"שמש"- פרק 4.

dorin266

New member
"שמש"- פרק 4.

אוקיי, אז ככה. [יו, כמה זמן לא הייתי פה] אמ...אז, כתבתי פיק, לפני קצת יותר משלושה חודשים, ופירסמתי אותו פה גם, קוראים לו "שמש". עכשיו, אני יודעת שרובכם לא יודעים על מה אני מדברת, כי לא הרבה קראו אותו, אבל כתבתי פרק 4 ורציתי לפרסם אותו כאן, לטובת מי שכן קרא, וגם מי שלא- תנסו, מי יודע, אולי תאהבו
. אז, הנה הפרטים של הפיק כולו, ו...תהנו:
פאנדום- הארי פוטר.
שיפ- סיריוס/OC בשם קלרה.
דירוג- pg-13 למהדרין, או pg, לאוכלי קטניות בלבד, תלוי איזה פרק.
ז`אנר- הומור ורומנטיקה.
תקופה- תקופת הקונדסאים.
תקציר- סיריוס בלק מתאהב בקלרה, נערה מגושמת, עליזה מתוקה שכבשה אותו בתמימותה, אך נראה שאף אחד אינו רוצה בקשר הזה והעניינים מסתבכים שמתברר שג`ימס גם מאוהב בה, ושחברותיה של קלרה לא ממש רוצים שהיא תמשיך להיות עם הקונדסאי שובה הלבבות.
טיזר- "וואו, לכבוד מה אתה כל כך מתייפיף?", שאל סיריוס, כשראה את ג’יימס מנסה ללא טעם להעמיד את שיערו השחור והפרוע עם קצת ג`ל. היה זה כשלושה שבועות לאחר תחילת הלימודים. "עכשיו אני הולך להצהיר לקלרה על אהבתי אליה," אמר ג’יימס בנחישות. "אה, להצהיר לקלרה על אהבתך אליה..." אמר סיריוס בעצב. "כן, מה הבעיה?" שאל ג’יימס. "אמ... מצטער, קרניים, אבל... אני כבר עשיתי את זה אתמול," אמר סיריוס בהיסוס.
דירוג- pg.
פרק- 4.
אורך הפרק- באמת שאין לי מושג |מתה| אבל זה בערך 4 דפים, נו.
הערות לפרק- הפרק הזה נכתב בתנאים מזעזעים (מחסור בוורד במחשב עקב פירמוט לא נכון, מצבה הנפשי המעורער של הכותבת ומעשי התנכלות מצד המכשיר היקר [לא] העונה לשם מחשב), אז לא יכלתי לכתוב אותו בוורד והייתי צריכה להשתמש ב- word pad המפגר להפליא, שהפך לי את כל המילים. בקיצור, מצב קשה, אז תתחשבו, בבקשה
.
פרקים קודמים- בבלוג שלי: http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=dorin26
תודה ענקית לליהי(
), שעזרה לי כל כך בכתיבת הפרק הזה. תיקנה את השגיאות האדיוטיות שלי ("כן, אבל... זאת לא הנקודה, אתן בעצמכם סיפרתם לקייט את זה," אמר פיטר לרמוס וג`יימס") ועזרה לי עם בעיות הניסוח. הו, אלוהים, כמה שאת הצלת אותי בפרק הזה. |סוגדת|, אוהבת`ך, ילדה.
בהודעות- מיד.

