רגע.... לועסים.
W wish2 New member 7/1/14 #26 עלובה מה למחוק? את קולטת בכלל מה המחשבה על השפתיים שלך שמנסות להכיל את גודלו של הברוקולי עושה לגברים? נשבעת לך אני הולכת לדחוף את איתמר לפה ולהעלות.
עלובה מה למחוק? את קולטת בכלל מה המחשבה על השפתיים שלך שמנסות להכיל את גודלו של הברוקולי עושה לגברים? נשבעת לך אני הולכת לדחוף את איתמר לפה ולהעלות.
א אשת השמש האדומה New member 7/1/14 #43 זיקן תמחק כבררר יש לי פצעון בתמונה הזו זיקןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
י ילד רע ומר New member 7/1/14 #45 עאלק יש לי פצעון. רואים אותך מוצצת ברוקולי. ועוד עם השיניים! הפצעון זה הדאגה התדמיתית האחרונה שלך עכשיו.
עאלק יש לי פצעון. רואים אותך מוצצת ברוקולי. ועוד עם השיניים! הפצעון זה הדאגה התדמיתית האחרונה שלך עכשיו.
א אשת השמש האדומה New member 7/1/14 #48 אז בא אני אספר לך סיפור קטן ואישי יום אחד הייתי עם בחור כלשהו (טישטשתי פרטים. אבל במסגרת זוגית). אחרי חודשים באחד הפעמים בהן הענקתי לו תענוג אוראלי הוא ביקש ממני "אפשר עם שיניים?" סיפור אמיתי נראה לי זיקן גם בעניין
אז בא אני אספר לך סיפור קטן ואישי יום אחד הייתי עם בחור כלשהו (טישטשתי פרטים. אבל במסגרת זוגית). אחרי חודשים באחד הפעמים בהן הענקתי לו תענוג אוראלי הוא ביקש ממני "אפשר עם שיניים?" סיפור אמיתי נראה לי זיקן גם בעניין
י ילד רע ומר New member 7/1/14 #49 הוא התכוון אם אפשר עם שניים. אני מהמר שהעברית שלו לא היתה פיקס. איזה שיניים איזה?
W wish2 New member 7/1/14 #57 בטוחה שהוא ביקש בנימוס אפשר עם שיניים? הוא לא צרח לאאאאאאאאאאאא עםםםםםםםםםםםם השינייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
בטוחה שהוא ביקש בנימוס אפשר עם שיניים? הוא לא צרח לאאאאאאאאאאאא עםםםםםםםםםםםם השינייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
W wish2 New member 7/1/14 #47 ח ח ח יו את הורסת. איזה מעפנה. אחלה תמונה העלית.תירגעי. חחחחחח חמודה עם טרנינג שחור.