../images/Emo168.gifהחיים עפ"י פרידמן../images/Emo6.gif
משהו שכתבתי לחבר שלי באיי סי קיו הלילה בקשר לטל. הציטוטים של פרידמן בכלללל לא מדוייקים. אילתרתי, כדי לתת דוגמאות, אז תסלחו לי. אה, שמע משהו אתמול הייתה לי תובנה, בקשר להומור של פרידמן. למה הוא כזה מצחיק? אני לא מתכוון לארץ נהדרת. אני מדבר על חלומות בהקיציס, או החטא ועונשו המרכיב העיקרי בהומור שלו זה אמת. כל דמות שהוא עושה, הוא יוריד ממנה את כל הפוזות, את כל מה שמאדיר אותה, ויתמקד בגרעין שלה במהות, באמת שלה, בפשטות בהיותה בן אדם ולכן זה כזה מצחיק, אתה בא ורואה פתאום שהוא קוטל את מיידן גייגיי שיש לו את הכפתור המהבהב הזה על החולצה, כדי למשוך כוסיות במועדון הוא מראה שהפוזה מגוכחת ולא נכונה. "אני לא מבין אותו.. זה לא מיידן גייגיי? הרי הוא צריך להיכנס למועדון, ולהגיד: אני פה גבירותיי ורבותיי, איי אם מיידן פאקין גייגיי. איי אם אין דה האוס אוו... איי אם נאו יו דוגיסטיילה" או, דמות שאני פחות צוחק ממנה, אבל עדיין, חלי הרי זו שלי יחימוביץ', שהיא פמיניסטית, ותמיד יוצאת נגיד שוביניזם, והיא אומרת שלא צריך להציג את האישה כאובייקט וכו'.. אז מה הוא עושה? הוא מציג אותה כאשה שמתחת לכל הפמיניזם הנחרץ שלה, רוצה בסה"כ אהבה, שיחשבו שהיא מושכת וכו'... "אייל... קרא לי.. פמיניסטית, קרא לי פלצנית, קרא לי אינטלקטואלית מקובעת, קרא לי אם אתה עושה משהו עם החברים שלך ביום שישי..." או לובה, שלא מתנהגת כמו קופאית מנומסת, אלא מבטאת את הזעם של הרבה קופאיות אני בטוח, מתנהגת כבן אדם, בלי עכבות, בלי נימוס, בלי כל המעטפת או שהוא עשה את עמנואל הלפרין, המנחה הצרפתי של החדשות בערוץ 1, שנחשב לאינטלקטואל. וצחק גם על דויד ויצטום, שהוא גם מנחה מערוץ 1 הוא אמר "אייל, עזוב, הצרפתית זה סתם.. אני ודויד ויצטום היינו קורעים את העיר, מנסים להשיג בחורות, חשבנו שזה יעזור. אני עם הצרפתית שלי, והוא עם הגרמנית הסוחפת שלו." בקיצור, הבנת אני מאמין שכל דמות שתנסה לחקור שלו, תראה שהוא פועל על אותו עיקרון, ולכן זה כזה מצחיק הוא מוצא את האמת, או לפחות מה שהוא חושב שאמיתי חומר למחשבה לילה טוב