שמתם לב איך ציר הרשע

נעמה8080

New member
שמתם לב איך ציר הרשע

מנסות להתיפייף? ליהי מכינה לליז קפה, אתי פורסת את הידיים שליז תבוא ותיתן לה חיבוק. כמה צביעות. בגלל שאתמול אמרו לאתי שהן עושות עליהום על ליז אז הן מנסות להתיפייף עכשיו כדי שיאהבו אותן בבית ושלא יעמידו אותן להדחה. מי מאמין להן בכלל?!!!! אני בטוח לא! אני לא טיפשה!!!!!!!

ברור...הן מפחדות על התחת שלהן

ובנוסף שמעו לראשונה את הסיפור של ליז (שלא הבנתי בדיוק במה מדובר- אולי הטרדה מינית?) שעברה לפני כמה שנים,וכנראה מאוד טראומתי ואם הבנתי נכון עכשיו מליהי שמדברת עם בן ,גם היא עברה משהו דומה אז בטח שהיא גם מזדהה...

יהודי31

New member
ליז אמרה אתמול בלילה לאתי בסוד לתוך האוזן..

שהיא עברה "אונס" בגיל 18.. ואפי' ההורים שלה לא יודעים מזה.. כמובן שאנחנו שמענו בבירור מה היא אמרה..

נעמה8080

New member
חחחחחחח אני רואה סטנדאפ

השיחה של בן וליהי קןרעת מצחוק. ייקח לי קצת זמן היא אומרת לו.... כמה?! חודש וחצי - חודשיים?! עד שתיגמר התכנית ולא תצטרכי את בן יותר?! חחחחחחח בן אדם ביישן לא שוכב ככה עם בגד ים חשוף מאד, וליהי היא האחרונה שנראית ביישנית! היא גם אמרה שהיא נגעלת ממנו. כשאוהבים או דלוקים אז רואים את זה. יש מגע כלשהו, אבל רואים על השפת גוף שלה שהיא נגעלת ממנו. השפת גוף שלה צועקת הצילווווווו, תעיפו אותו ממני!

niva99

New member
../images/Emo45.gif בן מרתיע אותה אבל...

המיליון מה זה מושך.

נעמה8080

New member
גם אם היא תגיע לסוף היא לא תיקח את המיליון

לא סובלים אותה, את קרן ואת אתי

Lichy7

New member
רעיון מצוין למשוך זמן רב בבית

מניפולטיבית מאוד הבחורה הזו, זילזלתי בה מסתבר

niva99

New member
מן הסתם גם עםעוד כמה לא הסתתרה מאחורי הצ'דר

רק עם נציגנו מטבעון החלה לגלות את ביישנותה...

שאפולי

New member
../images/Emo254.gifאיתן וקרן../images/Emo161.gif

זה מגיע יותר משעמם מזה? וואי קרן מזה לא אסטתית.

meytula

New member
למה?היא דווקא מאוד אסטתית

מבחינת הגיינה ואסטתיקה דווקא היא נראית מאוד .תמיד מטופחת,מסודרת דייט מאוד משעמם.הם לא מתאימים

noaxxx

New member
והיא ניסתה לפתח את השיחה על הזבובים

מה זה?

שאפולי

New member
אילוץ

קרן כבר יודעת שיצא שכרה בהפסדה. מי שהרויחה מהדייט הזה זאת דניאל

KEEK

Member
המניה של דניאל רק עולה ועולה

אני מתחיל לחבב אותה גם כל הפאדיחות שהיא עושה, זה בא ממקום של התאהבות קשה לשפוט בחורה במצבה לדעתי היא מתנהלת לא רע בכלל

noaxxx

New member
היתה לדניאל תקופה קצרה של שכרון כח...

ואז לא יכולתי לסבול אותה... לאחרונה היא נרגעה וטוב שכך. אני חושבת שכרגע דניאל וליז הן המועדפות עלי , ממש מוזר

KEEK

Member
ליז מעוררת רחמים

אני ממש מרחם עליה.. ואני כן מאמין שמקשים עליה שם כל הבנות, ולא בצדק. היא חייבת לצאת מהבית הזה ולטפל בעצמה. היא בחורה נחמדה מאוד אבל מתוסבכת לגמרי. אני גם בעד דניאל שיצליח לה עם איתן. תנו לענבר את המיליון ולדניאל את איתן ואני מרוצה

noaxxx

New member
מה פתאום את המיליון לענבר? אכזבת העונה

ושים לב לליז, היא הדמות הכי עגולה/מתפתחת במשחק הזה... יש לה שיחות בימים האחרונים ודי מעניין לשמוע אותה. התובנות שלה, החוזק שלה למרות...

למעלה