dorin266

New member
בהודעות 1. ../images/Emo184.gif

שמש פרק ד`: "קלרה! אני- זה... לא..." דבריו של סיריוס נקטעו כשקלרה יצאה מהחדר, מותירה את סיריוס לשבת שם, המום. ג`יימס, המעוך בין הדלת לקיר, חילץ את עצמו משם מיד ונעץ בסיריוס ובקריסטי מבט מזועזע. "סיריוס, באמת לא חשבתי שאתה מסוגל לעשות מעשה כל כך נבזי," אמר בדרמתיות וגם הוא, כמו קלרה, עזב את החדר. קריסטי פצתה את פיה, אך נתקלה במבטו של סיריוס ושתקה. סיריוס, מצידו, ניתק את מבטו מיידית וקם מהכיסא, בחוסר תשומת לב מוחלט לכך שכמעט הפיל את קריסטי. - "נו רך- כף, אתה חייב לאכול," אמר רמוס בארוחת הבוקר, כמה ימים אחרי. סיריוס רק נשאר באותה תנוחה, ראשו שעון ברישול בין שתי ידיו ומבטו אומלל יותר מאי פעם. מאוחר יותר באותו יום, התקיים משחק קווידיץ`- גריפינדור נגד האפלפאף- ורמוס ופיטר הצליחו בקושי לשכנע את סיריוס לבוא למשחק. "למה לי לבוא למשחק...כדי שהיא תכה אותי עם דגל של גריפינדור?" אמר סיריוס בתסכול ניכר, משחרר אנקת ייאוש קטנה. "נו, היא לא תראה אותך. ורך- כף- האמת, זה די מגיע לך," אמר ג`יימס בצער ובמבט מלא חמלה. "ג`יימס, אתה אמור לנסות לגרום לו להרגיש טוב יותר, לא להחמיר את מצבו," נזף רמוס. "כן, שיהיה." ג`יימס פרע את שערו בהינף יד. "בכל מקרה, יש לי משחק עוד שעה, אני הולך להתארגן, נתראה אחרי המשחק." המשיך ויצא מחדר המועדון. ** סיריוס ישב בדממה בכסאו והביט לצדדיו בלחץ. גם כששון אנקור הכניס עוד קוואפל לחישוק של האפלפאף וכל יציע גריפינדור צהל, הוא נשאר באותה תנוחה ולא הוציא מילה מפיו. "רך- כף, היא לא כאן, תירגע," אמר רמוס, בעודו טופח על כתפו של סיריוס, ומוחה טיפת גשם קטנה שנחתה על פניו. "הו, מרלין. ידעתי שהייתי צריך להביא מטריה," מלמל לעצמו בכעס. "מי כאן? ירחוני, אני לא מחפש אף אחת... אחד, אני רק... אמ... מחפש את הסניץ`, כן...אולי אני אוכל לרמוז לקרניים קצת," אמר סיריוס בשקט, מוסיף קריצה חוששת לעבר רמוס. רמוס שיחרר אנחה קטנה וחזר לצפות במשחק, או לפחות לנסות לצפות בו, היה קצת קשה לעשות זאת נוכח מזג האוויר הסוער ששרר באותו יום. כעבור רבע שעה, ג`יימס תפס את הסניץ`. בתוך כל ההמולה שהייתה ביציע, סיריוס הצליח לזהות את עיניה החומות והגדולות שננעצו בו בחזרה, עכשיו הן נראו לו יותר כועסות. הייתה זו קלרה, שישבה כמוהו בכיסאה ולא זעה. סיריוס בהה בעיניה כמה שניות, מוקסם מהדרך העדינה בה טיפות הגשם נוחתות על ריסיה, מעדנות אותם, גורמות לה להיראות יפה מאי פעם. לפתע, תוך כל הקפיצות והשתוללות, סיריוס זז מעט ממקומו. כששב להתבונן בקלרה, כל מה שראה היה כיסא ריק, אשר טיפות המים החלו לטפטף עליו ולאט לאט, ליצור שלולית קטנה במרכזו. ** סוף הסמסטר הראשון הגיע- ואיתו גם החורף האמיתי. פתיתי שלג לבנים וקטנים החלו יורדים בעדינות מהשמיים, יוצרים שכבה צחה של המשקע הלבן על הקרקע. קלרה הוקסמה מהמראות הללו, החורף תמיד היה העונה האהובה עליה, אך היא הייתה עדיין שקועה בבועת הדיכאון שלה. לעולם לא הייתה חושבת שסיריוס, בו הייתה מאוהבת עד מעל לראש, היה בוגד בה. ועוד עם חברתה הטובה ביותר, דבר שהפך את העיניין לגרוע כל- כך. לא רק שקלרה המסכנה איבדה את אהובה, היא גם איבדה את חברתה הטובה ביותר. "האסון הכפול שלי..." מלמלה