שמתם לב למשהו?

כן.. אבל- ../images/Emo26.gif

מה ספייק חשב לעצמו???? מה הוא חשב שהוא עושה? ז"א, לאנוס את באפי???!!!!!!!! מניאק!! למרות שאני מתה עליו והכל... אידיוט!!! ווורן?? הוא ירה בבאפי ובטרה!! טרה בטח מתה.. אבל בפרומו ראו שבאפי חיה?? what the hell????

מה קרה?????

מה לעזאל קרה בבאפי??? אני ראיתי את כל הפרק עד הסוף!!! עד שוורן ברח והמשטרה עצרה את שני הדבילים. אז הראו את באפי מדברת עם זאנדר ומשם העברתי. מה קרה??? מהר תספרו!!!!! כל פרט!!!!

De fire

New member
ספויילר באפי 6

העברת בקטע הכי טוב וטראגי.. זאנדר ובאפי דיברו, פתאום הופיע וורן, שלף אקדח וירה בבאפי וברח משם תוך שהוא יורה לאחור בלי להסתכל. כדור אחד חדר דרך החלון בבית. רואים את טארה עומדת מול ווילו ופתאום דם מושפרץ על ווילו. טארה אומרת "וילו, החולצה שלך" ואז רואים פגיעה באיזור הלב של טארה, והיא נופלת ו..
מתה..
זאנדר בחוץ רוכן מעל באפי שניראית חסרת הכרה ואולי גם מתה, ווילו רוכנת מעל טארה , בוכה וצועקת, ואז מרימה את המבט אל המצלמה ורואים שהעיינים שלה הפכו לאדומות זוהרות כאלה..

רגע!!!!

מאיפה וורן בא? באמצע קטע מרגש ומשעמם בין באפי לזאנדר פתאום הוא בא? מאיפה? למה? הוא אמר משהו קודם?

אז ככה...

בגלל שבאפי כיסחה אותו מקודם, והרסה לו את כדורי הכח וזה.... אז הוא כזה נכנס באמצע השיחה של באפי וזנדר.. (הם בדיוק התחבקו....) והוא אמר משהו שהוא לא יוותר בכזה קלות משהו בסגנון... ואז הוא פתאום ירה כמה יריות!!!!! בווווווווום!!! אבל בפרומו של הפרק הבא אכשהו ראו שבאפי חיה... ואין לך מושג!! ווילו ממש מתדרדרת!!! וזהו........ everything clear???

De fire

New member
גם נכון.. (פעמיים..) אבל בניגוד

לתסריטאים של "24" (שש עונות?!) ג'וס וודון לא נוטה להגזים. שלוש פעמים זה יותר מדי..

זה באמת נכון!!!

אני בטוחה שאחרי העונה השנייה כל הקסם והאפקש שהיה ל24 בעונה הראשונה יפוג........ corect me if i wrong?

למעלה