שמתם לב ש...

driftwoodstav

New member
שמתם לב ש...

בעברית קוראים לסדרה "באפי ציידת הערפדים" וכך בדיוק קרא לזה דרקולה "צייד"...

blackwolf

New member
נכון,

אבל יש הבדל בין SLAY ל HUNT... וכל הקטע זה שאם הכוח שלה בא מהטוב היא לא אמורה להיות ציידת. היא לא אמורה לרדוף אחריהם, הם אמורים לרדוף אחריה. המטרה שלה היא לא לצוד ולהרוג את כל השדים, אלא רק להגן על העולם מהשדים שמאיימים עליו באותו הרגע. דרך אגב, כבר אמרתי את זה לפני כן, אבל אומר זאת שוב, אולי הפרק עם דרקולה היה פארודיה או בדיחה או מה שלא יהיה, אבל היו בו כמה נקודות חשובות, ואת רובן ( אם אני זוכרת נכון ) לא פתחו מספיק. למשל, חוסר הרצון של זאנדר להיות העבד של כולם לא נמשך. לא ראו אותו מנסה להיות שונה וטוב יותר ( אם כי טיפלו בזה ב´המחליף´ ). והרצון של באפי ללמוד עוד... טוב אמנם טיפלו בזה וימשיכו לטפל בזה, אבל לדעתי לא מספיק טוב.

mscooter

New member
אני מאוד אהבתי את הקטע

שבו היא טועמת לדרקולה את הדם ואומרת "זה היה מגעיל"
גם אני אוהב רוק ומטאל
גם אני אוהב לעזור
גם לי ה GTA עושה בעיות
גם אני אוהב להגיד "גם אני"
We are we are, the youth of the nation

mscooter

New member
וגם בעונה הראשונה שהיא הורגת את

האדון שהוא מחזיק אותה והיא אומרת לו "יש לך פרצוף עגבניה מעוכה" (או משהו כזה אני לא זוכר, זה היה מזמן). זה היה גדול, לא הפסקתי לצחוק והייתי צריך לראות את החלק שאחרי הקטע הזה בשידור חוזר שלמחרת.
גם אני אוהב רוק ומטאל
גם אני אוהב לעזור
גם לי ה GTA עושה בעיות
גם אני אוהב להגיד "גם אני"
We are we are, the youth of the nation

blackwolf

New member
לדעתי...

האישית בלבד, זה לא הגעיל אותה בהתחלה, רק אחרי שהיא השתחררה ממנו. כלומר, זה כן הגעיל אותה... אבל היא באמת רצתה לנסות את זה, זה לא שהיא שתתה רק בשביל להתקרב אליו, היא גם רצתה לטעום.

למעלה