שמתי לב...

yakul

New member
שמתי לב...

שמרצ תמיד משווה את עצמה למפלגות אחרות, ואומרת:"אנחנו יותר מהם, הם פחות פה, הם פחות שם..." ואפילו לא פעם אחת מרצ אמרה משהוא בסגנון:"אנחנו מרצ וזה המצע שלנו.." מרצ רק מנסה לסחות קולות ממפלגות אחרות בזה שהיא מבקרת ומכפישה אותם, והיא לא מנסה לשכנע אנשים שהדרך שלה נכונה. למען האמת, אני בספק אם יש למרצ איזשהיא דרך.

pelegs

New member
יש ועוד איך!

המטרה שלנו היא להשמיד את מדינת ישראל, ולהקים פה מדינה ערבית שתעזור לאיסלם לכבוש את העולם!! נו באמת... שיוויון חברתי אומר לך משהו? אנטי-כפיה דתית אומרת לך משהו? זכויות אזרח ופרט אומר לך משהו? דמוקרטיה אומרת לך משהו? שלום אומר לך משהו? ובכל אלו מרצ תומכת, וזה עוד במצעה. אז לפני שמדברים - קוראים. ויפה שעה אחת קודם.

yakul

New member
זה אומר לי...

שמרצ סתם מצביעה על איפה יש בעיות, אבל לא מציאה שום פתרונות מעשיים לבעיות הללו... גם אני יכול לומר לך שהמצב של המדינה חרבנה, גם אני יכול לומר לך שיש המון פצועים והרוגים מהצד הישראלי ומהצד הפלשתיני... את זה כולם יודעים. זה מזכיר לי איזשהוא פרק בSOUTHPARK, שלשדונים קטנים יש תוכנית. הם יודעים את חלק א´ של התוכנית, הם יודעים את חלק ג´ של התוכנית שזה שיהיה להם טוב. ואז הם התחילו לעבוד על חלק א´, הבעייה שהם עוד לא חשבו על חלק ב´... ולכן הם אף פעם לא יגיעו לחלק ג´.

pelegs

New member
אין לה תוכנית?

מה עם העברת תקציבים מהתנחלויות וישיבות לחינוך ובריאות? לשיפור הכלכלה בעזרת אסירה על העסקת עובדים זרים במשק? מרצ אף פעם לא אמרה את אלו? ובקשר לשלום ובטיחון - הקמת מדינה פלסטינית בגבולות הקו הירוק(או מעבר להם ליתר דיוק...) כאשר יש גדר בנינו לבינם, זה לא הצעה לשיפור? ויש עוד ועוד כהנה וכהנה. אגב, עד כמה שזכור לי - מרצ היא אחת הסיעות הפעילות ביותר בכנסת(ביחד עם חד"ש, אם אינני טועה) ומציעה הצעות חוק בנושאים מגוונים(רק לאחרונה הייתה את ההצעה שהתקבלה על העלאת גיל התלונה על עבירות מין במשפחה ל-38. כזכור לי, חברת סיעת מרצ העבירה את ההצעה). אם אלו לא הצעות לפתרון, אז אינני יודע מה כן(חוץ מ, אולי, "לשטח את כל הערבים" וכל שאר הצהרות הרצח ששמעתי לאחרונה).

Theme

New member
חחח הדבר בהיפוכו

אתה אומר את מה שאתה אומר ועושה זאת בעצמך בצורה עקבית בדיונים פה בפורום :) הלא זה מגוחח שבמקום להתדיין על האדיולגיה אתה תוקף את המפלגה ומשמיץ שלמפלגה אין עמוד שדרה או אדיולוגיה מה שאם תשאל רבים משרי שינוי יגידו לך שאולי הם מעדיפים את שינוי אך מכבדים את מרצ כמפלגה (וזאת מהכרות אישית). בכל מקרה מרצ היא אחת המפלגות שנמנעות מתעסקות בעניני מפלגות אחרות כמובן שלפעמים יש אמרות פה ושם אבל זה כל מפלגה עושה ( כשמתגרים בה....כמו שינוי לאחרונה) וזאת אפשר להגיד גם על מולדת בזמנו של גנדי. שתי המפלגות ביקרו איגיולוגיה ולא מפלגות. ולמרצ יש מצע מגובש מאוד בכל הנושאים המטרידים אזרח ממוצע בישראל, יחד עם זאת מרצ מביע עמדה חזקה ועומדת בראש המאבק בהרבה תחומים. זאת לפי כל סטטיסטיקה שיוצאת מהכנסת (וכן , תבדוק שוב -אתר הכנסת מפרסם כל הזמן את עירוב השרים ומעורבות מפלגות בהליכים ממלכתיים). אז תקרא את מצע מרצ באתר שלה תקרא את הפעולות שלה גם כן באתר ואז תבוא ותבקר את האידיולגיה ואל תתקוף את המפלגה (משהו פה אמר לי שזה אקט פופוליסטי...אתה מכיר אותו ??) אני עשיתי כך למצע שינוי ולכן הגעתי למסקנה שאני מסכים הרבה יותר עם מרצ, מה שלגיטימי אבל לא נותן לי את הזכות לבוא לפורום שינוי ולתקוף את המפלגה שוב ושוב אלא לשאול ולהתענין במפלגה שמשפיע על חיי (אני מקווה לפחות ששינוי משפיע ). כמובן שאני מעדיף שיד מרצ תיהיה החזקה.

