שמתם לב ש.....

עדי18

New member
שמתם לב ש.....

החזירו את הפרסומת לבמבה שיהודה משתתף בה???? איזה חמודי הוא שםםםםםםםם
אה וראיתם את הפרסומת ל"עמק ביס" ומתי אטלס משתתף בה?

עדי18

New member
אגב יש עכשיו אלכס חולה אהבה

באחד מערוצי סינמה 1,2,3....כמו שאתם יודעים שרון הכהן-בר משחקת שם... חשבתי שאולי זה יעניין מישהו....אגב שמתם לב שגם פה היא אוהבת מישהו בשם אלכס וגם ב"לחיי....."? מעניין לא?.....

actress

New member
בוקר טוב את יודעת כמה הזכרנו את זה

וזה היה דיי מכור מראש שהיא שרון תקבל את התפקיד בזמן שהיו עוד מועמדות אבל רצו מישהיא מוכרת שתזדהה אם השם שם.

SofyTofy

New member
כן זה ברור.. ובקשר לפרסומות..

מתי די חמוד בפרסומת ל"עמק ביס"... הוא כזה נראה קצת שונה.. לא חשוב.. בכל מקרה.. חמוד... ויהודה גם חמוד בפרסומת.. אוי תקשיבו קטע.. יהודה היה ב"חדר של חני" (במקרה זיפזפתי! באמת!) והביאו שלוש ילדות שישאלו אותו שאלות.. אז הם שאלו איך זה לשחק ליד התינוק של במבה.... חחח.. ויהודה הסביר להם שיוצרים את התינוק על ידי מחשב.. חחח...

עדי18

New member
חחחחח אני יודעת.....סתם חשבתי

להזכיר את זה... ובקשר לפרסומות אז מתי אטלס נראה בפרסומת כמו שהוא נראה עכשיו בתור אלי מרקו.....זה מצחיק לראות אותו שם... ובקשר לזה שהוא היה בחדר של חני ראיתי את זה(במקרה! באמת!) ואפילו הקלטתי...חחח אז זהו.... ואת הפרסומת לבמבה יש כל הזמן בערוץ 22 למי שלא ראה עדיין....

עדי18

New member
איזה שונה היא בסרט לעומת הסדרה

זה פשוט מצחיק לראות אותה שם..... איזה קול מוזר יש לה בסרט...חח

הפרסומות עם יהודה ומתי!!!! --->

יו אני אומרת לכם, כל עם שמראים את הפרסומת לבמבה על יהודה לוי אני לא יודעת מה נכנס בי אבל אני רצה לטלוויזיה!! יהודה פשוט נראה שם כזה חתיך שאני לא יכולה להפסיק להסתכל עליו!
בכל מקרה, גם איזה חמוד מתי אטלס בפרסומת ההיא, אני רואה את הפרסומת ופתאום..."היי הנה מתי!" איזה חמוד הוא שם!

עדי18

New member
אני מסכימה איתך ב-100% ../images/Emo13.gif

יהודה באמת חתיך שםםםםםםם

עדי18

New member
וגם אני עושה אותו דבר כשיש את

הפרסומת לבמבה...אני מתחילה כזה להתלהב....חחחח איזה בונבון....איך בא לי לפגוש אותו שוב אני פשוט חייבת!

עדי18

New member
ובמציאות הוא נראה אפילו יותר טוב!!

ובאמת חבל .....בעיקר זה שיש לו חברה.....

כן גם התכוונתי חבל שהוא מפורסם כי..

באמת היית רוצה להכנס לקשר עם בחור שהוא מפורסם ואין לו אפילו שנייה בשבילך? זה קשה.... במערכת יחיסים צריך שיהיה קשר חזק ויהודה כמובן בחור עסוק... יש לו חברה שהיא שחקנית אז אני מניחה שהם להם עד כדי הרבה זמן להיות ביחד אבל יש שם איזה שהוא איזון. בכל מקרה, זה קשה....

pompii

New member
לא בטוח...

לפי כל העיתונים הם כל הזמן ביחד והם מבלים בחופשות כל הזמן למרות שהם עסוקים לפעמים ובכל אופן, אף אחת לא מתכוונת באמת להיות חברה שלו, נחמד להסתכל עליו כי הוא נראה טוב ואנחנו לא באמת מכירות אותו, לכי תדעי איזה בנאדם הוא, מבחוץ תמיד הכל נראה ורוד ויפה... ובקשר לפרסומת של במבה, הוא חמוד לאללה אבל בלחיי האהבה הוא נראה יותר טוב
ומתי אטלס, אני אף פעם לא אהבתי במיוחד את המראה שלו, הוא רגיל כזה, לא משהו מיוחד...

SofyTofy

New member
ניצול שירשור (למיכל..)-ניבה!!!!!!!!

אמרת שאת הולכת לסופי היום שוב (אני אומרת לכם... יש לה את הכי הרבה מזל בעולם).. היית אצלה? היה כיף אם כן? שאלת את מה שביקשתי?
puppy face שתפי אותנו בחוויות... חחח.... ביי כולם!

עדי18

New member
אני דווקא אם הייתי יכולה הייתי

מוכנה להיות חברה שלו.... ובאמת זה נשמע כאילו הם כל הזמן ביחד.... נגיד מישהו שדיברתי איתו באייסיקיו אתמול ראה אותם אתמול בקניון חיפה...

עדי18

New member
עוד פעם היה עכשיו את הפרסומת עם מתי

למקרה שזה מעניין מישהו....חח

pompii

New member
איך אפשר....

להגיד על שחקן שאת מכירה רק מהתקשורת שהיית רוצה להיות חברה שלו. זה מגוחך! ואפילו אם ראית אותו במציאות, את ראית המסכה שמלבישים לו ולא את יהודה האמיתי בתור בנאדם. אל תבחני אנשים לפי זה אף פעם, זה רושם מוטעה.

למעלה