שמתם לב ש...

שמתם לב ש...

במסיבה של מאיה (ואבנר), שאבנר אמר ת´נאום שלו, הוא קרא למאיה ואז שהיא באה, הוא אומר לה "מאיה, טוב שבאת" כאילו זה המסיבה שלה והבית שלה אז היא לא תהיה בה!! דבר שני: אחרי שאבנר ניסה לנשק את ספיר והיא הלכה, הוא עשה לה תנועה מגונה... דבר שלישי: נכון שמתי שגידי נכנס הוא היה נראה כמו נסיך והיה מגניב אם כולם היו סותמים כזה והיו מכבים את המוסיקה עד שהוא היה בא למאיה... ~D@nush~

דנו´ש........

חחחחח נכון זה באמת היה מצחיק כשהוא אמר את זה....... ובקשר לדבר השני .. כן גם אני שמתי לב לאצבע המשולשת..... הוא גם רוקד כמו הומו... כשגידי נכנס כמעט צעקתי מרוב אושר והתרגשות כי הוא היה נראה מזה מהממם .. אשכרה כמו נסיך!!!!!!! זה היה קטע מזה מהממם גם המוסיקה שנשמעה ברקע עזרה מאוד!!! שיר מהמם לבחור מהמם!!!!!

את סובלת מפיצול אישיות?

או שאתן שתי בחורות שונות?אממממ....... מקווה בשבילך שזו האופציה השנייה.....

חחח ברור שאנחנו שתיים שונות!!! גאד

מה חשבת שאני?????? אניי מתפלאת שבכלל חשבת ככה...

סתם צחקתי איתך!

מה,באמת האמנת לי? בכל מקרה,תודי שזה קצת מבלבל........

shirakl

New member
הלבוש של מאיה הדרדר לגמרי!

הבגדים שלה בפרק הזה היו איומים!

shirakl

New member
בקשר לגידי את צודקת

ובקשר לפרק באופן כללי - לא יכלו להגביר את הקצב כבר לפני כמה פרקים? עד הפרק של אתמול הם מרחו הכל, ופתאום אתמול הכל רץ נורא מהר - גם הקטע שכלנית וספיר סיפרו למאיה וגידי, גם החזרה של מאיה וגידי אחד אל השניה, גם זה שסמדר מגלה למאיה היה ממש מהיר, ובקיצור - כל הפרק הזה היה לא טוב - קרו בו יותר מדי דברים חשובים, ולא הקדישו מספיק זמן לאף אחד מהם!

גידי הנסיך ואבנר המטומטם...

אבנר התנהג ממש כמו אידיוט שיכור אבל זה אופייני לדמות שלו, לא? וזה באמת די מעצבן שהכל רץ נורא מהר והכל קורה ברגע האחרון.. ואל תדאגו, אני ודנה שתי בנות שונות ואין לאף אחת מאיתנו פיצול אישיות. והכינוי שלי הוא דנו´ש. אני מקווה שאם יהיה ספיישל לחיי האהבה בגיא פינס יראו פיספוסים או קטעים מצחיקים מאחורי הקלעים ודברים מצחיקים ואת יהודה לוי בלי חולצה..(אז זהו שבטח לא). ביי ביי

למעלה