שמתם לב פעם,

harhanegev

New member
שמתם לב פעם,

שמספר הפורום הזה מאוד מתאים לתוכן הפורום ?

harhanegev

New member
אז עכשיו את יודעת

(ואת בטח מבינה את הקשר בין 392 לטיולים)

harhanegev

New member
392 הוא גם

מספר של קו אוטובוס (של אגד) שעובר בנופים מהממים של צפון הנגב, מרכז הנגב ודרום הנגב בדרכו הפתלתלה מבאר שבע לאילת: יוצא מבאר שבע, עובר בין השאר ב: שדה בוקר עבדת נחל חווארים צמת הרוחות מכתש רמון נחל נקרות נחל פארן (ממש בתוך הנחל, בלי גשר) נחל צניפים שיזפון חיון עובדה מישור סעיפים הרי אילת במלוא הדרם ונכנס לאילת מהכניסה היפה יותר.

בואנה... מאיפה אתה יודע את כל זה?!

אתה עובד באגד או משהו?! P: אגב... כמה זמן הנסיעה הזאת בקו הזה? קיצר- הוא נתן רמז לכולכם! קנו כרטיס, עלו לאוטובוס, ו... בואו לאילת!!!

harhanegev

New member
לא, לא עובד באגד.

בהתחלה השתמשתי בקו הזה בתור חייל שצריך להגיע לבסיס (כמו כמעט כל הנוסעים, לא תמיד יש שם בכלל מישהו בלי מדים, חוץ מהנהג). בהמשך, בתור אדם שנוסע אל/מ הצפון ורוצה לראות נוף מהמם בדרך. זמן הנסיעה הוא בסביבות 3 וחצי עד 4 שעות (בדרך כלל קרוב יותר ל-3 וחצי). ויש לו תחנה נוספת באילת , ליד יוספטל.

SystemBoy

New member
ד"א

הקו לא עובר כבר במכתש הקוים היחידים שעוברים שם עכשיו זה קוים של מטרופוליס וזה מאוד מבאס כי כשאתה מגיע לבאר שבע מת"א ומחפש את הקו שאת צריך אתה צריך לנחש את זה שזה לא אגד וזה מציק (מנסיון)

harhanegev

New member
יש לך טעות

אני נוסע לעיתים קרובות ותדירות ב-392, קו 392 של אגד בהחלט עובר במכתש רמון. קו 60 מבאר שבע למצפה רמון (שאינו מגיע למכתש רמון בכלל) הוא זה שעבר למטרופולין, ועליו בכלל לא דיברתי. קו 392 הוא קו שנוסע מבאר שבע לאילת דרך מצפה רמון,נכנס לתוך מכתש רמון, המשך כביש 40 עד צמת שיזפון, ואז ימינה דרך כביש 12 עד אילת, כאשר סוף הדרך היא בין הרי אילת בנוף הקסום שלהם.

:|

אני לא יודעת איזה קווים יש, ואיפה הם עוברים ------> בעיר שלי ( ! ) אתם מדברים על כל הארץ?! פיףף...

harhanegev

New member
אז מעכשיו את יודעת:

קו 1 - פעמיים בשעה, יוצא ממלון דן, עובר דרך: מלונות שדה תעופה שד' התמרים עד פינת אילות (ליד מרכז רזין) נוסע ברחוב אילות עד הפניה שמאלה ליותם (ליד מרכז מור) יורד ביותם עד הכיכר ליד גולדווטר ימינה לחטיבת הנגב גנים שחמון פירות שחמון רובע 7 (ארמים, גלעדים, וכו') מערב 7 מערב 6 ששת הימים מכוכב ראשון עד נוה מדבר נוה מדבר רח' חטיבת גולני באזור תעשיה עד פינת המלחה ימינה לרחוב המלחה (לד 564 וכיכר הנמרים) עד שלוחת אוני' בן-גוריון יורד בשדרות התמרים עד לשדה התעופה מלונות סיום במלון דן קו 2 - פעמיים בשעה (ברוב השעות), עובר דרך: מלונות שדה התעופה עולה בשד' התמרים עד פינת אילות (ליד מרכז רזין) ימינה לרחוב אילות שמאלה לחטיבת גולני (אזור תעשיה) שמאלה לרחוב המלחה (ליד כיכר הנמרם ו-564) שמאלה לשדרות יעלים בסינג סינג שמאלה לשד' התמרים, ומיד ימינה לרודד במרכז הדקל שוב ימינה ליד 459 ומתוק מתוק, שמאלה לירשלים השלמה ימינה לתוך שכונת ערבה במרכז איזידור שמאלה ומיד ימינה ישר בכיכר התאומים ("הככר של הבית המדברי") שמאלה לארגמן (ליד סופר סנטר קו אופ) עולה ימינה ביותם (ליד בי"ח) שמאלה לששת הימים לכיוון שחמון שחמון רובע 7 (ארמים , גלעדים, וכו') שחמון רובע 8 (האזור של בי"ס הרי אילת החדש) שחמון פירות חטיבת הנגב דרך גנים עד פינת ארגמן עולה בארגמן עד יותם יורד ביותם עד הכיכר של רחוב אילות (ליד מרכז מור) שמאלה לרחוב אילות ימינה לשד' התמרים שדה תעופה מלונות קו 5 - פעם בשעה, עובר דרך: מלונות עולה ביותם עד פינת חט' הנגב (ליד גולדווטר) ימינה לחט' הנגב שמאלה לשד' התמרים (ליד בנק הפועלים) ימינה ברחוב אילות אזור תעשיה עובר ליד ה"ביג" רחוב המלחה עד שלוחת אוני' בן גוריון פונה שמאלה לשד' התמרים ויורד עד לפינת רודד ממשיך כמו קו 2 עד בי"ח פונה ימינה לששת הימים, ונוסע בששת הימים עד לכיכר ירושלים השלמה (ליד מגדלי אילת, עם "העפרונות הגדולים") שמאלה לכביש שעובר מתחת לבגין מערב 6 ויורד, אני לא זוכר דרך איפה, למלונות בחזרה. קו 15 - פעם בשעה, עובר ב: תחנה מרכזית שדה תעופה סיבוב במלונות נוסע בכביש לכיוון טאבה, עד מעבר הגבול.

