שמתי לב ש

שמתי לב ש

יש תאורת הרחוב מלאה בגבעה המערבית - בחלקים שעדיין בבניה ורחוקים מלהיות מאוכלסים. יש איזו סיבה לזה? אולי אני יוצאת פולניה, אבל זה נראה לי בזבוז מיותר. (ובאותו הקשר - גם האור במגרש פורט לי על אותו מיתר. כמעט כל יום דלוק עד מאוחר בלי שיש משתמשים. מה לגבי הצבת שלט קטן על הדלתות "נא לכבות את האור בסיום המשחק"?, לא חבל?)

רצינית10

New member
איפה החסכון בישוב

ההוצאות על אנרגיה גבוהות ביותר-ראו בתקציב המפורט! האם הוצאות ציבוריות אינן ראויות לחיסכון! הגיע הזמן ש "קברניטי" הישוב יתנו את הדעת על כך.כל הכבוד חמוטל ששמת-לב ואת מתריעה.

שפרים

New member
גם אני שמתי לב ש

האורות בגני הילדים/ מעון דולקים לעיתים לילות שלמים , גם בסדנא של גיטה, גם המזגן במזכירות נשכח לעיתים לילות שלמים. חבל מאוד וחבל שלא שמים לב מספיק

התייעלות אנרגטית, קוראים לזה

ויש הרבה מה לעשות בקשר לזה, החל ממודעות של עובדים ואנשים פרטיים, והמשך במוצרים שתומכים - גלאי נוכחות, טרמוסטט, שעון שבת. לא בעיה להעמיד יעד של חיסכון, אולי אפילו עם תמריץ למי שיוכיח חשבון חשמל מופחת בהשוואה לשנה הקודמת, כמשימה לכל המוסדות הציבוריים ביישוב. תחרות התייעלות. ריכזתי לפני כמה זמן מידע על הנושא, מוזמנים לקרוא, אולי יבואו רעיונות (גם בהקשר של היישוב וגם בהקשר של בניה, וצריכה פרטית).

ליבנה215

New member
תאורה מיותרת

לפני יומים חיברו את תשתיות החשמל החדשות בגבעה המערבית וחשבתי שזה לבדיקה בלבד.אטפל בזה מחר.תודה לך חמוטל. הזמנו התקנת מערכת שתכבה את כל החשמל במועדון (תאורה ומזגנים), כ 10 דקות אחרי שלא תהיה תנועה במועדון.המערכת תותקן בקרוב מאד. אם זה יצליח במועדון ,נבחן אפשרות להרחיב את זה למקומות נוספים, כמו המגרש כ. סל למשל. לגבי מוסדות חינוך וציבור,לצערי חלק מהמשתמשים לא מקפידים על כיבוי אורות ומזגנים עם סיום עבודתם.

איציק, סחתיין עליך

רציני, בודק, מקדם ולא נכנס לפינות של התגוננות כשיש ביקורת. שמחה לשמוע על גלאי התנועה למועדון - זה בדיוק מסוג הדברים שאני מדברת עליהם. מעולה ויוזמה טובה, של מי שזה לא יהיה. נקווה שזו מגמה שתמשך.

כיבוי חשמל במועדון

איציק, האם נלקח בחשבון מצב בו מכוונים שעון שבת במועדון לאירועים בשבתות, למזגנים, תאורה, פלטות ומיחמים? במקרים כאלה לא תהיה תזוזה במועדון, אך יש צורך בחשמל כדי ששעוני השבת ימשיכו לעבוד... חוץ מזה, כל הכבוד על הטיפול בנושא! אביטל

מיכל1210

New member
תאורה במועדון...

אבל מה לגבי החתולים שמתמקמים במועדון? האם המערכת עשויה להידלק או לא לכבות בעקבות תזוזתם?

ליבנה215

New member
חתולים ושעון שבת

חתולים. קיבענו את הרשתות וחלון אחד מכל זוג,בדיוק למטרה הזאת. נשארה בעית חלון פתוח במקלט.נטפל גם בזה. שעון שבת. במערכת יהיה שעון שבועי כדי למנוע חילול שבת.בשבוע בו יש חג,נוסיף אותו לשעון. כך,שבשבתות וחגים המערכת האוטומטית תתבטל,והתאורה והמזגנים יפעלו על ידי פיקוד של שעון שבת.

רותיח777

New member
אני אעביר את המסר הלאה

אנחנו נדבר עם אמנה שינתקו את הזרם. אדווח אם נצליח. רותי

למעלה