לעצמה בתסכול. היציאה להוגסמיד התקיימה כשבוע לפני חג המולד, במטרה לאפשר לתלמידים לקנות את כל הדברים הדרושים לנשף; ואולי ליהנות ממזג האוויר החורפי. לקלרה לא היה עם מי ללכת לכפר הקסום, לאור העובדה שהיא לא דיברה עם קייט וקריסטי כבר שבוע. היא כמעט שהחליטה להישאר בבית הספר, אך מייד התחרטה. "יהיה נהדר לצאת מהשגרה אל יום מקסים שכזה." חשבה לעצמה. היא הצטיידה בצעיף צמר בגווני אדום- זהב, כרכה אותו באדיקות על צווארה ויצאה החוצה, שואפת בעונג את האויר הצח והמרענן. קלרה החלה משוטטת ברחובות הוגסמיד, נעצרת מדי פעם בחנויות הלבשה למיניהן, מנסה למצוא שמלה שתתאים לסגנונה, זה תמיד היה האתגר הגדול מכולם בנשפים האלה. כשעצרה ליד חנות השמלות, היא הביטה בשמלה ורודה מעודנת. לפתע הכתה בה ההבנה, שבדיוק שמלה כזו ראתה כשהייתה פה בשנה שעברה, יחד עם קייט וקריסטי. עורה הצטמרר כאשר הרהרה כמה נחמד יהיה להשלים איתן. שוקעת ברגעי הנוסטלגיה, טיפה אחת של מי גשם צרבה את אפה. היא התנערה ממחשבותיה בבת אחת והחלה לעשות את דרכה לכיוון סמטה צדדית וקטנה בקצה הכפר. "תראו- תראו, תלמידת בית ספר, כמה חמוד," הקול הגיע מאחוריה. קלרה הסתובבה בבהלה, מופתעת לגלות חבורת נערים אכזריים למראה, כשבראשם עומד בעל הקול, שערו בהיר ועיניו שחורות, פרצופו מבשר רעות. קלרה נשכה את שפתה בדאגה, בעודה שולחת את ידה באיטיות לכיוון שרביטה, מנסה שלא לתת לחבורה להבחין בפעולתה. "תראה וינס, היא מפחדת," אמר נער אחר לזה שדיבר, קולו משועשע ולועג. "הו, אין לה מה לפחד, הנרי. אז... מה תלמידה קטנה וחמודה כמוך עושה בחלק כל כך נידח של הוגסמיד?" שאל הנער שכנראה ענה לשם וינס, קולו קר ומחוספס. בזווית עיניה המושפלות היא יכולה הייתה להבחין שעיניו סוקרות אותה מכף רגל ועד ראש.. "הוא שאל שאלה." אמר נער שמנמן שעמד מאחורי וינס בקול מאיים. קלרה הידקה את גלימת החורף שלה, נושכת את שפתה התחתונה בפחד. "אה...א...אני רק הסתובבתי כאן, אני לא..." אמרה קלרה בגמגום, צמרמורות עוברות בגופה וליבה פועם בקצב מטורף. "רק הסתובבת כאן, מה?" אמר ראש הקבוצה, בעודו פוסע בצעדים איטיים לכיוונה של קלרה. "כן, א-אני חייבת ללכת, אני..." אמרה קלרה בדאגה, נימה של פאניקה מתחילה לחדור לקולה. "הו לא, את לא הולכת לשום מקום," אמר לפתע וינס, שבלי ששמה לב כבר היה במרחק של סנטימטרים ספורים ממנה, ידו מלטפת קלות את שיערה. "היא תלך לאן שהיא תרצה," נשמע לפתע קול בטוח ומוכר, וקלרה ניצלה את ההזדמנות שחברות הנערים מיד פנו לאחור וברחה משם כל עוד נפשה בה. "לא, היא הלכה! חתיכת..." צעק וינס בכעס אל סיריוס ושלף את שרביטו במהירות, בעוד זה נעמד מטרים ספורים ממנו, מכוון אליו את שרביטו בהיכון. "שתק!" צעק סיריוס במהירות וסילון ירוק פגע בחזהו של הנער הבלונדיני, עיניו התרחבו בהלם. סיריוס מיד פתח בריצה לכיוון אליו ברחה קלרה, עוקף במהירות את חבורת הנערים המופתעים ומגיע לעוד סמטה צדדית, אך כל מה שראה היה חתולה לבנה ואצילית, עומדת נטועה בנקודה מסוימת ובוהה במקום בו עמד סיריוס. עיניה של החתולה היו חומות ושקדיות, מתבוננות בו בחזרה במבט בוחן שנראה לו כל כך מוכר. כמה שניות לאחר מכן, החתולה קפצה מעל חומה וברחה משם- וסיריוס רק נותר להביט במקום בו עמדה לפני רגע, מבולבל.

