שמתם לב למשהו?

שמתם לב למשהו?

בסקר של הפורום רוב הקולות היו על לעשות הפסקה של שבועיים-שלוש בין העונה הראשונה לשנייה... והפלא ופלא! ערוץ 10 הודעה ששבועיים לאחר סיום העונה הראשונה תגיע העונה השנייה! התלוננו רבות על כך שיומיים שלושה לאחר שידור הפרק הפורום מתחיל להיות יבש עד הפרק הבא... ותראו!!! ערוץ 10 הודעה שכל יום רביעי וראשון יש פרק! cj20 אמרה שיש כאן חפרפרת מערוץ 10, ואני שואל - יש בערוץ 10 חפרפרת משלנו???

Siriusnip

New member
האמת, יש לי חלק בזה... ../images/Emo175.gif

לאחרונה דיברתי עם ידידה של אבא שלי, שעובדת בערוץ 10, ואחראית על השידור... סתם ניסיתי לגלות מתי ישדרו בדיוק את העונה השניה, וכל מיני פרטים שוליים(עלק שוליים). ושאלתי בין היתר אם יש מצב שישדרו את הסדרה פעמיים בשבוע, והיא אמרה שהם באמת שוקלים את העניין, והנה עכשיו מסתבר שכן!- אבל תאכלס, לא נראה לי שהשפעתי על משהו...... אגב, אני מצטער על ההיעדרות הארוכה שלי מהפורום, פשוט אני תקוע מעל הראש בשעורים ועבודות וכל מיני דברים של בצפר- כן, גם בשבועיים הראשונים! אבל הנה חזרתי. למרות שאני מודיע מראש שאני לא אוכל לכתוב הרבה כמו שכתבתי פעם- בחופש... לילה טוב לכולם, אני הולך לישון!

אה-הא!!! דן הוא החפרפרת!!!

תפסנו אותך דן!!!! תתבייש! אהה לא בעצם אתה חפרפרת טופה
אז כל הכבוד...!

IDOffryn

New member
וואלה??

אז אולי תעשה אותה קטנטנה ותדבר עם הידידה של אבא שלך ותגיד לה שישדרו כבר את אנג'ל!!!! הסדרה נמצאת אצלהם כבר יותר מחצי שנה!!! שיתקעו אותה כבר איפשהו בלוח שידורים שלהם!!!

prophecy girl

New member
דיברתי עם אבא שלי

<שיש לו קשרים בערוץ 10...> והם אמרו שטם זה ישודר זה יהיה אולי בנובמבר

GoLd FlOwEr

New member
נובמבר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

גרררר הם היו אמורים לשדר את אנג'ל במרץ

GoLd FlOwEr

New member
ובמילים אחרות-

הם לא מתכוונים לשדר את אנג'ל
גרררר הם העלולי את הפיוז

זה יהיה מגניב-

למרות שאני רואה באפי בסטאר וורלדף ואחרי זה יש אנג'ל, ואני אפעם לא רואה! אל תשאלו למה? פשוט ככה.... אבל אם זה יגיע לערוץ 10 אז אני אראה את זה! נ.ב. מישהו ראה באפי?????? פרק טוב....... יותר מטוב, פרק מעולה.....

למעלה