שמתם לב ש..

שמתם לב ש..../images/Emo2.gif../images/Emo35.gif

בספר החמישי [לאחר פעם 8 שקראתי אותו בערך
] כול פעם שהרמיוני אומרת את השם וולדמורט היא אומרת לרון: אוי נו רון תשלוט בעצמך, או: אוי נו באמת רון ודברים כאלה. וגם לריטה סקיטר..
כאילו שהיא נבוכה מזה שהיא אומרת את זה אז היא אומרת לאנשים אחרים: אוי נו באמת ודברים כאלה... לא יודעת משהו כזה..
שמתם לב?

Mrs Amber Bloom

New member
כי זאת הרמיוני-_-../images/Emo41.gif

ועכשיו ברצינות, אחרי שהיא כבר מתרגלת להגיד את זה, היא חושבת בדיוק כמו הארי, ואולי אפילו יותר ממנו (הו. אז זה כן "כי זאת הרמיוני-_-")

AnGeLiNa JoNsOn

New member
אהה...../images/Emo141.gif

הרמיוני השלימה עם זה שלהגיד את שמו זה לא נוראי ואף עדיף. לדעתי היא כל פעם מעירה על זה כי זה בשלב מסויים מעצבן שכל פעם שאומרים שם כלשהו מישהו לידך מעוות את פרצופו. לדעתי זה ממש לא בא מתוך מבוכה, היא סתם לא מבינה מה העניין בלהגיד את שמו, ות'אמת גם אני לא
איך זה הגיוני שאנשים יצטמררו משם של מישהו.

Burning Witch

New member
צודקת זה כמו להגיד היטלר יימח שמו!

עד כמה שהוא היה בן אדם דוחה ופשוט רשע אני תמיד מבטע את השם שלו ויורקת אחר כך... (מין הרגל מוזר כזה שלי ושל אחותי...)

skaramoosh

New member
זה לא אותו דבר

היטלר מת, הוא היה לפני הרבה זמן. וולדמורט זה איום שקיים, והוא יכול לבוא בכל רגע ולרצוח אותך.

מה ה מצב

New member
הרבה אנשים לא האמינו שהוא באמת

מת. והפחד משמו זה כמו הפחד מאמירת שמו של השטן. כאילו הוא מקשיב ושומע שאומרים את השם שלו ואז הוא מתמקד על מי שאמר את משו. כאילו הוא קרא לו.

מרי15

New member
כן שמתי לב אבל...

בספר השני למשל, היא עדיין נמנעת מלהגיד את השם אבל בסרט (בסרט!) השני כשהיא הארי והוויזלים פוגשים את דראקו ואבא שלו בחנות ספרים והיא אומרת (כמו שכתוב לה בטקסט) "פחד מהשם רק מגביר את הפחד מהדבר עצמו"... מה שאומר שאין לה בעיה להגיד את השם בספר השני דבר לא נכון אני יודעת שזה שולי מאוד חח אבל דברים כאלה ממש מעצבנים אותי, למה לעוות את הסיפור?

hcarmiel

New member
כי מישו היה צריך להגיד את זה

והם חתכו את הסצנה שבה דמבי אומר את זה

מרי15

New member
זה לא קשור בכלל היא הייתה יכולה

לא לדבר או להגיד משהו אחר

2 Mיכל

New member
זה לא ככה..

בסרט השני הרמיוני מתקנת להארי את המשקפיים בסימטת דיאגון בעוד שבספר זה היה אדון וויזלי. גם את העניין של המשקפיים יכלו להוריד בלי להסתבך ולגרום להרמיוני לבצע קסמים מחוץ להוגוורטס, אבל זה מוסיף... זה לא אומר שככה קורה גם בספרים ושיש קשר בכלל. כנ"ל לדבי המשפט הזה של דמבלדור.

מרי15

New member
אז מה שאני אומרת זה שאולי השינוי

הוא קטן ולא נראה כל כך חשוב אבל זה בכל זאת מעוות במידת מה את הסיפור....

2 Mיכל

New member
ברור, אבל זה הסרט. לכן לא נורא

כ"כ לעוות את הסיפור. כל הסרט הרביעי שונה מהספר.

2 Mיכל

New member
עכשיו כשאת אומרת, כן.

טוב, יש אנשים שאם לא חושבים כמוהם הם לא מסוגלים להמשיך בחיים בלי לנסות לשנות את זה. ככה היה עם אלרג"ה, הספר של הנסיך ועכשיו גם וולדמורט (ואני לא מדברת על אידיאולוגיה או ערכים).

Fairywitch

New member
כי היא צודקת../images/Emo2.gif

יש כאלה שלא רק לא אומרים את השם, אלא מתכווצים ומאבדים שליטה בכל פעם שמישהו אחר אותר את זה. נו, באמת... גו, הרמי

אף אחד מכן לא ענה על השאלה שלי../images/Emo4.gif

ברור שכול הכבוד להרמיוני שהיא אומרת את השם!! באמת שכן. מה שאמרתי זה...שכול פעם שהיא אומרת את השם רולינג רושמת שהיא אומרת למישהו:נו באמת.. ודברים כאלה. כול פעם שהיא אומרת את השם היא אומרת למישהו :תשלוט בעצמך או משהו כזה... אני רואה בזה מין סוג של מבוכה, נגיד אם אני אומרת משהו שמביך אותי או שאני עושה משהו אז אני ישר אומרת למישהו משהו כדי להקל על המבוכה. ככה זה הצטייר בעיניי, כאילו הרמיוני עדיין לא התרגלה והיא אומרת לרון את זה במין עיניין של להפג את המבוכה. עובדה שלהארי זה לא מפריע שרון והרמינוי עשו קולות\פרצופים כשהוא אמר את השם. מקוה שהבנתם את הנקודה עכשיו...

2 Mיכל

New member
אני עניתי... בערך.

לא נראה לי שזה בגלל מבוכה אלא אופי. יש אנשים שאם לא מסכימים איתם הם מיד ינסו לשכנע ולא יקבלו את הדעה של האחר בהבלגה. אני בטוחה שהיא עוד לא התרגלה, אבל היא אומרת את זה כדי לגרום לעוד אנשים להשתמש בשם האמיתי של וולדמורט ולא כדי "להצדיק" את עצמה.

קקטוסץ

New member
הרמיוני בסה"כ מעבירה כאן מסר

"תשלוט בעצמך" - יען, תלמד להתמודד עם זה שאני אומרת את השם וולדמורט. זה לא מגיע ממקום של מבוכה. זה מגיע ממקום של "אני אומרת את השם וגם אתה צריך להתחיל להגיד אותו ולא לייבב כמו ילדה קטנה".

למעלה