dorin266

New member
בהודעות 2. ../images/Emo182.gif

אני לא מבין, רך- כף, באמת ציפית שהיא לעולם לא תגלה?" שאל ג`ימס בכעס, היה זה בחדר המועדון, כשסיריוס ישב מדוכא מול האח ומישש באובססיביות סוודר שקלרה קנתה לו ביציאה הקודמת להוגסמיד. "קרניים, מספיק," נזף בו רמוס בשנית. "אני מצטער, אבל אני פשוט לא מבין, ז`תומרת, הוא הלך ומתנשק עם מישהי כשהוא יודע שחברה שלו צריכה להגיע למקום בו הוא נמצא ואחר כך מיילל על זה שהיא זרקה אותו. זה די דבילי," אמר ג`ימס במבט אדיוטי ונעץ את עיניו בסיריוס, שפלט יבבה נוספת. "אתה לא מבין, אני לא בגדתי בה! אני רק השתעשעתי איתה, היא באה וניסתה לגרות אותי!" אמר סיריוס בפאניקה. "כן, רך- כף. נכון, קריסטי שנאל, הילדה הכי פמניסטית בבית הספר, אולי הנערה היחידה שלא מאוהבת בך בכל השכבה והחברה הכי טובה של קלרה באה וניסתה להתחיל איתך. מאוד אמין." אמר ג`ימס בסרקזם. "אתה לא מבין! היא שנאה את העובדה שאני וקלרה ביחד, קלרה בעצמה אמרה לי, היא רצתה שקלרה תתפוס אותי מתנשק איתה כדי שתזרוק אותי, היא חשבה שקלרה תודה לה על זה שגרמה לה להבין כמה אני אידיוט, היא רצתה שקלרה תראה שאני כן מסוגל לבגוד בה, הפרוצה הקטנה," אמר סיריוס בייאוש וכעס, בעודו קובר את פניו בכפות ידיו. "המ, אולי יש בזה משהו," אמר לפתע פיטר. "הו, תודה, לפחות יש מישהו אחד שבעדי. אני הולך לישון, לילה טוב," אמר סיריוס בכעס, והלך למיטתו. רמוס וג`ימס נעצו מבטים תמהים בפיטר. "המ...טוב, אני צריך להתוודות," אמר פיטר במבוכה קלה. רמוס וג`ימס רק המשיכו לבהות בו בטמטום, ממצמצים בשקט מדי פעם. "קריסטי באה ושאלה אותי אם סיריוס מתכנן לקלרה משהו לכבוד שבועיים שלהם ביחד," אמר פיטר בהיסוס. :"ו...? פיטר, אתה לא... אמרת לה, נכון?" אמר לפתע ג`יימס בדאגה. "נו... אתם חייבים להבין! היא פיתתה אותי, אני..." יילל פיטר בילדותיות. "פיטר..." התחיל רמוס בעצב. "אתה מבין שמה שעשית גרם לסיריוס וקלרה להיפרד?" אמר ג`יימס כאם הנוזפת בבנה. "כן, אבל... זאת לא הנקודה, אתם בעצמכם סיפרתם לקייט את זה," אמר פיטר. "כן, אולי עשר דקות לפני שזה היה אמור לקרות, אבל אז זה כבר לא היה משנה," אמר ג`יימס בביטחון. "המ, טוב, אבל זה לא העניין. תראו, קריסטי שאלה אותי אם סיריוס מתכנן לקלרה משהו- סימן שהיא לא הגיעה לשם רק במקרה... סיריוס צדק, היא באמת ניסתה לפתות אותו!" אמר פיטר בשמחה. "רק רגע," הרהר ג`יימס, ולאחר כמה שניות, אמר: "אלוהים, אתה צודק! היא... ארג, הנחשה... אנחנו חייבים למצוא דרך לגרום לקלרה להבין שזאת היא שהתחילה עם סיריוס ולא ההפך, אנחנו חייבים ל..." הוא עצר לרגע. "רגע, זנב תולע, אל תחשוב ששכחנו מזה, אנחנו רק נתפנה למבצע הפיוס בין סיריוס וקלרה, ואחר כך נטפל בך. אני לא מאמין שעשית את זה," אמר ג`ימס בהיעלבות ניכרת. "אבל היא הערימה עליי, זה לא הוגן- אני..." אמר פיטר בלחץ. "טוב, פיטר. לא עכשיו. אתה חייב לעזור לנו לפייס ביניהם, קלרה חושבת שסיריוס בגד בה, אבל סיריוס בכלל לא רצה לבגוד בה, קריסטי גרמה לו לעשות את זה, קריסטי גררה אותו לכך כדי שקלרה תראה ותתעצבן עליו," אמר ג`יימס, חיוך מרוצה נפרש על פניו. "לא הבנתי כלום, ג`ימס. אתה מבלבל אותי, קלרה ממילא כועסת על קריסטי- עובדה שהיא לא הלכה איתה להוגסמיד, מה זה משנה?" אמר פיטר באוויליות. "קלרה כועסת על קריסטי כי היא התנשקה עם סיריוס, מה שקלרה לא יודעת היא שהנשיקה הייתה יוזמה של קריסטי, דבר שיחמיר את כעסה עליה. אנחנו רק צריכים לחשוף בפניה את מה שקריסטי ניסתה לעשות- וכך קלרה תבין שאת הנשיקה הזו סיריוס בכלל לא רצה, ואז היא תסלח לו. והם יחיו באושר ועושר עד עצם היום הזה, נכון, ירחוני?" אמר ג`יימס, שוב מרוצה מעצמו, וחייך אל פיטר ורמוס. רמוס ישב בשקט וחשק את שפתיו, נמנע מלהגיב על נידובו הבלתי רצוי אל התוכנית של ג`יימס, וכעבור כמה שניות, אמר: "מה? לא, אני רק יושב פה בשקט, מה פתאום נזכרת לשאול את דעתי?" אמר רמוס בציניות. "ירחוני, בחייך! אני צריך את העזרה שלך!" ילל ג`ימס. "אני צוחק. בטח שאני אעזור לך, מה קרה לך?" אמר רמוס בשעשוע וטפח של שכמו של ג`יימס. כעבור רבע שעה, הארבעה היו במיטותיהם, שקועים בשינה העמוקה לה נזדקקו כל כך זמן.

