שמתי לב ש...

•SaRiT•

New member
שמתי לב ש...

הפורום כבר לא מעריץ של בריטני... טוב אולי הרוב כן.. אבל אתם לא מראים את זה.. אתם לא משרשרים יותר תמונות של בריטני.... אלא רבים ומדברים שטויות... הפורום נהיה משעמם..

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifהיא לא צודקת...

היה לנו כאן אתמול ושלשום את אחד השרשורים הכי גדולים בפורום משהו כמו 170 תגובות על הסיגנלים של בריטני. אז אני לא כ"כ מסכים איתך

i4britney

New member
זה לא קשור לעובדה...

שרוב השירשורים הם ריבים ואולי יש כמה שקשורים לבריטני ואני חושב שאם אליאור לא היה פה בפורום היה יותר שקט ואני בין הראשונים שהיו פה בפורום כן כן אסי אפילו לפנייך ותאמין לי שהיה שקט וכייף לדבר מאז שאליאור הגיע השקט הופר!

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifסבבה

אתה רוצה שאני אעזוב את הפורום?? רק תגיד כן ולא תראה אותי כאן יותר. ותנסה לחשוב מהוא המקור של הריבים..

i4britney

New member
לא אמרתי את זה!

לא אמרתי את זה, כי אתה באמת מעריץ של בריטני אבל אליאור לא והוא בכוונה נמצא פה כמו ילד מסכן שאין לו מה לעשות בחיים! מה המקור לריבים? תאמין לי חשבתי מספיק והגורם הבסיסי לכך הוא אליאור זה שזה ניגרר לריב מתמשך זאת לא אשמתי מי שמתחיל הוא אשם וכמובן מי שמנסה בכוונה תחילה לעקוץ בכל דרך שהיא ואסי אל תשחק לי את המסכן ותעשה לי ייסורי מצפון אתה רוצה תעזוב אתה לא מאיים על אף אחד! נ.ב- מה קרה פתאום ניהיית מגעיל אה? עד לפני כמה ימים דיברת יפה באייסיקיו ופתאום הכל השתנה! טוב תמיד ידעתי מי אתה באמת!

i4britney

New member
מה אתה מנסה לעשות אה?

להישען על כל הקטע שלי ושל אסי עכשיו כדי להצדיק את עמדתך אה? אל תתערב זה לא עניינך בכלל!!!

Breathe On Me

New member
במקרה שלא שמת לב..

אתה מתחיל לריב איתו... כל הודעה שמסתיימת ב " מה אליאור יגיד..." זה ממש מעצבן.. תחשוב איך אתה היית מגיב אם היו כותבים לך ככה

i4britney

New member
יש בעייה?

תקפצי לי ואל תתערבי בכלל!!! ואני יגיד מה שבא לי הבנת? ממש מעצבן תתעצבני מצידי ואם היה לו קצת כבוד והערכה לבריטני כי זה פורום מעריצים שלה אז הייתי מתנהג אליו בצורה אחרת אבל גם את זה אין לו והוא יודע רק לזלזל בה ולרדת עלייה ולכן אני מתייחס ומתנהג אליו ככה!!! יחס גורר יחס שמעת על זה? או שלא כי זה קשה לך לקלוט?

Breathe On Me

New member
מותק...תירגע...

אני זאת לא מי שמתעצבנת מההודעות שלך...מה אתה ישר תוקף? קח רטלין..{הכל בצחוק...מקווה שהבנת :) }

i4britney

New member
אז ככה...

מי שנוהג לעצבן אותי אני מתעצבן בקלות ואני גר במכמורת-חור נידח על חוף הים!

Breathe On Me

New member
באמת חור...

ואני מכירה... כי גם אני גרה בחור... חניאל.. אתה בטח מכיר... {אם אתה לומד ברופין לפחות...}

i4britney

New member
ואיייייייייי באמת?

ברור שאני מכיר , הייתי שם כמה פעמים מכירה את יעל וולגמוט ואני לומד ברופין איפה את לומדת ובאיזו כיתה?

למעלה