שמתם לב איזה שקט...

שמתם לב איזה שקט...

נהיה מז שצה"ל נכנס לשטחי איי? גם כשצה"ל יצא היה שקט...רגע! לא נכון! הרי לטרוריסטים האלה אין גבולות!(זאבי, זוכרים). רק צה"ל יצא וכבר הם הוכיחו כמה זה נחוץ שצה"ל יהיה שם כדי לשמור על השקט במדינה הזו! להחזיר את צה"ל ועכשיו! לפני שיתחיל עוד גל של מתקפות טרור חסרות רחמים! איש

נובו

New member
נו באמת...

אל תתחילי עם הפמיניזם הזה. כל פעם אתן נותנות לי הרגשה כאילו אני איזה רוצח שפל רק בגלל שאני גבר. לא בגלל שנהרגו חמש נשים, לא. זה היה פיגוע נורא, שהיה יכול להימנע אם צה"ל היה נכנס יותר עמוק ויותר מוקדם. יחסית להערכות המודיעין, אכן נמנעה מתקפת פיגועים שהיתה גובה כמה הרוגים כל יום. (שר הביטחון אמר:"20 נפגעים כל יום") בברכת שלום והצלחה לכולנו, להתראות בינתיים.... נובו.

all

New member
ואילו לא היה הפיגוע

האם היית אומרת - "נכון, צה"ל בפנים אין פיגועים"? ממש לא נראה לי, נראה לי שהיית מוצאת סיבה אחרת ל - "למה צה"ל חייב לצאת". ולדעתי זה ממש שפל להשתמש בפיגוע רצחני ככלי ניגוח פוליטי. ודרך אגב, אני ממש לא מתנגד ליציאת צה"ל מהשטחים, למען האמת אני בעד. רק כשהנימוק שלך הוא ברמה של פוליטיקאים.

Dr_Compu

New member
חחחחחח

"ולדעתי זה ממש שפל להשתמש בפיגוע רצחני ככלי ניגוח פוליטי" אחי, איפה אתה חי??? למה מה הימין עשה עם כל הפיגועים בבחירות 99 וגם 96...אני לא זוכר אם הם עשו את זה ב2000... כל הזמן הראו פיגועים...בתשדירי הבחירות אני מתכוון.... אז מי עושה שימוש ציני בפיגועים למטרות פוליטיות?????

all

New member
אחי שמחי אחותי בן דודי

מה אתה מחרבש לי במוח. אני לא דובר הימין ולא הדובר של השמאל. אני מדבר בשמי עם אשה שדברה בשמה. הימין והשמאל הם פוליטיקאים ומבחינתי אלה הם אנשים שפלים ודלוחים שמתפרנסים מגנבה, רמאות, בטלנות, פטפטנות, עושק ובעצם מכל דבר שיש חוק נגד זה. ואם הפוליטיקאים המנוולים עושים דבר מצחין ע"מ לזכות בקירבה לצלחת, מדוע שאדם לא שפל ינהג כך, הרי אין הוא הולך לזכות בשלל הביזה בזכות מעשה כל כך שפל. אם פוליטיקאי הולך להיות מנוול ומסריח, לפחות יקבל משרת ח"כ בתמורה. ואילו אתה או אני.........זין בתחת. אז בשביל מה לנו לרדת כל כך עמוק.

למעלה