dorin266

New member
בהודעות אחרון. ../images/Emo183.gif

"אתם מבינים, אם קלרה תשמע את זה מסיריוס, היא לעולם לא תאמין לו, אבל אם היא תשמע את זה מהחברים החמודים של סיריוס- היא תאמין- כי היא תחשוב שאנחנו לא יודעים שהיא שומעת, ושזו שיחה פרטית בינינו. וכולם יודעים שאנחנו לא מסתירים זה מזה כלום," סיכם ג`יימס את דבריו, כשהשלושה ישבו בכיתה נטושה ואכלו פחזניות שגנבו מהמטבח. "אז אתה בעצם אומר שכל מה שאנחנו צריכים לעשות זה לזייף שיחה בינינו בה אנחנו מדברים על התוכנית של קריסטי?" שאל רמוס בתהייה. "בדיוק!" אמר ג`יימס ושילב את ידיו בגאווה, חיוך נפרש על פניו. "רגע. ואיך נגרום לקלרה לשמוע את זה?" שאל פיטר. "אר... על זה עוד לא חשבתי," אמר ג`ימס באכזבה, ופנה לגרד את ראשו במבט אווילי, בעודו מהרהר. "תראו, אנחנו רק צריכים לברר יותר מידע עליה. לאן היא הולכת, מה היא עושה בזמנה הפנוי, אילו שיעורים יש לה בשעות כך וכך, נו, אתם יודעים. ככה נברר באיזה מקום הכי כדאי לעשות את זה. אבל צריכים להיות בטוחים שהיא תגיע לשם," אמר ג`יימס, בעוד רמוס ופיטר מהנהנים בהבנה. "קלרה! שלום!" צעק סיריוס, כשהבחין בקלרה נכנסת אל חדר המועדון. "סיריוס." אמרה קלרה בפשטות והמשיכה לכיוון חדרה. "מה? את רוצה להגיד לי שתמשיכי להתעלם ממני? אני הצלתי אותך," אמר סיריוס בתסכול, לא מרוצה מניסוח דבריו, שגרמו לו להישמע כאילו הוא רוצה הכרת תודה ממנה. אך כל מה שרצה היה שתשלים איתו, שתדע את האמת. "נכון, אבל זה לא סותר את העובדה שאתה בגדת בי, אני באמת לא רוצה להיכנס לוויכוחים עכשיו, יש לי המון שיעורים. להתראות." אמרה קלרה ברוגע ונכנסה אל מגוריה, משאירה את סיריוס המיואש בחדר המועדון, דופק את ראשו בקיר ומיילל. "הו, אני מרגיש כמו קרניים, למה לעזאזל אני רודף אחרי בחורה? הן אמורות לרדוף אחרי. מרלין, מה יש באישה הזאת שגורם לי לאהוב אותה כל כך עד שאני משפיל את עצמי כך?" אמר לעצמו סיריוס בתסכול, בעודו מעסה קלות את ראשו. "יש לי," אמר לפתע רמוס, כשכולם ישבו בארוחת הבוקר ביום למחרת. "מה יש לך?" שאל פיטר. "יש לי רעיון לגבי המקום בו נבצע את התוכנית עם קלרה," אמר רמוס בשמחה. "ששש," השתיק אותו ג`יימס, מסמן בראשו לעבר סיריוס, שישב לימינו. "הא, אמ... לא נראה לי שהוא ממש שומע," אמר פיטר בהיסוס קל והביט בסיריוס, שטבל את הכפית שלו בקערת הדגנים שוב ושוב ובהה בה במבט אטום, ראשו שעון על ידו ופיו פתוח למחצה. "אה, טוב, אז... מה הרעיון?" שאל גי`ימס במבוכה קלה. "נעשה את זה בנשף חג המולד!" אמר. "הא?" נעצו ג`ימס ופיטר מבט תמוה ברמוס. "כן. תראו, לקלרה אין בן זוג לנשף- כבר ביררתי- אבל בגלל שהיא מדריכה, היא תהיה חייבת ללכת אליו. סביר להניח שהיא פשוט תעמוד ליד שולחן החטיפים כל הנשף, לכן כל מה שנצטרך לעשות הוא גם לעמוד שם ולדבר על התוכנית של קריסטי, ככה קלרה תשמע אותנו, תשנא את קריסטי... ותחזור לרך- כף," אמר רמוס בשמחה. פיטר וג`יימס רק בהו ברמוס למשך עוד כמה שניות. "פיטר? ג`יימס? מה אתם אומרים?" שאל רמוס, כשהשמחה קצת נמוגה מקולו. "אה, אמ... אני חושב שזה יכול להיות רעיון מצוין," התעשת ג`יימס, כשטון דיבורו מתחזק ומקבל יותר ביטחון ככל שהתקדם באמירת המשפט, פיטר רק המשיך להנהן. "מעולה, אז נעשה את זה!" אמר רמוס בשמחה, כשמספר מבטים תמוהים מופנים לעברו. "מה?" שאל באויליות, כשהחיוך נעלם מפניו בהדרגה. יושבי השולחן המשיכו לבהות בו, ממצמצים בתימהון מדי פעם. "הו! זה לא מה שזה נראה... נשמע! ז'תומרת... ארר," תיקן עצמו במרמור ושיחרר אנחה, בעוד פיטר וסיריוס מגכחים בשיעשוע. קייט, שישבה בקרבתם, שמעה את כל השיחה. והיא לא אהבה זאת כלל.

