שמש, שאלה לי אליך

• פותח הנושא poze
  • פורסם בתאריך

poze

New member
שמש, שאלה לי אליך

העתודה לא קיבלה אותי למתמטיקה באת"א אף על פי שהאוניברסיטה כן קיבלה אותי. ציון ההתאמה שלי הוא 658 וציון ההתאמה שמספיק למתמטיקה הוא 607 - כפי שאתה רואה 51 נקדות מעל זה הדבר שאמור היה לשכנע את העתודה לקבל אותי. אני חושב שיש לי בסיס טוב לערעור, מה את חושב שאני צריך לעשות ואיך תענה מהר בבקשה כי זה דחוף אש תודה מראש

bodas18

New member
תשובה

ראשית כל, אתה מוזמן לבדוק בטאג-ליין (השורה שרצה למעלה) וללחוץ על הקשיור ל"הודעה שלילית: לא נעים, לא נורא"... שם תקבל הרבה פרטים לשאלתך. שנית, מן הראוי להדגיש שהעובדה שעברת את הסף ב- 51 נקודות היא תנאי הכרחי אבל לא מספיק להתקבל לעתודה, שכן יש עניין של מכסות, מבדקים פסיכולוגיים וצורכי הצבא... כך אותם בחשבון... בהצלחה בעירעור!

poze

New member
אבל תראה מה מוזר:

לפי קשרים הבנתי שכן עברתי את המבחנים הפסיכולוגיים אז זו לא היא הבעייה הבעייה היא שקיבלו אנשים למגמה הזו שיש להם ציון התאמה יותר נמוך משלי!! מה קורה עם המדיניות של העתודה? מה זה לפי ה(א,ב) , (אני ב ת´) ונאמר והערעור לא יתקבל, מה קורה עם להתחיל ללמוד בסבסטר ב´ - העתודה תסכים?

bodas18

New member
תשובה

אני חייב לציין שאני לא מומחה ענק בהלכי הרוח שבמדור עתודה, ואני גם די בטוח שאין מישהו שיודע בדיוק מה הולך שם למעט אלו שנמצאים שם. ברור שמדור עתודה לא הולך לפי סדר הא´-ב´ ובוחר אנשים כך. המדיניות היא שבעלי ההישגים הטובים ביותר מתקבלים לפי המכסה. אם אתה טוען שיש כאלו שהם בעלי הישגים נמוכים יותר משלך והם כן התקבלו מן הראוי שתבדוק מספר פרטים: א) האם הם התקבלו באותו מוסד שאתה נרשמת אליו ב) מהו הציון הפסיכומטרי שלהם - שיקול חשוב מאוד מבחינת העתודה ג) האם יש דרישות מיוחדות לפקולטה, כמו ציון מסויים בבחינת בגרות מסויימת שבו הם עוקפים אותך (כנ"ל לגבי הסעיף הקודם). וכו´... אני חס וחלילה לא מנסה לדכא אותך או משהו, כדאי לך להגיש עירעור, ואני שב ומפנה אותך למאמר של שמש שיעזור לך להבין מי נגד מי. ויעליס - בדקתי את ההודעה הזו שלי 100 פעם כדי שלא יהיו שגיאות כתיב, ועני מוחרח לציין שעת ממש מגזימה... אני קוטב ממש בסדר... זאו!

nasnat

New member
תשובה שקצינת המחזור שלי ענתה.

אין מספיק כסף, ואין מספיק חיילים קרביים לכן קיצצו במכסות העתודאים... עניין של היצע וביקוש!

יעליס

New member
שיא במס´ השגיאות האפשרי במילה "קח"

סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם. הכל בחברות, יעל.

bodas18

New member
וואלה איזה נכה אני........

זה מה שקורה כשאתה כותב דבר אחד וחושב על דבר אחר... אבל לא נתרץ: אני דביל!

יעליס

New member
מי הרג אותך? אני או הוא?

ול-boads, סלחתי, זה בסדר. בפעם הבאה תשתדל יותר! יעל.

bodas18

New member
מה "סלחתי"???

מי התנצל?!? סתאאאאאאאאאאאאםםםםםםםםםםםםם....
וכתבת את השם שלי לא נכון אז אנחנו תיקו........... בערך......... טוב אז לא..........

אז אולי עכשיו אני יכול לסלוח לך...

שהגבת להודעה הלא נכונה ובגלל זה הייתי צריך לחפש שעה את הטעות הלא קיימת בהודעה אחרת...
פייד!

אתה באמ לא מבין...

לא מבין את המערכת פורומים של תפוז בקטע של "למי שייכת התגובה...". התגובה הקודמת שלי לא הופנתה אליך כאם ליעליס... ומה שאמרתי לה הוא שהיא הגיבה להודעה שלא הייתה בכלל שלך קודם... היא העירה לך על השגיאת כתיב שלך,אבל הגיבה להודעה הראשית בשירשור הזה שכמו שאתה יכול לראות,לא הייתה שלך. פייד!

bodas18

New member
קלטתי אותך אחי

אתה רואה? קצת השקעה וסובלנות וכולם מבינים. והאמת שאני כן מבין את מערכת ההודעות והתגובות אבל אני אף פעם לא מתייחס אליה... :)..... לא שם לב לזה בכלל

סבבה ../images/Emo8.gif

מצטער אם נשמעתי עצבני...אני באמת עצבני אבל ממש לא בגלל זה,ובכלל... לא בגלל האינטרנט. פייד!

bodas18

New member
אם אתה צריך ייעוץ, אל תהסס.....

לפנות לפסיכולוג..... סתאאאאאאאאאאםםםם
רציני - אם אתה רוצה ייעוץ, אני טוב בזה... הרבה אנשים שעזרתי להם היו כל-כך שמחים שהם עלו על קולבו שלום ופרסו כנפיים מרוב אושר.... ממש מחזה יפה... כן, אז מה הבעיה?....

La Bamba

New member
לא הבנת אותי

התכוונתי שגם אני חיפשתי הרבה זמן את השגיאת כתיב ב"קח" בהודעה בה היא לא קיימת.

למעלה