שמתם לב שבכל הופעה של

cha ching

New member
שמתם לב שבכל הופעה של

של אלאניס, הראש שלה ב 45 מעלות, וההיד שלה כמו כלב שוחה?!

cha ching

New member
מה קשור משגע או לא?!

סתם הסבתי את תשומת לבכם..
פשוט מצחיק אותי... והכוונה היא לזה שהראש שלה טיפה נטוי הצידה...

AlanisJunkie

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

cha ching

New member
חה חה חה חה....

בדיחות פרטיות.. כמה שאני מתה עליהן... הא?! קיצר-את ממש טיפשה, את יודעת?! ומצטערת להיות כל כך בוטה, אבל לא באתי ברע, אלאניס מוריסט היא בהחלט לא אחת הזמרות השנואות עליי. ממש ממש ממש לא! אני לא אגיד שאני קונה דיסקים שלה ומקליטה הופעות שלה, אבל לפעמים אני עוצרת על שירים יפים שלה בVH1 או MTV... ואת ישר חשבת שאני תוקפת אותה, ורצת להגן עליה. התנהגות אנושית זה דבר מוזר. אבל מכיוון שאת לא יכולה לשמוע את הטון בו הדברים נאמרים, אלא רק לקרוא.. אני משערת שהתגבוה שלך הייתה מגוננת בטבעיות...

Rוית

New member
אמממ.... ../images/Emo4.gif

אם דיברת על AlanisJunkie אז שמו הוא יוסי מה שאומר שזה זכר אלא אן כן דיברת עלי. בכל מקרה, לא נראה לי שאף הודעה בשירשור פה נרשמו בתוקפנות! ממש היה לי מוזר לקרוא את ההודעה כי אני לא מבינה איך היא יכולה להקרא גם בתוקפנות אבל בכל מקרה אם אני טועה יוסי יכול לתקן אותי...

AlanisJunkie

New member
אכן, התנהגות אנושית זה דבר מוזר...

אני לא יודע על פי מה החלטת שתקפתי אותך.. בסך הכל כתבתי שזה שאלאניס מטה את ראשה ב45 מעלות ועושה תנועות מוזרות זה "משגע", כי זה באמת מכניס יותר רגש בשירים שלה, ונותן תחושה שאלאניס מתכוונת לכל מה שהיא אומרת בשירים שלה. בקיצור, האופן בו אלאניס מבצעת הופעות חיות (תנועות אפילפטיות מגניבות), הוא אחד הדברים המקסימים ביותר שיש בעולם. זו תכונה ששמורה לאומנים מובחרים, כמו מייקל סטייפ (סולן אר.אי.אם) ועוד.. ודרך אגב, ברוכה הבאה לפורום.

למעלה