שמתם לב שאסי פוזל?

שמתם לב שאסי פוזל?

וסתם שמנמן איכסה כזה,חוץ מזה הוא יותר מידי "נורמלי" כדי להנחות את התכנית המופרעת הזאת והכי מצחיק שהוא מנסה "להשתטות" ולהראות מופרע בקיצור הוא סטרייטי מידי וחבל שנבחר (עכשיו תגובות של כל הפרחות יגיבו שאני טועה כאן למטה)

SofyTofy

New member
קודם כל../images/Emo103.gif

גם אם יגידו לך שאת טועה - מה הקשר לפרחות? למה לבוא בגישה המזלזלת הזאת? נכון הוא קתצ פחות מופרע אבל זה רק בגלל שהוא חדש והוא עוד ילמד איך מתנהגים באקזיט. סליחה על ההודעה ה"פרחית".

אני חושבת.....

את האמת גם לי נראה שאסי לא מתאים לתוכנית והוא לא מנחה הכי ....... ולפעמים יש לו יציאות כאלה מעצבנות, אולי הוא עוד ילמד ואולי גם לא!

KiShKooSh

New member
לא יאמר דעתי על אסי אבל אני יאמר את

דעתי עליך
מה זה משנה אם הוא שמנמן או פוזל
השטחיות הזו הורגת אותי אז בוא נגיד לך את פרכה שטחית עם זה מה שמעניין אותך, ותני לי לנחש את לא אהבת את מיכאל כי יש לו משקפים
שטחית

מיכאל היה ענננק

תמיד אהבתי אותו,הבעיה עם אסי שהוא פרווה ומשעמם כמו צנון אבל רצח,והדבר הכי פרוע שהוא יודע לעשות זה לזרוק את הכרטיסיות הכתובות אחורה הוא כזה מעאפן,אין לו תדמית,שילך לשחק באיזו טלנובלה ויעזוב אותנו בשקט,כל פעם שהוא מנחה אני סוגרת את הטלוויזיה ומחכה למחר

דָניאֵל

New member
../images/Emo77.gifעל טעם ועל ריח אין להתווכח ....

כלומר יש , אבל אין טעם .... לדעתי אסי מרגיש שהוא על הכוונת { כך כותבים ? } והוא משתדל ...... וזה קצת בולט שהוא משתדל יותר מידי הוא צריך לא להראות את זה ... הוא גם " בתחרות " נגד עפר ... כלומר , כך הוא מרגיש זה מה שאני רואה בו ...

טַלי

New member
לדעתי...

אסי התחיל ברגל שמאל אבל יכול להיות שהוא ישתפר! אני לא אומרת שהוא כן ואני לא אומרת שהוא לא ששירי באה אז היא הייתה גרועה והיא גם ניסתה להיות בסדר ומאגניבה חח אבל עכשיו היא בסדר... אי אפשר לקבוע איזה מנחה "מתאים" לאקזיט ואיזה לא ובגלל שאנשים חושבים שכן אפשר - אסי קיבל הרגשה שהוא צריך להתאים את עצמו לאקזיט... אני מסכימה איתך שהוא משהו... לא יודעת איך קוראים לזה חח אבל הוא עד עכשיו לא הוכיח את עצמו לטובה באקזיט (שימו לב להדגש חחח) אולי הזמן יעשה את שלו? הוא עוד לא אפילו חודש מנחה הבנת כפרה?! חח סתם... זה היה ניסיון להיות פרחה
יאאא איך ניתחתי את זה

את מגעילה אותי

נכון אני לא שייכת אל ההפורום הזה אבל שאני אבין יש לך משהו נוגד פוזלים את יודעת מה אני חוששבת עלייך את בדיוק כמו כולם גזענית אז לכי תמצאי לך חיים יש כאילו סובלים עם זה ואני חושבת שאת ממש לא יודעת את ההרגשה אז תאמיני לי אני מייחלת לך אותה מכל הלב ורק בגלל אנשים כמוך העולם נראה ככה ותדעי לך אילו שיש להם את המגרעות הכי קטנות (מה ששלך אין) יודעים להעריך את החיים יותר טוב

העתקתי את ההודעה

וסתם שמנמן איכסה כזה,חוץ מזה הוא יותר מידי "נורמלי" כדי להנחות את התכנית המופרעת הזאת והכי מצחיק שהוא מנסה "להשתטות" ולהראות מופרע בקיצור הוא סטרייטי מידי וחבל שנבחר (עכשיו תגובות של כל הפרחות יגיבו שאני טועה כאן למטה)

ortal13

New member
סוכריה מתוקה15,

אני שונאת את המריבות האלה ואני יודעת שזה ממש לא נעים. מה קרה?לא בדיוק הבנתי עם מי רבת ולמה...

סתכלי

בתחילת השרשור ותביני אותה אחת שכתבה את זה היא שיטחית ונראה אותה מתמודדת אם פזילה קטנה בעולם כזה צבוע ומגעיל

הפ הפ הפ לא לריב אנשושיםםם

ואז מה אם הוא שמנמן ופוזל??? מה זה אומר עליו?? וגם שירי היתה גרועה *ונשארה לדעתי* לא צריך לריב על זההההההההההה

למעלה