שמתי

שמתי ../images/Emo23.gif

שבימים האחרונ ים כשלא הייתי כאן הרבה, אז כולכם נעלמתם ככה שומרים??? טוב בכל מיקרה עכשיו אני יכולה לכתוב רק אחה"צ כי בעבודה אסור לי לגלוש (מין הסתם) אז איפה כולם? ואיך עובר היום הכ"כ יפה הזה?

צהריים טובים לכולם../images/Emo20.gif

מה? כולם עסוקים, או שמחכים לי? חחחחחחחח. טוב ימים קצת משוגעים עם הריצות לפורים, יאאאללללה איזה תורים ארוכים בחנויות, ישר רואים מי מרוקאי ומי לא, חחח. יום כזה נפלא, אין כמו לצאת לטייל ולנצל כל רגע מהיום הזה. אז שיהיה לכולנו המשך יום נפלא.

אני כבר סיימתי

עם ההכנות לפורים וכאחת שיש לה מחסן תחפושות של הילדים גם הספקתי לחלק תחפושות לכל מי שביקש... אז הגדולה תהיה ריבקה אימנו, האמצעית מלכת הפרפרים או משהו כזה והקטן יהיה רועה צאן. התחפושות השנה ממש זולות ואיכותיות ביחסית לשנים קודמות שכל תחפושת עלתה קרוב ל 200 ש"ח. השנה קניתי שלוש ולא הגעתי ל 200 ש"ח ביחד... בכל מיקרה אני אוהבת את חג פורים כי אני יכולה להשתולל עם כל מה שלמדתי אצל ירין שחף ולנסות על כולם (הם מרשים לי
) האמת שהזמינו אותי כמאפרת לאיזה בי"ס אבל בנתניה ובגלל שאני לא ניידת פיספסתי את העבודה הזו.... בנות, מי באה לנשף פורים? איפור עליי

את יכולה לבוא גם אליי?../images/Emo6.gif

בקטע של האיפור אני על הפנים, ויש לי שישה לאפר, אפילו בן ה17 רוצה איפור, חחחח. הבת הקטנה מתחפשת לאתיופית, והיא בלונדינית בלונדינית עם עיניים כחולות, עליי לצבוע לה את הפנים בשחור, פרוייקט. את האמת שזה לא מדאיג אותי כמו המשלוחי מנות, הריי תמיד בפורים צצים לנו אלה שלא ראינו אותם מפורים שעבר, חחח.

אוסה

New member
האמת שהשנה חגיגות בית הספר

יהיו ביום שישי יששששששששששששששששששששששששששששששששששששש אני אתחפש ואלך לשם!!!! כבר הורדתי פקודה לכולם שיתחפשו (להורים). בכל אופו אני היום אלך לקנות תחפושות , השנה הבננות שלי קאובאיות או איך שכותבים

ואני גם אתחפש השנה../images/Emo6.gif

אחרי יותר משלוש שנים שלא הלכתי למסיבת פורים, השנה אני כבר יודעת שדרך העבודה יש לנו מסיבת פורים עם פרסים שווים (מקום ראשון חופשה בטורקיה) ואני אנצל את כל כישוריי האיפור שלי כדי לזכות

tutit1005

New member
באתי אני כאן../images/Emo24.gif

נכון פורים בפתח..והמון שמחה אני מאמינה שאת תתאפרי הכי יפה..ותני הופעה הולמת את תנצחי ובגדול את כולם....

איזה צהריים נעימים

לביזבוז כסף
אז טיילנו בעיר וקנינו תחפושות אכלנו צהריים וחיממנו עצמות ובעיקר את ה
עכשיו אני מתאמנת על שיר {פחחחחחח זמרת אני בטח לא אהיה כבר}לבר מיצווה של הבן שלי... נו באמת לא יכל לבקש מאבא שלו לשיר? זהו ניקרע לי כבר הגרון אבל אני עדיין מזייפת
ועוד יומיים יש לי אולפן איך אני עושה את זה רק אלוקים יודע. ערב ניפלא כולכם ואגב געגעתי לכם

sunny8

New member
היי שלוחם חמודות! מה ניש???../images/Emo24.gif

אצלי הכל בסיידר. קצת לחץ בזמן - הרבה הרבה עבודה. אבל אני פה אתכן. אז למה להתחפש???? אני מוזמנת ליומולדת בשבת של פורים וחובה להתחפש . יש לכן רעיון למה כדאי לי ולבן זוג שיחיה ?

היי לכולם../images/Emo24.gif

היייייי מלכת העולמות, התגעגעתי, אני מקוה שהכל טוב, והרבה איחולים לבן. טוב אני סיימתי עם חפושות, זהו הכל מוכן, עכשיו נשאר רק להתפלל ליום שמש כמו היום ביום פורים.

tutit1005

New member
../images/Emo47.gif מלכת העולמות התגעגענו../images/Emo47.gif

היי מתוקה הכל טוב? מה שלומך? בשעה טובה לרגל בר המצווה. שלא נעיזי להעלם שוב ראי הוזהרת..!!! כייף שאת פה אל תעזבי שוב אוהבת תותית.

אני כאן ושם ובכל מקום

תימני שלי
סתם מין תקופה כזו שמחפשת שקט. סתם תקופה כזו לחוצה... בבית בעבודה ובכל המסביב. מה איתך?

סילבי22

New member
אכן כך

נכון שנעלמתי אבל זה בגלל השינוי שאני עושה על עצמי לכן מציצה מדיפעם גם כאן גם אני עסוקה לפורים כי אנחנו מעלים הצגה ופשוט הלכתי לחפש את האבזרים לתחפושת שכבר מצאתי הכל ובאמת נקווה שכמו שרחל הדרומית אמרה שזה יהיה יום שטוף שמש היום דוקא היה יום אחלה ולא יכול היה להיות יותר טוב כמו היום שישאר וישיך לתמיד אז שיהיה לכם יום הכי בעולם מחר לכולם

למעלה