dorin266

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo105.gif

ארג. עצלנים. תו. ועוד תו. עד 10 תוים. נהנהנה. 10.

ybenor

New member
נצל"ש חשוב!

מזה פיק? פאנדום? וכל הדברים שהיא דיברה עליהם???

2 Mיכל

New member
וול-../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

פיק = סיפור. פאנדום = אם הסיפור מבוסס על משהו כאן כותבים את המשהו הזה. למשל אם הוא המשך להארי פוטר, זה פאנדום של הארי פוטר. שיפ = אם יש זוגות בפיק כותבים אותם כאן. OC = דמות חדשה שממציאים. דירוג = כותבים לאיזו שכבת גיל ומעלה זה מתאים. נגיד אם מסופר על אונס, לא מומלץ שבני 8 יקראו את זה... יותר פירוט תוכלי למצוא בקישורים של ויקי.

ybenor

New member
תודה רבה! רק שאלה למה אתם קוראים

לזה ככה למה לא פשוט רגיל..

Roonil Wazlib

New member
זה רגיל לחלוטין!

פיק = פיקשן=בדיה, בדוי. קיצור של פאן פיקשן. שיפ = ריליישנשיפ=קשר. המילה משמשת גם לקשר זוגיות OC = אני מניחה שזה ___ קרקטר=דמות ___ דירוג = דרוג

2 Mיכל

New member
חלק מתורגמים מאנגלית../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

למשל, פיק זה קיצור של פאנפיק שבא מ- fun fiction. אחרים אני לא יודעת בדיוק, אבל ככה זה. כמו שאצל רולינג יש הלטת הכרה ולא קריאת מחשבות
.

dorin266

New member
../images/Emo184.gifאני חושבת שיעל התכוונה

לכך שאסור היה לו לנצל"'ש שרשור של פאנפיק, זה מה שכתוב בתקנון. אבל זה בסדר, אף אחד לא קרא את זה במילא

2 Mיכל

New member
כתוב על שניהם. ויש כאלה../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

שקראו את התקנון.

למעלה