אאאאאאאהההההההה!!!! אמלהההה!!!!!!

חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מצחיק אתהה אתה אשכרה כתבת על האוטובסים הכל חחחחחחחחחחחחחח חסר רק השעות ויאללה נצא לסיבוב בעיר P: ויותם... זה לא ליד מרכז מור =\ זה ליד יוספטל... הבית חולים ויש מצב שהוא מגיע גם איכשהו למרכז מור אבל... פיף... זה נסיעה של... 5 דקות שלמות!!! אתה באמת נוסע באוטובוסים בעיר?!

harhanegev

New member
לגבי רחוב יותם,

צר לי, אבל יש לך טעות. רחוב יותם הוא רחוב שמתחיל בכיכר התיירות (הכיכר ליד קניון "מול הים"), ממשיך ליד גולדווטר וליד מרכז מור וליד בית החולים וליד בי"ס רבין. כך שרחוב יותם זה גם ליד מרכז מור וגם ליד יוספטל, אין פה שום סתירה, כי רחוב יותם הוא רחוב ארוך. ממש כמו שרחוב ששת הימים (שהוא הרבה יותר ארוך) מתחיל בכביש הערבה ליד בריכות המלח ומגיע עד לסוף השחמון. אני משתדל ללכת ברגל ממקום למקום, אם אין מספיק זמן אז אני נוסע באוטובוס פנימי, ואם גם לזה אין מספיק זמן אז מונית. גם ממרכז העיר לאור ה-7000 ב-2 בצהרים באמצע הקיץ אני הולך לעיתים קרובות ברגל.

די ליהיות תמיד צודק!

אוף חחחחח מה לעשות אתה אוהב מפות אתה בטח מסתובב ברחבי אילת עם תרמיל ומקל, משקפי שמש וקרם הגנה, ולא שוכח מצפן ומפה. חחחחחחחחחח אני רק מתארת את זה וניהיה לי דמעות חחחחחחחחחחחחחח

harhanegev

New member
מקל ?????????

עוד לא הגעתי לגיל הזה. אני לא אשם שיש שירים כאלה עם מקל.

חחח זה מה שמפריע לך? מקל?!

אז אתה לא מתכחש האא?... אתה הולך ברחבי העיר עם מפה, מצפן, כובע של תייר, וכל אלה האא?... חחחחחחחחחח הכל חוץ ממקל! חלילה... מקל זה של סופר קשישונים אתה רק קשישון עוד לא הגעת לשלב של הסופר...

harhanegev

New member
כמובן,

גם השאר לא, כובע: גם בטיולים אני בלי כובע (נו נו נו ! לא חינוכי !), מקסימום עם מצחיית מאוורר אם בכלל. מצפן: בעיר, ובחלקים של הרי אילת המוכרים לי היטב היטב, אין לי צורך במצפן או במפה. המקל היה פשוט המעצבן ביותר מכולם.

P:

מצחיית מאוורר?! פפפפפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!! מזה?! נראה לי שאתה לא אילתי... לא יודעת מי אתה אבל אילתי אתה לא.

harhanegev

New member
מה אני אמור לעשות

כדי להוכיח שאני אילתי ? לתת לך שמות של תלמידים ותלמידות שלומדים אצלי כבר שנים ? לסרוק תעודת זהות ? תעודת תושב ?

רעיון לא רע בכלל P:

ולמה אתה בטוח כלכך שאני אילתית?... אולי אני בכלל איזה צפונית?... היום אי אפשר לדעת כלום ואגב... שכחת את השיחה שלנו בעמוד הקודם =] אני עדיין מחכה =]

למעלה