שמתם לב פעם כמה... השופט קולינה דומה לפריזה... תפתחו להגדלה כדי לראות את כל האנימציה.
G gokussj2 New member 31/10/04 #1 שמתם לב פעם כמה... השופט קולינה דומה לפריזה... תפתחו להגדלה כדי לראות את כל האנימציה.
K Kenbetah New member 31/10/04 #6 חחח תקשיבו משהו מצחיק אחרי הפרק בערוץ הילדים שעשו פיוזן. אני בא למוחרת לכיתה (אני כיתה י') פתאום אני קולט חצי מהילדים בכיתה מושפעים מנסים לעשות פיוזן כמו ילדים מטומטמים!!!!!! חח זה הטראומה שאני יזכור לכל החיים שלי
חחח תקשיבו משהו מצחיק אחרי הפרק בערוץ הילדים שעשו פיוזן. אני בא למוחרת לכיתה (אני כיתה י') פתאום אני קולט חצי מהילדים בכיתה מושפעים מנסים לעשות פיוזן כמו ילדים מטומטמים!!!!!! חח זה הטראומה שאני יזכור לכל החיים שלי
G Galaxy Girl New member 31/10/04 #9 חח כן, גם בכיתה שלי... ילדים התחילו לעשות תנועות מוזרות בידים וברגליים ולצעוק "מיייי זוווגג האא!!"
B Brolly New member 1/11/04 #11 אין לי את זה על המחשב חחחח, אפילו פעם היה סרטון של זה מהמפגש פורום הראשון הראשון.... פיו... ז'ן הא!
K king kazabubu New member 1/11/04 #14 חה חה.. אני זוכר את זה... איזה לול זה היה... אני ודני עשינו פיוז'ן לפחות 100 פעמים... ברחוב עם אנשים...
חה חה.. אני זוכר את זה... איזה לול זה היה... אני ודני עשינו פיוז'ן לפחות 100 פעמים... ברחוב עם אנשים...
D digiash New member 1/11/04 #15 OMFG עדיין יש לי את הסרטון על דיסק! אבל אין לי מושג איפה אני יכול לאכסן אותו ;O; אם מישהו יכול להעלות את זה לאיפשהו תגידו לי שאני ישלח לכם זה איזה מגה ומשהו
OMFG עדיין יש לי את הסרטון על דיסק! אבל אין לי מושג איפה אני יכול לאכסן אותו ;O; אם מישהו יכול להעלות את זה לאיפשהו תגידו לי שאני ישלח לכם זה איזה מגה ומשהו