של פריקים? ממש לא.

fucking shanti

New member
תראה בגלל זה אמרתי שהיא הכלילה

נכון שלא כולם פה ערסים ופריקים, אבל עדיין לא לכולם פה קל למצוא אנשים שבאותו הראש שלהם. אמנם יש, אבל צריך לחפש טוב טוב וזה די מעצבן האמת. אישית, למרות שלמזלי כן מצאתי פה אחלה אנשים שאני מתחברת אליהם, עדיין במקומות כמו ירושלים נגיד הרבה יותר קל להתחבר עם אנשים סתם ככה, ויש שם גם יותר אנשים שבראש שלי. אבל זה כבר תלוי במה כל אחד מחפש, ועם כל הכבוד לך ולחבר'ה מבית"ר שבטח שאתם לא ערסים ולא פריקים, עדיין לא כולם יתחברו לאופי שלכם.

MS6

New member
וואלה?

מעניין אותי לדעת.. מה בדיוק האופי שלנו שמרתיע אותך?? אני לא זוכר שהייתה לך בעיה כשהיית חברה של יוסי...

למעלה