שמתם לב ש...

שמתם לב ש...

זוכרים את השרשור שכתבתי פעם(נו טוב, אני משוחד
), "שמתם לב
ש"? הנה הלינק: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1082&MessageId=124308971 והנה כל הדברים שבטוח לא שמתם לב אליהם בתולדות הפיג'מות, קפה קר-סול ועוד: שמתם לב שבפרק "הניצב והיתר" בתחילת הפרק, אחרי הפתיח כשהפיג'מות רואים השמינייה, יש מעל הטלוויזיה קלטת וידאו וכתוב עליה "קחי אותי אלונה"? שמתם לב שבעונה הראשונה של קפה קרסול בפרק שוקולד מנטה מסטיק , בסצנה שהם שרים את השיר של שוקולד מנטה מסטיק לנתן לפעמים היו עגילים ולפעמים לא? שמתם לב שיש הרבה פריטים על הסט שלקוחים מהסט של הפיג'מות? לדוגמא: הקופה בהמבורגרי = הקופה בקפה קרסול השולחנות והכסאות שמתם לב שבכל פרק לגרי יש טלפון אחר? בעונה 4 היה לו פלאפון ענתיקה, אחר כך הוא שדרג ובעונה החמישית בכל פעם יש לו מכשיר אחר, כשבפרק "כל האמת" יש לו אייפון משהו שממש לא אופייני לדמות שלו...אבל ניחא.. שמתם לב שבפרק פיק פיק פוק גם נג'י כשהוא הקריא סיפור וגם שיפרוסימוס (גרי) השתמשו בספה מהדירה של הפיג'מות? שמתם לב שבפרק "הצרפתים באים" מהעונה החמישית רוני נכנסת להמבורגרי ומשם הולכת למטבח עם גרי-שמה היא עם בגדים שונים ושיער שונה ואז כשהיא יוצאת היא שוב עם הבגדים הקודמים שמתם לב שבעונה החמישית השלט של הדירה של ימית ודנה משתנה ברוב הפרקים. שמתם לב שבפרק "לוק סטוק ושתי מכונות כביסה" מהעונה ה-4 המקום שבו מתרחש בסטיבל הבוז'ולה הוא בכניסה לאולפני "ברודאקסט" שבחולון. שמתם לב שבפרק "תחתונים" התחתונים של גברת ברכה נופלים על החלון של נתן מלמעלה, למרות שבשלט של הדירה של ברכה רשום שהיא בדירה מס' 1?ואמרו בפרק "כן לא שחור לבן" שהבית שלו מול החלון שלה. שמתם לב שבפרק "דפקט הפרפר" (אני חושבת) ופרקים נוספים מהעונה החמישית עודד לובש גופייה כזאת לבנה עם פרצופים של אנשים עם אפרו שהוא היה לובש בעונות הראשונות? בפרק בעל הבית הולך (אני חושבת P:) רואים את גרי שוכב במיטה ולידו השיער (של שפרה) וזו המפיקה נאווה קולטון (רואים בפספוסים)? שמתם לב שבפרק "האמת לאמיתה" יש קטע שאלי קרן אסף ויניב מנסים לקלוע גרעינים לכוס רואים שם את השלט של טופו עם טופי? שמתם לב שבעונה השלישית בפרק "אני אוכל כדי לזכות" בפספוסים בסוף שקובי הוא שוטר ואלונה נותנת לאילן לאכול יוגורט אז לפני שקובי מפיל את הכובע שלו אלונה שולחת לו נשיקה . שמתם לב שאחת מהניצבים בפרק רוקומנטרי שרוני שאלה אותם על הפיג'מות, זאת שאמרה לה "די מספיק אני לא מכירה אותם" הופיעה גם בפרק סיאנס ושאלה את עודד "איפה זה רחוב דוד המלך"? שמתם לב שמול ברכה גר יזהר כהן? שמתם לב שבפרק "תעלומת הטמגו'צי" הטמגוצ'י "הירוק" בכלל צהוב? שמתם לב שבעונות הראשונות עוד נכנסו לקוחות להמבורגרי ובמשך העונות הם הידלדלו והידלדלו עד שבעונה החמישית אין בכלל לקוחות, אלא אם כן הם חושבים לעלילה? שמתם לב שבפרק "פרדי על הבוקר" כשגרי קורא עיתון הוא קורא עיתון מעריב ואז מצלמים בקלואוזאפ והעיתון הופך לעיתון ספורט ואז שוב מצלמים מרחוק והוא שוב קורא מעריב?! שמתם לב שבפרק "המבורגריה קטנה בטירוף" גרי קורא עיתון שבעמוד הראשי שלו כתוב: "שר החינוך אמר: החינוך הוא לא שלי"? שמתם לב שבפרק "המבורגרייה קטנה בטירוף" נראה לי גרי קרא עיתון שהיה בשער שלו "אידיוט אחרונות" (הבדיחה המוכרת) ואחר כך הוא העביר דף והיה כתוב משו כמו: עיתונים הם