שמתי לאלוהים SARS בשניצל
מ מ כ ו ש פ ת New member 14/6/03 #4 אה.. לא הבנתי ../images/Emo4.gif../images/Emo175.gif תכירו את גֵזִי
Y YaLdoNet 4 EveR New member 14/6/03 #5 ואניייי.. ../images/Emo176.gif אמורה לנסוע היום לנתב"ג להביא את אבא (טכנית, לנסוע עם אמא להביא את אבא) אבל אמא היא ***** והיא אמרה לי בחוסר טאקט משווע שהיא לא רוצה אותי איתי באוטו איתה. (נסו להגיד את זה מהר) אל תדאגו, הסנקציות ינצחו! מה זה סנקציות?!!?
ואניייי.. ../images/Emo176.gif אמורה לנסוע היום לנתב"ג להביא את אבא (טכנית, לנסוע עם אמא להביא את אבא) אבל אמא היא ***** והיא אמרה לי בחוסר טאקט משווע שהיא לא רוצה אותי איתי באוטו איתה. (נסו להגיד את זה מהר) אל תדאגו, הסנקציות ינצחו! מה זה סנקציות?!!?
M Mooa-Numi New member 15/6/03 #10 לזה את קוראת חוסר טקט?! ../images/Emo6.gif אמא שלי קראה לי מפלצת (אז יש לי אקסטרא יד-אז מה?!) גאש, אני (פרחה) חייבת להפסיק להפיץ את זה.
לזה את קוראת חוסר טקט?! ../images/Emo6.gif אמא שלי קראה לי מפלצת (אז יש לי אקסטרא יד-אז מה?!) גאש, אני (פרחה) חייבת להפסיק להפיץ את זה.
S SweeTLighT New member 15/6/03 #11 זאת תפוחיייייייייי ../images/Emo9.gif ומה שיש לי לאמור- שתקו, יא שוודים ובקשר לסארס- יוווווופי שווינג!
זאת תפוחיייייייייי ../images/Emo9.gif ומה שיש לי לאמור- שתקו, יא שוודים ובקשר לסארס- יוווווופי שווינג!