שמתם לב ש...?

Vivi Sparrow

New member
שמתם לב ש...?

יש כמה סרטים בהם ג'וני (או ליתר דיוק- הדמות אותה ג'וני משחק) מזכיר נושאים של היהדות? 1. בסרט From Hell*: יש הרבה קטעים אבל אני אתן ציטוט: "Star David has six pones" (פרד אברליין אמר) [דרך אגב, ג'ק המרטש כתב "The Juwes are the men that will not be blamed for nothing" (יש כאלה הסבורים כי כתובת זו הייתה כתובה עוד מקודם), האם יתכן שהכוונה היא גם אל צליבת ישו?] 2. בסרט Fear & Loathing in Las Vegas: ראול אמר לגונזו "אל תתעסק איתי, אני אחאב" "Don't fuck with me now, man, I am Ahab."
3. בסרט The Ninth Gate: דין אומר "אפילו הדפים נשמעים כשר"
* למי שרוצה לדעת מה היה כתוב בספר שאברליין קרא: "Oh that my body had been severed in two in the midst, and divided to the north and south, my bowels burnt to ashes in the center, and the ashes scattered by the four winds of heaven, that there might not the least track or remembrance remain among men, or Masons, of so vile and perjured a wretch as I am; ah, Jubela and Jubelo, it was I that struck him harder than you both. It was I that gave him the fatal blow; it was I that killed him outright;"

Bubbles Depp

New member
וואלה!

חחח נכון גם אני שמתי לב לזה ב"ממעמקי הגיהנום" וב"שער התשיעי"... רק את "פחד ותיעוב.." לא ראיתי
אוף!

WallFlower

New member
את יכולה לפסול את הדוגמא השנייה

מFrom Hell בגלל שהכוונה היא בכלל לא ליהודים וגם אומרים את זה בסרט... אני יודעת שזה עלול להישמע חצוף אבל אני באמת לא מתכוונת להיות מעצבנת אני רק לא מבינה מה הנקודה שלך...

Eowyn of Rohan

New member
אחאב..

אני מניחה שהוא התכוון לקפטן הספינה שיצאה לתפוס את מובי דיק. אין כל כך קשר ליהדות. גם בקשר לכשר לא נראה לי. אמריקאים משתמשים במילה הזאת הרבה בלי קשר ליהדות. kosher בין השאר פירושו הוא אמיתי או אוטנטי.

../images/Emo3.gif../images/Emo166.gifכן, אבל המילה "כשר"..

אם לא ידעת האמריקאים לקחו מהשפה העברית שלנו... בגלל זה זה נשמע דומה גם כשאומרים את זה באנגלית...

chompi2

New member
מנצל"שת

החלטתי לעלות ציור של אחותי ציירה את זה די ממזמן מה אתם חושבים? היא ציירה את זה ממגזין זה למה זה צל כחולי כזה....

Vivi Sparrow

New member
שיווווואווווו מה לא להגדיל זה מהמם!

יאאאאאלללללההההההההה איזה מהמם היא מציירת יא אלוהים!!! *מתעל]ת* *לפני שמתעלפת, שומרת את הציור במחשב*

chompi2

New member
חח תודה

היא לומדת בתיכון אורט שפירא מגמת אומנות..חח.. ממליצים על תיכונים בחטיבות לכיתות ט' והציור שלה במסע פרסום חח.... כאילו מראים ציורים של תלמידים וזה ביניהם חח...... והיא זכתה מקום ראשון בתחרות בישראל בנושא עזרה והציור שלה עכשיו נשלח לאמריקה! הוא מתפרסם באמריקה!!

Vivi Sparrow

New member
וואו ../images/Emo12.gif

אני בשוק אני בהלם אני ה-מו-מה. באיזו כיתה היא עכשיו ומתי היא ציירה את הציור? אני עדיין עם פה פעור.

chompi2

New member
כיתה י"א והיא ציירה את זה יותר בתחי

תחילת השנה...... חח.. היא משתפרת מיום ליום

chompi2

New member
לא.. אם היא תדע

שאני בפורום הזה או ששמתי תתמונה הזאתי איפשהו היא תכעס עלי מוות!!!

Vivi Sparrow

New member
רגע רגע...

שתיכן מעריצות (
שונאת את המלה הזאת אבל שיהיה) את ג'וני?

chompi2

New member
אפקורס!

חח.. פשוט אני קטנה יותר ממנה כמובן..(בת 13 בעע) והיא חושבת שאני חושבת שכל הבנים בעולם הם ג'יפה אחד גדול ואם תדע שאני לא חושבת ככה.. היא תתחיל להציק לי ולצחוק עלי.. כאילו היא חושבת שאני לסבית חח..... קשה להודות בפני המשפחה שלך! מאוד קשה! חח

Vivi Sparrow

New member
אז אין לך פוסטרים שלו בחדר?

או סתם דברים שלו בחדר שלך? או ששתיכן באותו חדר ביחד ולאחותך יש דברים שלו אז את יכולה להנות מזה? ואין לך תמונות שלו במחשב? כדי שהיא לא תגלה? או שאת מסתכלת בתמונות שלה וכל הזמן את מוסיפה לה ( = לך) תמונות וגם אני בת 13
קשה, קשה.

למעלה