שמתם לב פעם כמה...

digiash

New member
הא!!!!

קינג קזבובו ורדיץ' (היה וותיק בפורום אבל עזב ):)

omri curi

New member
איזה מושפעות

אני גם בכיתה יא' אולי די מושפע שרואה(התלחתי לא מיזמן אני מוריד תפרקים) אבל כזאת רמה !!!!! WTF

Weird Eyal

New member
חחחחחח מזכיר לי כשהיתי בן 12

בצרפת אז בדיוק ראיתי פעם ראשונה את דראגון בול זי וכשהייתי מתמסטל הייתי מדיימן שאני גוקו ועושה קמהאמהאה בכל מקום
היו אנשים ברחוב ששאלו אותי אם הכל בסדר אצלי
חחחחחחחחחח ואני בתגובה הייתי מסתכל עלייהם בעינים אדומות כמו דם ועושה עלייהם קמהאמהאה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה כייף זה כשאתה בן 12 ולא שם זין על אף אחד

Brolly

New member
שלומי זה הזה עם החולצה הכחולה

דני שם בחולצה השחורה שלומי זה קזבובו חחח, מצחיק שיש בפורום אנשים שאפילו לא יודעים מי המנהלים של הפורום חחחחחחחח ולמה אומרים פה למצוא חיים, זה היה מפגש פורום של דרגון בול זי, מה היינו צריכים לעשות, לדבר על המורדים?

Weird Eyal

New member
נכון אבל

לפחות זה היה בגיל 12 ולא בגיל יותר גדול
ואגב עד הגיל הזה הייתי כמו כל ילד מושפע מהרבה דברים בטלוויזיה בלי קשר לסוטול כמו כח המחץ הרובוטריקים וכל מניי כאלה.... כל הילדים מושפעים מהטלוויזיה שהם רואים אל תיקח את זה קשה

Weird Eyal

New member
מה הקשר לעזאזל????

נכון אני בן 24 ואם תבדוק בדיוק לפניי 12 שנים שידרו את דראגון בול זי בצרפת ובכלל מי אתה? נשמע כמו איזה ילד מפגר דוגרי תעשה כאן חיפוש בפורום על השם שלי תראה אני כאן כמעט מאז שהפורום קיים זה שאני לא כותב הרבה זה כי רוב מה שכותבים כאן קשור למשחקים ומה גם אין לי שום סיבה לתת תשובה על משהו שכבר ענו לו קיצר לך חפש מי ינענע אותך בדחיפת לולב לרקטום הצעיר שלך

gokussj2

New member
עזוב עשית לו יותר מידי כבוד בזה...

שהגבת בכלל כולה ילד קטן תראה גם בפרטים כתוב אל תיקח אותו ברצינות

Weird Eyal

New member
צודק אחי

לא יודע למה נתתי לזה בכלל לעצבן אותי אולי כי אני שונא ילדים זביי חוטם חוצפנים... אגב מישהו כאן מחיפה? ידידה סיפרה לי שבשבוע שעבר במרכז זיו גם היו כמה ילדים שעמדו במעגל ועשו תנועות של תקפות מהסידרה וצרחו.......חחחחחחחחחחחחחחחחחח היא נקרעה מצחוק.......בעיקר כשבעליי עסקים שם העיפו אותם......חחחחחחחחחחחחחח

FireZeroX

New member
שאני אבין...

אתה נגד ילדים צעירים או נגד זביי חותם בכלל? ד"א יש פה אנשים (כמוני) שבני 13 ומבינים הרבה (אבל הרבה) יותר ממך. אני לא רוצה להכנס פה לויכוח אבל אני ממש לא אוהב שיורדים אל אנשים בגלל שהם קטנים. עזוב את לינקי (כן אני יודע שהוא אידיוט, הוא חשב שפופו ופואר הכי חזקים בעולם) אבל אל תכליל.

gokussj2

New member
אל תדאג יש הבדל...

וההבדל הוא בגיל שהוא מקרין לא בגיל שהוא באמת והגיל שהוא מקרין לסביבה זה 8 ,מדבר שטויות חסרות טעם ,אין הכללה הוא מתנהג כמו ילד קטן ומפגר.

FireZeroX

New member
סוף סוף מישהו שאפשר לדבר איתו...

ועוד משהו: תמשיכו לשרשר, אני רוצה לראות מה קורה כשזה מגיע הכי שמאלה... וד"א, שמתם לב שאני כל הזמן שם 3 נקודות...

למעלה