שמתי לי פודרה...

sodaa

New member
שמתי לי פודרה...

פודרה... מה עושים איתה? איפה שמים אותה? ואיך שמים אותה?

eldargranot

New member
כמה דברים

תפקידה של הפודרה היא "לקבע" את המייק אפ. המייק אפ הוא על בסיס שומני לכן נוטה "לנסוע" על העור, כלומר להכנס לחריצים וקמטוטים ולא להשאר באותו מצב בו הנחנו אותו. הפודרה היא אבקתית וגורמת למייק אפ להשאר. הפודרה שמקבעת הכי טוב היא פודרה אבקתית ולא דחוסה. כדי לשים את הפודרה אפשר להשתמש בכרית פודרה, טופחים את הפודרה על הפנים, זוהי הדרך הטובה ביותר להישרדות ארוכה. אפשר גם לקחת מברשת גדולה ולפדר בעזרתה את הפנים (יקבע פחות טוב).

הדרך הטובה ביותר להתפדר

זו דעתי, רק דעתי וכל דעתי, אז שאף אחד לא יאשים אותי שאני יודעת הכל (למרות שכולם כבר יודעים שאני כן:) הדרך הטובה והיעילה להתפדר אחרי מריחת הבסיס היא להניח את כרית הפודרה בצלוחית הפודרה כדי שתאסוף מהאבקה ולהניח, ממש כך, בתנועות נגיעה לא טפיחה (אלא אם כן אתם רוצים עננות כבדה בגובה נמוך), על כל הפנים. התוצאה: פנים מוכתמות בשלוליות אבקה מכוערות עד שאתם נראים כמו חולי צרעת. רגע רגע לפני שאתם חונקים אותי: עכשיו לוקחים מברשת גדולה, הכי גדולה שיש, ובתנועות סירוק ארוכות ועדינות (לא ויש-וש נמרץ, אתם לא מברישים נעליים!) לסלק את הפודרה מהמרכז החוצה. ככה נפטרים מהנוכחות שלה וגם מפזרים אותה בשכבה דקיקה, אחידה ובלתי נראית. לא לשכוח אוזניים וצוואר. רצוי לכסות את הבגדים במגבת או בסדין, בעיקר אם הם שחורים (הבגדים, לא המגבת או הסדין!).

מה יש לך??????

אני קוראת כבר הרבה זמן תגובות שלך, לאט לאט את מתחילה לדבר אלינו כאילו היינו ילדים עם מוגבלות, צאי מזה דברי בשפה רגילה נבין אותך ובלי כל הערות סוגרים המיותרות שלך, כמה ציניות נשפכת ממך.

eldargranot

New member
היי צוף

אין טעם להכנס לזה שוב, בטוח יהיו פה עוד כל מיני תגובות שיסטו מנושא השרשור. זאת צורת ההתבטאות שלה והיא לא עושה את זה בכוונה כדי לפגוע, קצת מאוחר מדי לחנך אותה מחדש על פי איך שנראה לאנשים אחרים. במידה ולא מתאים לך או למישהו אחר אז פשוט לא לקרוא את מה שהיא כותבת או להתעלם. מצטער אם זה נשמע מתנשא או פוגע. חשבתי לשים לזה סוף.

לצוף

מפריע לך שמישהו מפגין פה טיפה הומור וקורטוב של ידע? מי קבע שהכל פה חייב להיות מההההממממםםם ומגניייייב ומeגy? אח"כ את עוד שואלת למה אני כותבת כאילו לילדים מוגבלים? כי ככה אני מרגישה שצריך לכתוב כדי שכאילו כזה תבינו כזה! טוב לך? השם שלי הרי מופיע בכל הודעה אז את לא חייבת לקרוא, שחלילה לא תלמדי משהו חדש ותקלטי שאיפור זה לא רק אודם!!!! אלדר, אתה חמוד. נשיקה. הופס, השארתי לך סימן על הלחי, סליחה. (אגב, רציתי לשים גם הערה בסוגריים אבל ברגע האחרון התחרטתי, שלא יתעצבנו לי כאן הבנות!)

eldargranot

New member
לרונה

השארתי לך הודעה בפרטי ולא השבת לי... ככה מזניחים? תודה על הנשיקה, איך אני מנקה את האודם מהלחי מבלי לחדש שוב את המייק אפ והפודרה? זה בצחוק למי שלא הבין, אני עוד עלול לקבל פה תגובות על זה..

