שמתי הודעה

קפת

New member
זה בסדר, ימאס לך הרבה לפני שימאס לנו

לא, אין לי מה להוסיף. בעצם, יש לי: שוקי, אנחנו לא לבד (כמו שאמרה הכינה כשגילתה דודנית על ראש של ילד אחר).

קפת

New member
זו התהיה היחידה שנותרה לך?

לא, כי אני יכולה לתרום לך כמה, למשל, מה בנוגע ל: *איום האיראני: האם אחמדיניג'אד הוא פצצה גרעינית מתקתקת, או סתם הומו לטנטי? *השתלטות החמאס על הרצועה: האם ינשחרר מחבלים עם דם על הידיים ואם כן, האם זה יפריע להםפ לערבב את הטיח? *פליטי דרפור: האם ישראל תקלוט מעל 500 ואם כן, האם יהפכו השחורים להיות הכושים של המדינה? *הקמת עיר הבה"דים בסמיכות לרמת חובב: האם הצבא צועד על קיבתו? *התפלת מי ים: האם תתקיים התקווה הפלסטינית ונוכל לשתות את הים של עזה? *בר רפאלי יורדת מהארץ: האם ישקוט ליאונרדו 40 שנה? *נינטייב ויודלוי: האם תתקיים חתונתם בגעש או בגן אורנים, מה יביא רושממשלה, ואיך יקראו לבכורם? לא, אין לי מה להוסיף. שטויות, בטח שיש לי. זה היה תרתי שחבל"ז על ה זמן. אבל אני צריכה לעבוד. סאמק.

atzir

New member
רק רציתי לומר

שאחמדי ני ג'אד הוא גבר מאוד נאה. כן נו, בדרך כלל אני פה בניק אחר אבל בשביל 0.66 תגובות ביום אני לא אחליף פיג'מה

חבל, חבל

תשאר בפיג'מה שלך ותצחין במיטה עד אחת בצהריים. רק אל תתפלא שאחר כך החברים שלך נהיים מהנדסים ומרוויחים וקונים אוטו חדש והולכים לפעמים לבית הבראה ואתה יושב בביטוח הלאומי ואוסף בדלים של סיגריות אמריקאיות מהרצפה. שלא תגיד לא אמרתי. אני את שלי עשיתי.

אגב

מישהו שם לב שמאז שהגעתי לפורום שיעור ההודעות הממוצע ליום קפץ במאות אחוזים כלפי מעלה? אני חשה נינוחה ומסופקת.

atzir

New member
נו טוב,

זה בטח בגללל שאת מקלידה אלינו ממדשאת בית ההבראה. אגב, של קופ"ח כללית? בתקווה שנהנית מהגזר חי בארוחת הצהריים, אחרי החגים שמח שיהיה לך.

atzir

New member
יש לי תחושה

שהפטר מציע להלשים את המקל החסר. ואגב, את שותה את המיץ בנפרד או שגורפת אל הפה יחד עם פיסות הגזר הגרוס? זה חשוב, כי צריך להיזהר מהצימוקים.

זו לא תחושה

אתה שם, והמקל שם, הכל אמיתי. והמקל לא חסר. זה שאתה לא רואה אותו לא אומר שהוא חסר. עם תחושות לא מתווכחים יו קנואו. גזר ומיץ אני גורפת ביחד בדרך כלל. אתה יכול להוסיף את זה לעובדה שאני מעדיפה את הביסקויט של הקרמבו סוליקו בסוף.

אחרי שתלכי הוא ידלג באלפים

אם את כוסית בת 23-27 עם חסך אוראלי ונחישות להשלים אותו את מוזמנת לשאת את כליי.

למעלה