שמתי לב

Alisan

New member
שמתי לב

שלום לכולם, אני מהפסיבים בפורום למרות שאני די ותיק פה ושמתי לב לפי ההודעות שבזמן האחרון הצתרפו לפורום המון מאזינים ומעריצים חדשים של אלאניס. מצד אחד זה מצויין ש"הדור" הזה מגלה אותה למרות שהם היו די קטנים בתחילת דרכה,וזה מראה כמה אלאניס גדולה וטיימלס וכנראה תשאר להיות אחת הנשים הגדולות בהיסטוריה של המוזיקה, ומצד שני כל ההודעות האלה של-"מה יצא דיוידי חדש?" או "גיליתי שאלאניס מופיע במיוזיקל" או "מה יצא לאלאניס דיסק של גירסאות אקוסטיות" שנתחנו די המון פעמים כבר בפורום (למי שכותב הודעה שיסתכל כמה הודעות אחורה לפעמים וא יכתוב אתה) ודי גורמות לו לריגרסיה ולחזור על עצמו ולשעמם. אני לא יודע אם זה קורה בגללנו או בגלל באופי של אלאניס כיוצרת שהיא לא מהאלה שנמצאים במרכז העינינים ויוצרים חדשות כאלו ואחרות כל שעה (ע"ע בריטני, מגאילרה, ררובי וכיוצא בזה)-שזה למעשה זה די טוב אבל אני מקווה באמת שאלאניס תמשיך לרתק, לחדש, להתפתח ובעיקר להיות מה שהיא כי ככה היא צריכה להיות וככה אני אוהב אותה( ואתם?), ועוד בקשה קטנה להוא שם למעלה-תביא אותה שוב כבר לארץ שלך( אני מקווה שהוא לא כועס עליה על התפקיד שלה בדוגמה כי היא עשתה שם אחלה תפקיד) כי אני חייב לחפר על הפעם שעברה שפיספסתי את ההופעה-אל תשאלו למה- אפילו שגרתי 2 דקות הליכה מהאמפי פארק בראשון. אז תעתיד טוב בפורום, חולה עליו, ממני אליכם ALISAN

gilmorefreak

New member
../images/Emo6.gif"להוא שם למעלה"....

מסכימה..שמתי לב.. ואני חייבת לשאול..למה פיספסת?

j u n k

New member
העלת נקודה נכונה וחשובה

אבל אני מניחה שזה מהסיבות שציינת- היא פשוט לא יוצרת חדשות , לא תמצא אותה המרכז הצהובונים- ואכן טוב שכך. אבל הפורום קצת סובל מחוסר ידיעות ודברים לדבר עליהם...so let the recycling begin...בכל מקרה, אני שמחה שהדור החדש מגלה אותה- ללא ספק מוכיח אותה כמלכה

isw

New member
קיבלתי ת'מסר

רק שאני חייבת לציין שגיליתי אותה כבר די מזמן, פשוט לא את הפורום... אז אפשר קצת לרדת מההתנשאות..

Rוית

New member
שום מסר,

ואני בטוחה שלא היתה שום גישה מתנשאת! את מוזמנת לשתף בכל ידיעה שאת שומעת, חדשה וישנה כאחד

AlanisJunkie

New member
נכון! ואם יותר ממוזמנת להישאר איתנו

פה ולהכיר את החבר'ה שכבר שנים כאן איתנו, גם את נופרי המתוקה, שממש לא מתנשאת. :)

s u z i e

New member
mmmm

אני לא רוצה לפתוח נושא שכבר נסגר לטעמי, א-ב-ל להבא כדאי אולי לשקול אמירות שכאלו, זה נראה לי די מעליב ומיותר.. ישנם אנשים חדשים או לא חדשים בפורום, אוהבי אלאניס טריים או ישנים שלא מתאפשר להם או שסתם לא נשארים מעודכנים בכל.. ולשם כך בדיוק נראה לי שנועד הפורום, לא? קצת ריספקט.

j u n k

New member
אופסס

טוב, מפאת חוסר חיים (צבא,צבא..), רק עכשיו ראיתי את ההודעות הללו. לא הייתה לי שום כוונה להתנשאות, ממש לא! האמירה באה כעובדה בשטח ולא באה להוות איזשהי התנשאות מיותרת, ובטח שלא לפתוח ויכוח בפורום. זה נכון שאלאניס לא יוצרת big fuss מסביבה, ולכן הפורום מעלה נושאים נושנים כל פעם מחדש, ואני יותר משמחה להיות חלק פעיל ממנו, לענות לשאלות, לעלות שאלות שצצות לי ולשמוע אנשים שמעריכים את הזמרת הזאת ממש כמוני. אז קבלו התנצלותי.

סקרלהט

New member
גם לי יש משהו להגיד

אני ממש לא בעניין הזה של האינטרנט והפורומים, אולי אצליח להשתלב בזה בעתיד... אבל אני מקשיבה לאלניס ממש בתחילת דרכה, עוד אי שם באמצע שנות ה- 90, ואני חייבת לציין שאני מרגישה גאווה מתוקה על כך שגם אחרי הרבה שנים, עדיין יש לי את הטעם הישן והטוב שהיה לי כילדה בת 16. אני גם לא מתחברת לכל ההערצה הזאת שרוכשים לאומנים, הערצה שמתבטאת בסממנים חיצוניים, אבל כל אחד וסוג הערצה שלו. אולי זו גם דרך מהירה וטובה לקבל אינפורמציה... אבל כמה טוב לי לדעת שיש אנשים שאוהבים את האומנות, שחושבים שהיא אומנות אחת ויחידה, שמזדהים עם המוזיקה, ולמרות שיש אומנים גדולים אחרים, אלניס היא אי שם בטופ. אני עכשיו אכנס קצת לפורום, לא יזיק לי...

למעלה