שמתם לב ש...

שמתם לב ש...

ראש השנה בעוד שבועיים, איפה אתם מעבירים את החג? איך היה בא לי לעשות משהו שונה החג הזה, למישהו יש רעיון?

אני פתוחה להצעות

יש לי חברה חרדית שגרה בביתר עילית. כל הגברים שם נוסעים לאומן אז שאלתי אותה אם אפשר לבוא אליה לחג. היא הסכימה בשמחה. אני לא מתה על זה אבל לא רוצה להיות לבד. אם יש לך רעיון יקירתי אני זורמת איתך.

היי שבלולה

מה שלומך? שבוע שעבר הייתי בנהריה ייש שם ביית פרטי עם מספר חדרים להשכרה אם תרצי אוכל ללת לך את הטלפון ותבדקו לגבי ראש השנה

מאחר וגם אני השנה ...

עושה את החג לבד ,(לבד משמעו- בלי הורים, אחים, דודים וכו' אז כמו שבלוליתי אני די פתוחה להצעות . נא לזכור רק שאני באה בחבילה עם שלוש . חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שיהיה לכם המשך יום מקסים .

אני גם חבילה

חשבתי אולי איזה קיבוץ או בית הארחה. משהו לא מפואר (=לא יקר), על אוכל נתארגן ביחד.

היי אמיר, ברור - כאילו דא...

האמת שמאוד הייתי רוצה לנסוע לאומן בכל ולאו דווקא בחג הקרב אבל זה קצת בילתי אפשרי בגלל הילדים.

היי מקסימית

אני גם מאוד הייתי רוצה לנסוע לאומן אך לצערי שכולם בחופש אנחנו עובדים במיוחד בחגים איך היה בטיול? והכי חשוב מה שלום הילדודס

הילדודס מקסימים, תיכף נגמר

החופש הגדול (בשעה טובה). הטיול היה כייפי, שונה ומהנה... עשינו מסלולים שעשיתי בימי ביה"ס. היינו בבניאס + בשייט קייקים + בטיול ג'יפים ובעמוקה.

touti

New member
בד"כ אצל ההורים אבל השנה

החלטתי לעשות בבית עם הילדים. אלא אם כן הבן יהיה אצל אביו אז עם השאר אהיה אצל ההורים.

למעלה