לא דבר אמין בסיטקום . שמתם לב שבפרק "כה אמר זרתוסתרא", בשעשועון אחד נגד קובי, פרדי לובש את החליפה של בדש, כי הצבע של החליפה של פרדי לא התאים למסך הכחול מאחורה. שמתם לב שבפרק "כה אמר זרתוסתרא" באחד נגד קובי אדי היה מספר 69? שמתם לב ש בפתיח של העונה ה-5 בפיג'מות הם לא אומרים "ואין שום טעם לרוק" אלא "אין שום טעם לבוגי". שמתם לב שבהרבה פרקים בעונה החמישית היו ברקע מנגינות של שירים מהעונה הרביעית כמו: כמה זה כואב,נסיכת האגדות ועוד . שמתם לב ש במלא פרקים חוץ מהשירים שהיו בפיג'מות יש גם מנגינות מהמחזמר "הפיג'מות המחזמר "(לדוגמא: "לבריאות")? שמתם לב שבפרק "אבאל'ה" כשבאו לקחת את פישמן לבית אבות ברכה קראה לו אז איך שהיא קראה לו "פישמן" זה היה בקול ממש ממש ממש מוזר ומפלצתי שלא נשמע כמוהה בכלל? שמתם לב שבפרק "שם קוד מושטש" שאילן יוצא לדייט עם ימית הוא לובש חולצה ירוקה ועלייה חולצה שחורה ואז הוא יורד עם קובי ועודד לחדר חזרות ואז הוא לובש את החולצה הלבנה שהוא לובש בסצנות הראשונות ואז בשטיפת כלים הוא עוד פעם עם חולצה ירוקה ועליה החולצה השחורה. שמתם לב שבפרק"אבאל'ה" בסצנה הראשונה לאילן יש מתחת לחולצה חולצה ארוכה בצבע שחור ואז הם יורדים להמבורגרי והחולצה מתחת כחולה , ואז הם עולים עם גרי ויש לו שוב חולצה שחורה! שמתם לב גם שהרבה פעמים רואים את הבום מציץ לו. שמתם לב שהדירה של נתן זה לא הדירה של ימית? עכשיו?? זה אותה דירה. שמתם לב שגם בעונה ה1-3 הדירה של ברכה אלונה וצ'ינצ'ילה זה אותה דירה! (זה הסט המתחלף). שמתם לב שבעונה החמישית הדלת של השירותים במחסן זזה קצת ימינה שמתם לב שעונה ה5 בגלל שנתן לא משתתף הזיזו את הקלידים של אילן לאיפה שהיה המקום של נתן. שמתם לב שבעונה ה-5 יש סט מתחלף, והוא הבית של המתקשרת, הבית של מיקי דיקציה, הבית של גב' ברכה. שמתם לב שבפרק "סוף העולם" בעונה 5 כשמרסל פוארו נכנס אל גב' ברכה ואח"כ הם מתיישבים לשולחן הדלת נשארת עם חריץ ולא סגורה לגמרי? שמתם לב שבפרק "אח שלו" כשדנה מספרת לבנים על השיר שהמקשרת חזתה שישירו לה והם מתחילים לשיר את זה היא בהתחלה צוחקת בכלל? שמתם לב שבפרק פיתוח קול שאילן נכנס למשרד של יובל המבולבל, אילן לא אומר את השם שלו ואז הוא קורא לו אילן למרות שאילן לא אמר שקוראים לו אילן? שמתם לב שבפרק "אילן הכוכב ב'" עודד רוצה לחזור לפלאשבק והוא שואל את אמא שלו "אמא, מה זה פלאשבד"? ואמא שלו זו נאוה קולטון? שמתם לב שהפספוס בפרק "פיג'מות חסרי המוח" שגרי מעיף את הפיג'מות מההמבורגרי בעצם שודר בפרק רק שחתכו אותו לפני שהם צחקו שמתם לב שבפרק אני אוכל כדי לזכות רואים שבפספוסים המכסה של היוגורט כל הזמן נדבק לקיר. אז בסצנה האמיתית שבפרק אפשר לראות את עודד מסתכל לראות אם המכסה שוב נדבק לקיר(אבל הוא לא ). מחר: שרשור הפרק הראשון של "הטבח המתסובך" ושרשור הידעת(כרגע אין לי עובדות אם יש לכם עובדות על הפיג'מות שאף אחד לא יודע שלחו לי במסר).

טווול

New member
עם כבר אז שמתם לב ש...

בעונה השנייה בפרקים שנתן משתתף, בפתיח יש את השיר הרגיל אבל עם הוא במעיין מיקס כזה יותר מהר ושמח כזה כאילו בתוספת DG וגם בעונה חמש הם אומרים במקום רוק בלוז לא בוגי וגם שבעונה 4 בפרק סנוקר נתן אומר באמת שם של מישו מהפורום(ילד דימיוני אני חושבת)

שמתם לב ש...

במשרד של הסדרה "הפיג'מות במופע של דובל'ה", יש פוסטרים של "בובו וזץ", "חצוייה" ו-"הטבח המתוסבך".

למעלה