שמתם לב ל-

sari7

New member
שמתם לב ל-

1. כמה מהציטוטים הכי הכי ראינו בפרק של אתמול (2)? כמו:´does your wife knows?´של בריאן, או המונולוג הזכור אצל כולנו של בריאן (i dont do boyfriends... love is smth. that stret people made up) סלחו לי על הטעויות אשמח אם משהי תוכל לתקן אותי... או הציטוט של אמט הגדול מכולן- "אם באמת רציתי הייתי יכול להיות גבר אמיתי" (מזל שזהבה בן לא שמעה אותו אומר את זה...) 2. כמה מהתמונות הכי יפות שיש לנו הן מהפרקים הראשונים? אני לא ידעתי את כל זה- בריאן רטוב מבקבוק המים, בריאן ערום- (הקטע עם הביצים...) , בריאן מאחור ובאותה עת מקדימה (בצילום ללא הקטנטן כמובן), כשהוא שואל את ג´ס- ´are you in or out?´ - מדהים הקטע הזה אני חייבת לציין!!! 3. כל הפורנו הזה של בריאן וג´סטין מפרק 1 (ואני מקווה שאני לא צריכה לפרט...) לא ידעת שיש לי את הכל על גבי תמונות!!!

sari7

New member
והכי הכי חשוב!!!!

בריאן של העונה הראשונה!!!!!!!!!! המניאק המושלם! איך הוא סקסי כשהוא מניאק! (ום כשהוא לא מניאק הוא סקסי...) והקטע שהוא ניסה ל"התעניין" באיש הזה (שכחתי את שמו) מהפרק של אתמול, ואיך שהוא אומר למייקי- "אני לא מבין למה אנשים אומרים שאני לא נחמד..." או משהו כזה- סלחו לי על הטעויות בציטוטים... איך התגעגעתי לראות אותו במיטבו- ולא ככמעט נחנח(כי בריאן אף פעם לא נחנח...) כפי שהוא נראה בפקרים האחרונים... והציטוט הגדול מכולם (שדווקא שייך לג´ס): i just saw the face of god! he´s name is: Brayn kineey

HiLaloSh

New member
צודקת לגמרי!!

כי בעצם הפרקים הראשונים זה הבסיס של כל הסדרה..אז הם מראים הכל איך המצב היה לפני כל השינויים... (למרות שאמט עדיין לא ´גבר´ ונקווה שלא ישתנה לעולם:)))

למעלה