שמתם לב ש...

Siren

New member
שמתם לב ש...

(או, משעמם יותר מזה לא יכול להיות!) שקיילי מעולם לא שיחררה כסינגל את השיר שמעניק לאלבום את שמו?!

Siren

New member
אני אסתפק ב...

כן/לא/אולי/אתמול וכל תשובה הגיונית אחרת!

tatababa

New member
אני הולך להיות קטנוני אבל

Fever יצא כסינגל רק לרדיו באוסטרליה... בנוסף, בהתחשב בעובדה שיש לבחורה שלושה אלבומים הנושאים את שמה (הבהמה האגוצנטרית!
) דיי קשה להוציא שיר העונה לשם "קיילי"..

Siren

New member
אכן קטנוני אך לא סותר

בוא ניקח בחשבון את אלבום KM האחרון שנקרא במקור IP וגם לא יצא כסינגל, גם את FEVER לא הייתי מחשיב כי לא צולם לו קליפ, עובדה הכרחית במציאות של היום (אולי לפני 20 שנה זה היה תופס). בנוסף מדובר בזמרת שעד היום הוציאה 8 אלבומי אולפן, נוריד 2 שנקראו על שמה (מלבד IP) ואתה עדיין מקבל 6 אלבומים ששמם ניתן להם ע"י שיר שלא שוחרר כסינגל. זה לא אומר הרבה, אני מודה, אבל סתם מסקרן לדעת למה. רק כהשוואה, רוב אלבומי האולפן של מדונה נקראו על שם הסינגל הראשון או השני.

tatababa

New member
מה שהכי מוזר זה ש

דווקא שירי הכותרת הם היותר משובחים באלבומים של קיילי : Enjoy Yourself Rhythm Of Love Let's Get To It Light Years Fever ואפשר להחשיב את Dreams כשיר הכותרת של Imposibble Princess כולם בעלי פוטנציאל אדיר להיות סינגלים מצליחים מאוד! ועדיין הם לא יצאו ממש כסינגלים.. (שקלו להוציא את Fever כסינגל רביעי במקום CIMW אבל התגובות ב Fever Tour ל CIMW היו טובות יותר מאשר ל Fever - אולי הם לא שמו לב ש CIMW הוא שיר הפתיח וקיבל הופעה מעולה לעומת ההופעה האומללה של Fever! נדמה לי ששקלו להוציא בזמנו את ROL כסינגל גם כן, בכלל מה שהלך עם האלבום הזה מבחינת סינגלים היה לא ברור - מזכיר קצת את KM94)..

Fever2002

New member
גם לדעתי

היה עדיף להוציא את Fever ולא את CIMW בתור סינגל. ובהופעה עם כל הכיסויים האלה ב- Fever זה הזכיר (אלף אלפי הבדלות) את יאסין
ואכן ה-CIMW בהופעה מדהים גם בלבוש, גם בכוריאוגרפיה וגם בקצב.

tatababa

New member
אני עד עכשיו לא מבין כמה דברים :

1. Fever יצא כסינגל לפני CIMW באוסטרליה והגיע לצמרת מצעדי הרדיו, ולמרות זאת FMR הוציאו את CIMW - לא מובן לי מדוע. 2. Parlophone רצו ללכת על הבחירה של קיילי הפעם ולהוציא את CIMW ואוקיי, השיר כעיקרון לא גרוע (אני למעשה דיי מחבב אותו) אבל כל כך לא תואם את הקליפ התלוש שעשו לו. בנוסף, גיבו את הסינגל עם הבי-סיידס הכי גרועים של קיילי מאז שהיא חתמה עם Parlophone! 3. הגרסת סינגל פשוט מוזרה. היה צריך להוציא גרסת סטודיו לגרסה שקיילי הופיעה ב Fever Tour (כלומר מיקס עם סממני רוק קצת, טיפה גיטרות, קו באס עבה, להוריד את ה"נהנהננהנהנה"). לסיכום - טוב שזה מאחורינו..

למעלה