שמתי לב

Prophet

New member
ספוילר !!!! ../images/Emo58.gif

הוא חושב שהמטרה שלו זה להציל את כדור הארץ והוא קורא לעצמו סופר סאייאמן

Son Gohan

New member
../images/Emo58.gif

לא סופר אלא !!!!!!!!!The Great Saiyaman הוא לובש את התחפושת כדי שלא יזהו אותו (דהההההההההה) בתקופה שבה הולך לבית ספר בעיר במקום לימודי בית שהוא עשה עד אז

אני זוכר שהייתה לו עוד תחפושת

יותר פשוטה, שהוא פשוט עצף את הראש במשהו נראה לי

Brolly

New member
אמממ...../images/Emo58.gif

יכול להיות שזאת הייתה התחפושת של וידל? כי היא הייתה בצוות שלו...

roychu

New member
לא, זה הוא ../images/Emo58.gif

פשוט בטורניר אסור להתמש בקסדה, אז הוא שם בנדנה-טורבן כזה ומשקפי שמש

Son Gohan

New member
../images/Emo58.gif

וגם יש את ווידל באמת בתפקיד The Great Saiyaman #2 אבל היא מופיעה ככה רק באחד הפרקים האחרונים של דראגון בול זי ובסרט 13

king kazabubu

New member
לא מדויק מה שרשמתם.

הוא הופך לסייאמן כי הוא חונך שפשע ודברים כאלה זה לא בסדר. אבל הוא לא רוצה לחשוף את הזהות שלו. בהתחלה הוא פשוט הופך לבלונדיני אבל אחר כך הוא מבין שהוא חייב תחפושת אז בולמה הכינה לו אחת...

roychu

New member
ועוד כמה פרטים ../images/Emo58.gif

החליפה שלו נכנסת בלחיצת כפתור לשעון(!) ווידל הייתה מיגנת הפשע של העיר הזאת, עד שגוהן בא כמובן, בהתחלה הם בכלל שנאו אחד את השני... היא הרי חזקה, היא הבת של מר. שטן בקיצור גוהן הופך ל"סופר-גיבור", אבל בביצפר שלו הוא סתם חננה, ואז ממש אין לאף אחד סיכוי לנחש שזה הוא

Gohan

New member
!the great saiya man

LINKIN PARK!!!

New member
שני דברים...

מה זה ספוילר? ולפרופט, אני אוהב את החתימה שלך, הגל המוזר הזה, איך עשית אותו?

Prophet

New member
תשובות...

ספוילר זה כשהתוכן של ההודעה הורס לך את הסיפור. זה די מסובך, אם אתה רוצה פשוט תעתיק אותו ותדביק זה יראה לך כמו ריבועים כשתדביק אבל אל תדאג זה בסדר

LINKIN PARK!!!

New member
את הסיפור של מי שכתב לפניך?

או את הסיפור של הכותב עצמו? ובבקשה תגיד לי איך עושים את זה עם ה Alt והמספרים?

Prophet

New member
זה מעצבן..

ואת האמת אני העתקתי את שלי ממישהו... את הסיפור שלי בוא נגיד אני אומר לך שזארבון הוא מכדה"צ (וזה לא נכון !) זה אומר שאני הורס לך את הסדרה ובגללזה אני כותב ספוילר..

LINKIN PARK!!!

New member
טוב, אז עוד שאלה אחת...

אז ספוילר זה המעשה עצמו?(פועל), שם עצם? או שזה בכלל תואר, כאילו האיש עצמו הוא ספוילר?

Prophet

New member
גם וגם...

כל פועל יכול להיות תואר גם !!! האיש הזה הוא פחדן (תואר), האיש הזה מפחד (פועל) במקרה של ספווילר זה ככה: ספוילר = הריסה (פועל) מספיילר = הורס (פועל) ספיילרן = הרסן (תואר)

king kazabubu

New member
מה הסיפור השתגעתם?!

איזה חקירת משוואה עשיתם לסמל המסכן הזה... ספוילר זה מידע שיהרוס לך אם תקרא אותו. מסמלים אותו בסמל הזה
וכדי לעשות אותו אתה לוחץ על הסמל הזה "|" אחר כך אתה רושם את המילה "ספוילר" ואז שוב את הסמל "|"

ash 1

New member
חחח שם עצם

כשאתה מספר מידע חשוב על משהו שעוד לא היתגלה אתה בעצם הורס למי שיקרא את ההודעה הזו את ההפתעה וההנאה מהקטע הזה אתה-מספיילר לו כאשר אתה כותב מידע שעלול להרוס לקוראים את ההנאה מצפייה או קריאה של דבר כלשהוא תיזכור ליכתוב שזה ספויילר הסברתי נכון לא?

BLASTERx

New member
שאלה..

ווידל Saiyonניט? אם לא אז מדוע היא לוחמת בפשע? ואם כן ... איך לא שמעו על עוד Saiyonניט ששרדה? =\ הסבר מפורט!

Prophet

New member
כי היא לא !

לא חייבים להיות סאייאן בשביל להלחם בפשע !!! קרילין וטינשן הן הם בני אדם גם... לגבי טינשן האן אני לא בטוח אבל אני חושב...

למעלה