שמתם לב לזה?

IMCU2

New member
באיזו דרך לקחתם את דבריי... מה עוד

שגם לא הבנתם (חלקכם) אותם נכון, והסברתי אותם. וחוץ מזה, לא כתבתי את זה נגד מישהו מסויים, לקחתם את זה באופן אישי... הגם שהתנצלתי אם פגעתי או הכעסתי מישהו! ודבר נוסף - כשכתבתי "העולם מתחלק לשניים - אוהבי דוסון ושונאי דוסון" - זה נכתב, יחד עם ההמשך הכתוב שחלקו רציני, בצורה הומוריסטית, כמעין הלצה כלשהי, אז למה אתם "התלבשתם" עליי?

אני לא חושבת שהתלבשנו עלייך

אני חושבת שקוראים לזה דיעה שונה לגמרי משלך!!! זה דיעה כמו שלך יש אחת לנו יש אחרת לגמרי... אין פה כעס אין פה עצבים יש פה החלפת דיעות..

IMCU2

New member
שמתם לב לזה?

שמתי לב, ע"פ הסביבה הקרובה לפחות, למשהו: העולם מתחלק לשניים - אוהבי דוסון ושונאי דוסון (איזה קיצוני אני...), מי שלא מפסיד פרק ומי שסתם מביט לפעמים בסדרה או לא רואה אותה (ראה אותה, לצערי) אף פעם. ומתוך אותם האנשים שמתי לב: אלו שאוהבים את הסדרה הם אנשים עמוקים, רציניים בדעותיהם (כשצריך), רגישים, אתם מבינים בטח למה אני מתכוון... ומנגד, מי שצופה לפעמים בסדרה או מי שלא צפה בה בכלל, יהיו סיבותיו אשר יהיו - אלו אנשים ציניים - חלקם יותר, חלקם פחות - אבל הם ציניים, ציניים לגבי השקפותיהם בחיים, וציניים באופן כללי. אולי עשיתי הכללה גדולה מדי, כי כמובן ישנם את אלו יוצאי הדופן, אך ממה ששמתי לב, הרוב לפחות, כך הוא הדבר... מה אתם חושבים על זה? כמוני? שמתם לב לזה?

אריקה 3

New member
לדעתי ../images/Emo85.gif

זו פשוט הכללה שמתאים לך להאמין בה בגלל שאתה כן צופה בדוסון אז נעים לך לחשוב את כל זה עליך ואילו על אחרים שלא צופים שהם ציניים. לפי דעתי אין דבר רחוק יותר מהאמת. עובדה שאני סופר צינית ואני צופה בסדרה (סליחה, צפיתי
) ויש אנשים מאוד רגישים, עמוקים ורציניים שלא צפו בסדרה מעודם. הסדרה כן גורמת לך לפעמים לחשוב על דברים שלא חשבת קודם, אם לזה התכוונת כשאמרת שהיא הופכת אנשים לרגישים וכו', אבל לפי דעתי היא לא ייחודית בזה ויש גם סדרות אחרות שגורמות לי להרהר בכל מיני נושאים... בסוף אמרת שזו הכללה ויש יוצאי דופן, אבל לפי דעתי אם יש יותר מדי יוצאי דופן סימן שההכללה לא תקפה. זה כמו להגיד שכל האפרוחים שחורים ויש רק אחד או שניים כאלה מה שאומר שזו לא הכללה אלא יוצא דופן. בקיצור, אני ממש לא מסכימה איתך...

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifתודה לך שאתה מרשה לעצמך לסווג

אנשים שאתה לא מכיר, עשית הכללה ממש ענקית לדעתי... תנסח את השאלה אחרת ואז אני אחשוב להגיב... לא להאמין...

לפי דעתי ההכללה שלך היא כמו

העולם מתחלק לשניים :שחור ולבן!!! וזהו!!! אז תרשה לי לומר לך שבעולם יש המון צבעים והוא ממש לא מתחלק לשניים!!!

IMCU2

New member
סליחה אם פגעתי במישהו...

כמובן שההודעה נכתבה בשעת לילה מאוחרת, אבל זה לא תירוץ... גם כתבתי שיש כמובן יוצאי דופן... טוב, מצטער על הכללה גסה זו... מה שהתכוונתי הוא לא שבזכות הסדרה - אנשים הם רגישים או משהו כזה, ואילו מי שלא רואה הוא ציני, אלא התכוונתי שיוצא שאדם שהוא ציני - נטה לא לראות את הסדרה, ואילו אדם שהוא לא ציני כן ראה, כך לפחות שמתי לב... סליחה אם פגעתי במישהו!

לא מבינה מה העצבים...../images/Emo105.gif

הוא בסה"כ אמר שלפי מה שהוא ראה זה ככה... יכול להיות צירוף מקרים משעשע ויכול להיות שלא... למה להתעצבן ישר???

Dawson girl

New member
ממממ....

אני מסכימה איתך חלקית בלבד... כי אמנם, כמו שאמרו פה לפניי, מדובר בהכללה גסה, אבל חלק ממה שאמרת נכון. בהחלט לחלק מהאנשים שצופים בסדרה (חלק!) יש תכונות שונות משל אלו שלא, וזה בהשפעת הסדרה לדעתי... הם יותר פתוחים לקבלת השונה (בגלל ג'ק) ויותר , איך לנסח, רגישים כאלה. כי בעקרון הסדרה הזו רגישה. אוף, קשה לנסח את זה.... מקווה שהבנת למה התכוונתי כי כתבתי מבולבל... ולאנשים שכמעט הרגו אותו- תירגעו! מותר לו לשאול אתכם שאלה. לא צריך להתנפל עליו ככה! מותר לכתוב יפה שאתם לא מסכימים, כמו דניאל! (
)

לדעתיייי ../images/Emo107.gif

זה נכון חלקית... באמת כל מי שאני מכירה שאוהב דוסון הוא בנאדם עמוק ורציני.. אבל זה לא שולל את העובדה שגם אוהבי דוסון יכולים להיות צינים ולהפך.. ולכל חברי הפורום המקסימים- הוא בסה"כ אמר את דעתו והתנצל וגם שאל אותנו מה אנחנו חושבים... אז לא להתעצבן.. חבל על כל האנרגיות

למעלה