שמתם לב ששלמה

שמתם לב ששלמה

לא ממש הגיע למסקנה אם הוא מאמין בה´ עד הסוף. כמה ציטוטים: "אילו ידעתי תפילות", "ספרתי עד 100 והוא לא הופיע, זה פתטי כבר להאמין","אלוהים אמר שבוע תישאר פה גם אני הרגשתי כך, כי אני נבראתי לך." ועוד כל מיני דברים... העבודה בתנ"ך מתחילה להשפיע לי על המוח שיר (עפיפון)

שיר../images/Emo68.gif

הכל טוף? יש ביות? "אבל גם אז, אני אוהב אותך בתוך העיר רואים בתים עד קצה העיר בתים גדולים עד אלוהים שלך בתים גדולים עד אלוהים שלי" יהיה טוף. אם אתמול היה, יהיה גם מחר. ואם מחר לא יהיה טוף, אז מחרתיים. ואם מחרתיים לא יהיה טוף, אז ביום ראשון. ואם ביום ראשון לא יהיה טוף, אוי ואבוי לנו, חסר לשמנדריק שלא יעשה טוף...

gili gili

New member
תיקונים! תיקונים! ../images/Emo63.gif

אני צופה שקטה פה, אבל ראיתי את שתי ההודעות ומשום מה חשתי צורך לתקן. "אלוהים," אמרת, "שבוע תשאר פה" גם אני הרגשתי כך. לא אלוהים אמר לו להשאר שבוע, אלא הבחורה (ואני מבינה אותה לחלוטין) זה מתוך הספר - "שלמה ארצי - שירים מתוך תקליטים" (ספר אדום). "ביום בהיר, רואים בתים, עד קצה העיר" את הבתים רואים ביום בהיר ולא בתוך העיר. זה מתוך הדיסק "גבר הולך לאיבוד". זהו. מחכה כמו כולכם ליציאת הדיסק החדש!!!

gili gili

New member
ועוד תיקון קל

בתים גבוהים. "ביום בהיר רואים בתים עד קצה העיר בתים גבוהים עד אלוהים שלך בתים גבוהים עד אלוהים שלי" סליחה רוני, מקווה שלא הכעסתי אותך זה קורה לטובים שבטובים.

../images/Emo9.gif

את צודקת במאה אחוז. חזרתי אחרי יום ארוך ומתיש, ולא שמתי לב מה כתבתי. אני ממש בשה ונכללמת לעומתי. פויה!!!! ארצה! תודה על התיקון ואת מוזמנת להמשיך לכתוב כאן.

למעלה