שמתי לב שבאושר עד

keren143

New member
שמתי לב שבאושר עד

העלו את המחירים שוב.. לחם ב-17 ש"ח
מישהו יודע מה פשר העלייה?
האם ישאר ככה.?
יש לציין שהלם של נטורל ב5 שקלים היה מתפורר וזה שב17 ש"ח ממש מוצלח
כנראה שהמחיר מדבר בעד עצמו...
אבל למה 17?

keren143

New member
תשובה

למיטב זכרוני שניהם היו של נטורל קייקס... אולי אני טועה ומתבלבלת עם גרין לייט או חברה אחרת
כרגע בכל אופן הלחם שעלה 5 שקלים נעלם

טליאמתי

New member
תודה על ההסבר:) אם כך, פני לאושר עד ובדקי אתם

אם מדובר באותו לחם שווה לבדוק מפני שברמת ההצהרה, או לפחות לאור כמות הפרסומים הנלהבים שהכניסו לכאן כותבים שונים, הלחם אמור להיות במחיר הזה לא רק בזמן מבצע אלא כגישה כלפי חולי צליאק ונמנעים מגלוטן.
אבל אם מדובר בלחם של חברה אחרת הרי שאני מניחה שאין להם מחוייבות לצרכנים.
&nbsp
&nbsp

טליאמתי

New member
הלחם שפורסם כאן לפני מס' חודשים היה של בראל אבל זה שולי

מה שחשוב הוא שאין יותר לחם ב-5 ש"ח ולא משנה של איזו חברה. גם אם היה לחם של חברה אחרת במחיר הזה, זה היה מצויין.
כדאי לבדוק האם זה מחסור זמני (כפי שאושר עד טרחה לפרסם שעלול לקרות, כבר בתחילה) או שזה היה זמני ונגמר.
כמו כן, כדאי לבדוק מה מחיר שאר המוצרים נטולי הגלוטן שהיו במבצע.
עושר עד (ואם אני לא טועה גם ויקטורי) הצטרפו למחאת הצליאק בקול תרועה רמה השאלה היא האם הרשתות עומדות במחירים שהן הציבו לעצמם והתחייבו כלפי הצרכנים.

טל1492

New member
יכול להיות שהדי המחאה דועכים...

בשבוע שעבר ראיתי שברמי לוי חיסלו את המקפיא ללא גלוטן עם כל המבצעים של גרין לייט,
באושר עד על פי הדיווח העלו חזרה את המחירים וכעת נשאר לנו לעשות חשבון מה הרווחנו ומה הפסדנו
הרווחנו תקופה קצרה שבה המחירים היו מחירי הפסד ונהננו ממחירים שמזכירים מחירים שפויים של מוצרים עם גלוטן
הפסדנו בעלי עסקים שהיו מחוייבים לקהילת הצליאקים ודאגו למגוון ולראיה נסגרו גם גלוטן פרי וגם וורלד פוד בדיוק בתקופה הזאת
אז מה אתם אומרים?

net the jet

New member
אני אומרת שזו בדיוק הבעיה, ולי זה היה די ברור

שזה מה שיקרה.
הרי אי אפשר לצפות מבעלי אותם מקומות שימשיכו עם " מבצעים" לתמיד.
הבעיה היא לא פתרון לטווח קצר, צריך איזה שהוא פתרון תמידי לחולי הצליאק.
לכן, רעש וצילצולים, ולספק " להמונים" מבצעים ולרצות אותם במיידי, זה לא משהו שישאר לטווח הארוך ( והנה , זה הרי בדיוק מה שקורה )
העמותה, אגב, ( לכל אילו שלא מאמינים בדרכה ) עושה בדיוק את זה... לאט, בשקט, בלי הרבה סיסמאות ובלאגנים- מנסה למצוא פתרון תמידי מול הגורמים הנכונים בממשלה...
פתרון מול סוחרים אילו או אחרים, ברור שלא יהיה לתמיד. אילו מעונינים להרוויח, וטובת חולי הצליאק היא לא בראש ענינם.
&nbsp

למעלה