yakul

New member
איזה שטויות...

כל הדפים האלה מלאים במביטויים כמו: "קיצוץ השומן, הוצאת היד מכיסם של החלשים ומעמד הבניים, הפסקת אי הצדק". יפוי שהם רוצים לקצץ את משרד הדתות, אבל בשביל היה אסור להם להצתרף לקואליציה עם סיעה חרדית, כך שהם למעשה עזרו למשרד הדתות להיתקיים עוד את הממשלה הזאת. כולל למתנחלים. אז על מה מרצ מבלבת את המוח? מה שגם לא שמעתי את הדברים האלה בכלי התיקשורת.

Theme

New member
אתה בכלל יודע על מה אתה

מדבר , סתם שאלה - מאיפה אתה מוציא את הדברים החסרי בסיס האילו, מי מכר לך כל כך הרבה שטויות . תכנס לאתר מרצ תעיין בו כמו כן כנס לאתר הכנסת ותראה . אתה מוזמן גם ללכת ליפעת ארכיון דברי תקשורת המונים ולראות טוב מאוד מה מרצ עשו . תברר ותבוא לדבר

yakul

New member
על סמך המסמך שפרסמתם פה בגאווה.

על סמך התוכן של המסמך הזה אני רואה איזה שטויות מרצ מדברת, אז עכשיו תה מפנה אותי למקורות אחרים? אז למה פרסמת את המסמך הזה מלחתחילה...

Theme

New member
איזה מסמך ????

תראה לי איזה מסמך אני פרסמתי ואני יהיה מאושר. תראה לי זה במובן של תביא קישור ואז תסביר מה הבעיה עם התוכן . יחד עם זאת אני מקווה מאוד שאתה לא מבסס את האיולוגיה שלך על מסמך אחד אלא קורא רבים ומנוגדים ובעזרת קראיה בקורתית מחליט עם מה אתה מסכים.

Deathatred

New member
מרצ מאבדת את היכולת להשפיע

בתחום החברתי כאשר היא נכנסת עם הראש בקיר בנושא המדיני. מרצ לא תצליח לשכנע את הציבור שיש פרטנר לשלום בצד השני ששם המנהיגים הם טרוריסטים וההמונים - עדר מוסת בעל תאוות רצח ושנאה שטופחה ע"י הרש"פ תוך עצימת עין מכוונת של השמאל. מרצ לא תצליח לגרום לעם לרחם על הפלשתינאים - למה שנרחם על אויב שדרך על החרא שהוא בעצמו חרבן כדי לפגוע באחרים? הפלשתינים רצו להשמיד את ישראל עם הטרור וקיבלו בתמורה גהנום שדי מגיע להם. לפי דעתי, מרצ צריכה להקפיא לעת עתה את הנושא המדיני ולנסות להשפיע על הממשלה מבפנים בנושאים החברתיים והכלכליים - אם לשרון הייתה קואליציה של ליכוד, עבודה, מרצ, שינוי, ישראל בעליה ועוד - אפשר היה לבצע שינוי אמיתי במדיניות החברתית-כלכלית של ישראל. אבל מרצ תישאר בחוץ, כי הפגר של אוסלו (מי שטוען שאוסלו עדיין קיים די לא מחובר למציאות) חשוב לה יותר. הפלשתינאים איכזבו, תנו להם להתבשל במיץ של עצמם - אולי זה יגרם להם באמת להשתנות. לפי מכה אחת חזקה תורמת יותר מאלפי ליטופים.

למעלה