חבל שאת שוב עוקצת באמת חבל

לא זילזלתי בידע שלך, פשוט ביקשתי שתעני כמו לבני אדם זה הכל עזבי, כנראה באמת צריך להתעלם ... לא בשביל לפגוע או משהו, אבל את כנראה חושבת שאנחנו מתחת לרמתך..<גברתי>..טוב נו שטויות העיקר שאת נהנת

yottami

New member
השיטה שלי היא די פשוטה וקלה.כנסו

לוקחים פודריה וטובלים אותה קצת בפודרה...ואז מנגבים את הפודריה עם הפודרה שעליה על כף היד בתנועות עגולות וככה החומר מתפזר באחידות על כרית הפודרה ולא יהיו גושים או שלוליות אבקה כהגדרתה של רונה מלונדון...:) ואז בתנועות נגיעה ולא מריחה מפדרים את הפנים....ואין שאריות פודרה....זה כל הסיפור פשוט מאד....

אמנם כן אבל

מאפרים רבים אמנם משתמשים בשיטה הזו אבל יש לה שתי חסרונות, אם יותר לי ומבלי להתנשא: קודם כל היד שלך נהיית מאובקת כתוצאה מכך, ואם אתה רוצה להמשיך לעבוד בצורה מסודרת אתה צריך לשטוף ידיים. לא תמיד זמין בקרונות איפור. החסרון השני והקריטי יותר, - אי אפשר להגיע לכל מקום בפנים עם הפודריה. תפקיד המברשת הרכה היא להגיע אפילו לפינות העיניים הפנימיות, צידי הנחיריים, מאחורי האוזניים וכו'. אתה רוצה להגיד לי שבאמת לא רואים אפילו טיפת פודרה בשיטה הזו שלך? ניסיתי אותה פעם, בעבר ותמיד הייתי צריכה להשתמש במברשת כדי לפזר אותה באופן אחיד ולסלק שאריות (וידית המברשת כוסתה פודרה מהיד המאובקת שלי.). אולם בסופו של דבר כל אחד מאפר איך שנוח לו, ואם אתה מרוצה מהשיטה הזו אז לך על זה.

yottami

New member
רונה....איך אמרתי בעבר?.....כנסי

עם הנסיון באה המיומנות..::::)))) תחשבי על זה...

כנס לי בעצמך!

סוף סוף גרמת לי לחייך קצת. זו הגישה. ותחשוב על זה (בזמן שאתה מסיר את האיפור. את הזיפים תשאיר.)

yottami

New member
חחחחחחח אהבתי אחותי......:::))תגידי

אגב מה את חושבת על האיפור שלי .....עזבי את הזיפים עכשיו..:) כי ככה אני כל הזמן... יש לי עתיד בתור דראגיסטית?.....:)

לא מתה על דראגונים אבל

מה שכן, יש לך שפתיים לא רעות בכלל. אני מניחה שעם צבע מתאים הם יכולות להראות אפילו גבריות יותר. ואגב, בפעם הבאה תוודא שהמגבת מכסה קצת יותר מהפרצוף, עדיין יכולים לראות קצת.

ayelet217

New member
הפודרה !!!!

לגבי הנחת הפודרה לדעתי ניתן להניח את הפודרה בדרך שיותם הסביר, זו הדרך שאני מפדרת, ואגב לאט לאט גם לומדים את המינון הנכון שטובלים את הפאף באבקת הפודרה ולכן הנגיעה על גב כף היד לא ממש מלכלכת והמעט אבקה שנשארת על כף היד גם לא מפריעה בהמשך. זה עניין של פרקטיקה בשיטה שלך כלומר לכל מאפר יש את השיטה שהוא מפתח לעצמו והיא הכי נוחה לו! כך שאין כאן ויכוח (או ויכוחון) מנסים את כולן ובודקים מה הכי טובה, מקצועית, ונוחה!

למעלה