שמתם לב למשהו?

Padme Amidala

New member
שמתם לב למשהו?

ראיתי שדנים עח זה בפורומים של האתר הרשמי, אז למה שגם בפורום שלנו הנושא הזה לא יעלה- למה בטרילוגיה הישנה אף פעם לא רואים את דארת' וידר בטאטואין? שימו לב שב"תקווה חדשה" הוא שולח את הסטורם טרופרס לשם, אבל הוא בעצמו לא הולך לשם. לספינה של ליה הוא כן הולך. אז מה אתם אומרים? הוא פוחד לדרוך שם בגלל זכרונות ילדות קשים? הוא לא רוצה להיתקל באוון וברו? או שפשוט לא יצא לו לבקר שם?

Lu Tze

New member
לדעתי הוא נמנע מכל דבר שיזכיר לו

את איך הוא היה לפני שהוא הפך לדארת' ווידר.

ROZELESS

New member
אני יגיד לך למה לא .. ../images/Emo8.gif

נגמרה לו הויזה והוא לא מצליח לחדש כי לא נותנים לו ..... ( נוו .. הפיכה לדארת' וכיו"ב .. חחחחחחחחחחחח )

fresh mishmesh

New member
צודקת

אף פעם לא חשבתי על זה ממש, אבל נראה לי שהוא לא רוצה להגיע לפלנטה הזאת משתיים מתוך שלוש הסיבות שנתת- יש לו זכרונות ילדות קשים, והוא לא רוצה להיתקל בקרובי המשפחה שלו...

kingeli

New member
לא נראה לי

הוא סגן קיסר האמפריה למה שהוא יטרח לטוס לכל כוכב שהוא כשיש לו עשרות אלפי משרתים שיעשו כל מה שרק יאמר... כשאנאקין נבנה כדארת' ויידר הוא הפך למכונה, האדם שהיה נעלם, הוא איבד כל רגש, הזכרונות נשארו אבל לא היה נראה ע"פ הסרטים שהם משפיעים עליו - הוא הרג את מורו ורבו אובי-ואן, בבנו הוא לחם בקור רוח ולא היתה לו בעיה לפגוע בו, הסיבה היחידה שלוק לא נרצח בידי ויידר בפרק החמישי היא משום שויידר רצה שלוק יחבור אליו אבל לוק הצליח לברוח לאחר שויידר קטע את ידו. הסיבה היחידה שהרגשות והאהבה לבנו השתלטו על ויידר בסוף הפרק השישי היא כי מדובר בסרט, וכל סרט חייב להיות טיפה קיצ'י...מבחינה הגיונית זה לא מסתדר לי אחרי שכל הרגשות שלו הסתתרו למשך כמעט 30 שנה... אולי ויידר ידע שהרגשות מהעבר נמצאים בתוכו והם עלולים לפרוץ אבל למה שדווקא ביקור בטטואין יגרום לכך ולא למשל מפגש עם אובי-ואן שלאנאקין היו הרבה אימוציות כלפיו?

funkey monkey

New member
אבל שחושבים על זה...

ווידר כמעט לא הלך באף כוכב. רק אם זה היה "פרסונל", וגם מה היה לו לחפש בטאטואין? לרוץ אחרי דרואידים ? OO

פרסונל?

אני צריך להזכיר לך שהוא ירד להות'? מה היה לו לחפש בהות'? הוא ירד גם לבספין, למרות ששם באמת זה היה אישי יותר. אבל הוא תמיד ירד למטה לכוכב, חוץ מבטטואין. לדעתי הוא לא פחד מזכרונות ילדות, כמו שהוא פשוט ניסה להמנע מהתקלות עם אובי וואן או עם הכוח (אל תשכחו שטטואין חזק בכוח).

funkey monkey

New member
הות'....

הרבה מנהיגי מורדים במקום אחד, למה לא לרדת ולכייף קצת? D:< לא אבל באמת, כאילו באף חלק מהטרילוגיה לא היה לו שם כלום לחפש.. מה הוא יתחיל לרדוף אחרי דרואידים?

למעלה