"שמש"- פרק 4.
אוקיי, אז ככה. [יו, כמה זמן לא הייתי פה] אמ...אז, כתבתי פיק, לפני קצת יותר משלושה חודשים, ופירסמתי אותו פה גם, קוראים לו "שמש". עכשיו, אני יודעת שרובכם לא יודעים על מה אני מדברת, כי לא הרבה קראו אותו, אבל כתבתי פרק 4 ורציתי לפרסם אותו כאן, לטובת מי שכן קרא, וגם מי שלא- תנסו, מי יודע, אולי תאהבו
. אז, הנה הפרטים של הפיק כולו, ו...תהנו:
פאנדום- הארי פוטר.
שיפ- סיריוס/OC בשם קלרה.
דירוג- pg-13 למהדרין, או pg, לאוכלי קטניות בלבד, תלוי איזה פרק.
ז`אנר- הומור ורומנטיקה.
תקופה- תקופת הקונדסאים.
תקציר- סיריוס בלק מתאהב בקלרה, נערה מגושמת, עליזה מתוקה שכבשה אותו בתמימותה, אך נראה שאף אחד אינו רוצה בקשר הזה והעניינים מסתבכים שמתברר שג`ימס גם מאוהב בה, ושחברותיה של קלרה לא ממש רוצים שהיא תמשיך להיות עם הקונדסאי שובה הלבבות.
טיזר- "וואו, לכבוד מה אתה כל כך מתייפיף?", שאל סיריוס, כשראה את ג’יימס מנסה ללא טעם להעמיד את שיערו השחור והפרוע עם קצת ג`ל. היה זה כשלושה שבועות לאחר תחילת הלימודים. "עכשיו אני הולך להצהיר לקלרה על אהבתי אליה," אמר ג’יימס בנחישות. "אה, להצהיר לקלרה על אהבתך אליה..." אמר סיריוס בעצב. "כן, מה הבעיה?" שאל ג’יימס. "אמ... מצטער, קרניים, אבל... אני כבר עשיתי את זה אתמול," אמר סיריוס בהיסוס.
דירוג- pg.
פרק- 4.
אורך הפרק- באמת שאין לי מושג |מתה| אבל זה בערך 4 דפים, נו.
הערות לפרק- הפרק הזה נכתב בתנאים מזעזעים (מחסור בוורד במחשב עקב פירמוט לא נכון, מצבה הנפשי המעורער של הכותבת ומעשי התנכלות מצד המכשיר היקר [לא] העונה לשם מחשב), אז לא יכלתי לכתוב אותו בוורד והייתי צריכה להשתמש ב- word pad המפגר להפליא, שהפך לי את כל המילים. בקיצור, מצב קשה, אז תתחשבו, בבקשה
.
פרקים קודמים- בבלוג שלי: http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=dorin26
תודה ענקית לליהי(
), שעזרה לי כל כך בכתיבת הפרק הזה. תיקנה את השגיאות האדיוטיות שלי ("כן, אבל... זאת לא הנקודה, אתן בעצמכם סיפרתם לקייט את זה," אמר פיטר לרמוס וג`יימס") ועזרה לי עם בעיות הניסוח. הו, אלוהים, כמה שאת הצלת אותי בפרק הזה. |סוגדת|, אוהבת`ך, ילדה.
בהודעות- מיד.
אוקיי, אז ככה. [יו, כמה זמן לא הייתי פה] אמ...אז, כתבתי פיק, לפני קצת יותר משלושה חודשים, ופירסמתי אותו פה גם, קוראים לו "שמש". עכשיו, אני יודעת שרובכם לא יודעים על מה אני מדברת, כי לא הרבה קראו אותו, אבל כתבתי פרק 4 ורציתי לפרסם אותו כאן, לטובת מי שכן קרא, וגם מי שלא- תנסו, מי יודע, אולי תאהבו